Jelen esetben az a baj a cinizmussal, hogy nem holmi sznob márkautálatból kifolyólag panaszkodunk a szóban forgó készülékekkel kapcsolatban. Többen ütköztünk ugyanabba a problémába az E sorozat új modelljeivel. Azért őszintén örvendek, hogy a Te E52-d makulátlan. Én is szeretnék egy olyat, mert alapvetően szeretem ezt a telefont.
És most jöjjön ugyanez a válasz százzal kevesebb IQ-val: Jóvammá ecsém, azé me neked sikerül egy nap felhívni kétszer a muttert, meg írni három esemest az aktuálisnak, még nem tutkó hogy mi vagyunk mind gyökerek...
jaja, ha már a gazda nem, legalább a telefon legyen okos.
én a héten vettem egy ilyet:
az elődjét, a 3350-et cseréltem le, mert szarakodott a töltőjének a csatlakozója.
buzi mtk platform fillérbaszó kínai alapokon, telefonálásra jó, a többi csak ráadás.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.
Q9400: feszemelés nélkül 8*450 stabilnak tűnik. nincs is kedvem tovább kisérletezni.(3.7-3.8 ghz-n win bootba belefagyott)
AXBO ébresztő: csalódás. fél órás ablak qrvasok nekem. reggel 7:15kor kell legkésőbb felkelnem, hogy beérjek melóhelyre. de ha 6:50kor felébreszt akkor, nem bírok felkelni. fordulok 1et, alszok tovább...
tudtam ezt a fél órás ablakot, de azt hittem tényleg jó érzés lesz felkelni, amikor felébreszt, és fel se merül majd, hogy tovább aludjak.
kb ennyi, így nincs értelme. nem érzem jobbnak az ébredést, csomószor elfelejtem felvenni az érzékelőjét este, stb...
még kicsit próbálkozok vele, aztán eladom, sokkal többet vártam tőle. (ez sajnos közel 1 hónapnyi tapasztalat, félek nem is lesz jobb)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Eddig nagyon tetszik, és a fogyasztás mérő része is egész hitelesnek tűnik. (idle a gépre olyan 155w-ot ír, 3D-s alkalmazás közben, olyan 330-340 körül mozog)
De ami még fontosabb, hogy most csend van
A Sennhesier HD 202 jobb oldala egy véletlen baleset folytán sajna ,,megromlott", ráadásul már nem is forgalmazzák, így nem tudták cserélni ugyanarra.
Kellett valami, így erre a Pioneerra esett a választásom. Átlagos cucc, nem annyira jó, mint a Sennheiser, de nem is annyira tré, mint az egykori Sonym.
valami pontosabbat is linkelhetnél, pöcsarc . most lett tele az ájgóval a rózsaszín balettütüm.
Szerkesztette: avman 2010. 08. 06. 19:36 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye