Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 27. 22:21
Van ám. A városi weblap fejlécében dezinformatív képek vannak. Igazából ördögszekerek görögnek a háttérben és a kocsmán is billenőajtó van. Majd egyszer meglátogatom a mikóház(a)i seriff kollégát, hogy lássa milyen egy igazi, ACME-s arizonai jelvény. Csak nehogy megnézzen az apjával messziről

Aha, akkor ez egy misztikus hely. Láttam erről filmet is. Én úgy tudom elképzelni hogy a táj ködös és van egy gigantikus (legalább 100x100 méteres!!!) pláza, ahol sok-sok kávézó és étterem van. Ezen felül szinte minden vendéglátóipari egységben kötelező jelleggel árkádok és sötét sarkok vannak kialakítva ahonnan jól szemmel lehet verni az erről mit sem sejtő ellenfelet. Hasonlatosan ahhoz szituációhoz amikor egy csirke autóval "lealáznak" egy sokkal erősebb kocsit a piros lámpánál. Igaz hogy az erős autóban ülő nem is tudott róla hogy verseny volt, ő csak közlekedett. De elkalandoztam. Az analógiára akartam csak rávilágítani, hogy később lehet mesélni az adott lakossági fórumon (legyen az IRC vagy a helyi krimó, horribile dictu művelődési ház) hogy mennyire megnézte magának (legyőzte) a másikat.
Fontos hogy a vendéglátóipari egységben csak sztressznacsis-holdjárós leánykák vannak és suhogós dzsoggingos humanoidok akik feltűnően hasonlítanak egy vágásra érett sertésre, de a hajuk zselézett és kacarásznak. Persze csak zsebpénz kiosztása után, a hónap végére főleg IRC-re korlátozódik a kacarászás.
Minden más állítás a Kormány műve és Dezinformáció. Aki ezt tagadja az Szektás alighanem

Mindjárt szerkesztek is...
Szerkesztettem...
Szerkesztette: enpera 2011. 12. 27. 22:37 -kor