Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. júl. 24., péntek - 5:18
hátő....

Mindegyiknek van gyerekbetegsége, egy hozzászólásból kár ítélni, mert van mellette még ezer pozitív hozzászólás azon a forumon. Én több, mint fél éve használom a WD-t, már ismerem a betegségeit és azok az Xtreamer-nél javítva vannak + ahhoz is jönnek majd firmware-ek. A WD-hez sem volt hónapokig semmi, ez az X is még csak most jelent meg, nyilván nem egy szuper, mindenben tökéletes cucc lett. De vannak elképzelések, mint ahogy a WD-nél is voltak anno. De ne felejtsük el, hogy a WD már lassan 1 éve kint van a piacon, az X meg 1 hónapja
Szerintem ígéretes dolog és nem is drága, szóval a kockázatot megéri + volt már aki intézett garanciális dolgot, mert megsérült a csomagja útközben és semmi para nem volt vele.
Bíztató, dehát majd rájöttök a WD használata után. Nekem tavaly december vagy november óta megvan a WD, asszem elég jól ismerem :Đ és tudom mi hiányzik belőle. Az az Xtreamerben megvan, nekem így megéri.
+ az új csomag már modosított ventivel fog érkezni, szóval a melegedés is megoldódott. Ja és a WD is nagyon melegszik, sőt ha kikapcsolod a távkütyün nem is kapcsol ki, ugyan annyit fogyaszt és ugyan annyira melegszik, mintha be lenne kapcsolva. Ilyen az X-nél nincs és a vinyót is lekapcsolja nem úgy, mint a WD
Szerkesztette: Tiga 2009. 07. 24. 05:30 -kor