Elküldve: 2011. 12. 26. 21:59
Mivel a fórumon még nincs békítő topic, ezért úgy gondoltam nem lenne rossz ötlet egy ilyen létrehozása...
Sokszor előfordul, hogy egymással az életben sohasem találkozó forumozok arctalnul sértegetik és megbántják egymást. Persze hirtelen felindulásból az esetek nagy részében. Utána megbánják - vagy nem, de most álljunk a dologhoz pozitívan, de a megbánásukat minthogy nincs külön erre felület vagy privátban fejezik ki, vagy sehogy...
Ez a topic szerintem jó hely lenne az ilyen szándékok kifejezésére.
Minden embernek vannak bevallott vagy bevallatlan rossz tulajdonságai. Régebben én is szerettem olvasgatni a veszekedéseket, és osztani az észt. Mára már úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék veszekedni senkivel sem a jövőben. Ezért is indítottam ezt a topic-ot. Elegem van már abból, hogy civakodunk, és értelmetlen sértő dolgokat vágunk egymás fejéhez. Azért többes számban írom ezt, mert egy veszekedés, civakodás, sértegetés kialakulásához minimum két ember kell.
Sokan úgy fogják értékellni ezt az üzenetet, mint annak elismerését, hogy le lettem győzve. Legyen így. Ez sem zavar.
Csak egy dolgot kérek: ne bántsuk egymást, ne cikizzük egymást, ne sértegessük egymást.
Adjunk egymásnak egy tiszta lapot,hogy a másik új lappal kezdhessen.
Bocsássunk meg egymásnak és ne a prédát lássuk egymásban.
Éljünk egymás mellett békességben. Nyújtsunk egymásnak béke jobbot.
Ezt az üzenetet - nem pont ezt ezelőtt már hetekkel korábban megírtam - de postolás előtt meggondoltam. Lehet nagyképűségből, vagy akkor nem engedte az önérzetem , mindegy, hogy miért , de úgy látom, hogy ennek a dolognak csak így vethetünk véget, és bennem elég erős a jószándék ahhoz, hogy ezt most így leírjam. Ha valakit megbántottam a viták hevében nagyon sajnálom.
Komolyan, de engem is értek sérelmek.
Mindezek mellett azt mondom, hogy kössünk békét és élvezzük a fórumozást anélkül, hogy a vérszagra gyűlnénk!
--- Internet is just a bigger floppy disk ---