HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#9881 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 13. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 11:26

Azt nem értem, hogy...

Jó neked, mert én már az alapkoncepciót nem értem... :think: Én ma elhúzom a kaput és a garázsfeljáróra felfestem, hogy ez parkoló kizárólag jogvédők számára van fenttartva. Tehát holnaptól mindegyik köcsög fizet nekem napi egy ezrest a parkolásért éééérteeem? Jah, hogy ők nem szándékoznak nálam parkolni? Sajnálom, de a lehetőségük megvan rá, tehát tessék fizetni... :kma:

Ez az Artisjust és társai pont olyan ingyenélő köcsög banda mint a szakszervezetek... Minimális társadalmi haszonért pofátlan mértékű kárt okoznak az embereknek csinált indokokkal. Nem a szerzői jog ellen vagyok, mert az kell. Bunkó paraszt köcsögnek lenni azt nem kell! :look: (Nagyon igyekezetem, hogy kulturáltan fogalmazzak, és ne azt írjam amit konkrétan gondolok...)

Nem lehetne ezek ellen valami fasza próbapert indítani? Mivel tudnának izmozni? Perköltséget 2-3 ezren összedobnánk, aprópénz lenne, de elképzelhető, hogy be lehetne szopatni őket. Hmm?
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#9882 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 13. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 11:26

Most amire éppen kitalálják, hogy fizetni kell, arra kell is? Papírra és ceruzára is kell? Simán leírhatok egy dalszövöeget!

Papírra már eddig is kellett.
Make love not Wor.

#9883 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 10:58

Tán nem is érdemes váltani.

Akkor valahogy nagyon felfejlodtek, mert amikor en otthagytam a bandat, mindenert fizetni kellett.
A szamla havidijaert, a netbankert, az utalasokert, az ATM penzfelvetelert, stb. Kamatot meg szinte lofaszt adtak latra, lekotesre mar jobb volt, de azt utaltam, mindig akkor kellett nagyobb osszeg, amikor le volt kotve.

Mostani banknal nincs havidij, nincs netbank dij, nincs utalasert dij, es a latra szolo kamat is boven jo. Ingyenes ATM felvetel mondjuk nincs, de ezt kelloen tudja egyensulyozni a teny, hogy KP-t nem hasznalok :Đ

#9884 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 13. 12:02

Akkor valahogy nagyon felfejlodtek, mert amikor en otthagytam a bandat, mindenert fizetni kellett.
A szamla havidijaert, a netbankert, az utalasokert, az ATM penzfelvetelert, stb. Kamatot meg szinte lofaszt adtak latra, lekotesre mar jobb volt, de azt utaltam, mindig akkor kellett nagyobb osszeg, amikor le volt kotve.

Mostani banknal nincs havidij, nincs netbank dij, nincs utalasert dij, es a latra szolo kamat is boven jo. Ingyenes ATM felvetel mondjuk nincs, de ezt kelloen tudja egyensulyozni a teny, hogy KP-t nem hasznalok :Đ

Nekem 500HUF a havidíj.
A netbankért külön nem kell fizetni, az benne van az alapdíjban.
Az utalások ebben a csomagban ingyen vannak. Bankon kívül is.
Havi két ATM kp felvétel ingyen van.
Kamat az tényleg nem sok ha nincs lekötve a pénz.

#9885 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 13. 11:44

Jó neked, mert én már az alapkoncepciót nem értem... :think: Én ma elhúzom a kaput és a garázsfeljáróra felfestem, hogy ez parkoló kizárólag jogvédők számára van fenttartva. Tehát holnaptól mindegyik köcsög fizet nekem napi egy ezrest a parkolásért éééérteeem? Jah, hogy ők nem szándékoznak nálam parkolni? Sajnálom, de a lehetőségük megvan rá, tehát tessék fizetni... :kma:

Ez az Artisjust és társai pont olyan ingyenélő köcsög banda mint a szakszervezetek... Minimális társadalmi haszonért pofátlan mértékű kárt okoznak az embereknek csinált indokokkal. Nem a szerzői jog ellen vagyok, mert az kell. Bunkó paraszt köcsögnek lenni azt nem kell! :look: (Nagyon igyekezetem, hogy kulturáltan fogalmazzak, és ne azt írjam amit konkrétan gondolok...)

Nem lehetne ezek ellen valami fasza próbapert indítani? Mivel tudnának izmozni? Perköltséget 2-3 ezren összedobnánk, aprópénz lenne, de elképzelhető, hogy be lehetne szopatni őket. Hmm?

Ezt nem értem én se, hogy amire kitalálják arra szedhetnek be pénzt? A levegőre is kéne pénzt szedniük, mert a hanghullámok a levegőben terjednek, és csak akkor hallhatod a zenét ha van körülötted levegő.
Egyszerűen felháborító, hogy azután az adathordozó után is fizetnem kell, amin a saját munkáim és fényképeim vannak. Mi köze ennek a Szikora Robihoz és Presser Picihez?

#9886 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 13. 12:02

Mostani banknal nincs havidij, nincs netbank dij, nincs utalasert dij, es a latra szolo kamat is boven jo.

Naja, egyzser fizetsz valutában, akkor meg szopol. Ez a minden ingyé van ez gyanús, meg gondolom magánszemélyes, csiribiri feltételes, oszt kártyás kivétet meg jól leszámolja. Mindig vitatkozunk, akkor utánalesek, de mindig rájövök, hogy csak elméletileg van ingyé.
Make love not Wor.

#9887 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 12:11

Nekem 500HUF a havidíj.

Az tenyleg nem sok, ha legalabb 2x veszel fel egy honapban ATM-bol, meg meg is eri.

#9888 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 10:57

Nem 207? Nekem 202-205 közt váltották, most meg 252-őt is elérte. Be is váltottam odakint a dollárt Euróra, azzal legalább tudok mit kezdeni, oszt zasszony elásta idehaza a párna alá :-)

megnéztem jobban, nem csak az OTP volt a hunyó...

Kép

$14.74 = €12.09 :rolleyes2:

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 01. 13. 12:59 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#9889 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 01. 10. 06:33

gyári 2.2 van, felesleges szarokat kitakarítottam belőle.
Cm7-el elvileg még kevesebb ideig bírja :D

Most hogy beálltak a szokásaim ezen a telefonon is, ugye eleinte az ujdonsága miatt többett csesztettem meg testre szabtam, letöltögettem amire még szükségem volt, így persze hogy hamar leszívta. De most hogy beálltak a dolgok, 3 napig is bírta. Persze csomó felesleges szart én is kigyomláltam vagy auto end listába tettem. Meg alapból wifi, bluetooth, 3g kikapcs (3G-t csak akkor használom ha mindenképpen szükségem van adat forgalomra valamihez és nem vagyok wifi közelben). Ettől függetlenül ha erősödk a forint (reméljük fog) a dollárhoz képest, rendelek egy Motorola BP7X akksit hozzá. Kb 25-30% nagyobb akku időt hoz.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#9890 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 13. 12:32

Naja, egyzser fizetsz valutában, akkor meg szopol. Ez a minden ingyé van ez gyanús, meg gondolom magánszemélyes, csiribiri feltételes, oszt kártyás kivétet meg jól leszámolja.

Havonta tobbszor fizetek valutaban, hol dolcsi, hol ojro, nem is vetelin, hanem kozeparfolyamon szamolja (amit ez a windowsos valutaleso gadget ki szokott irni, annyiert). Ezt a csiribiri feltetelest nem igazan ertem, hogy mire gondolsz...
Asszonynak van vallalkozoi szamlaja is, ott sincs havidij, utalasi dij viszont van, 199/utalas asszem.

#9891 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 10:04

Végül nem euróban fizettél? A 307 kicsit erős lenne dollárnak.
Én is rendeltem több dolgot, és rendes áron számoltak mindent (dollár, euró, font).
eBay-ről rendelt cuccokra még soha nem fizettem vámot.

jaja, azért is toltam be a számláról képet
fene se gondolta volna, hogy dollar/euro/forint konverzió lesz belőle
az árak dollárban voltak a webshop-ban, persze, hogy azzal számoltam. :omg:

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 01. 13. 13:16 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#9892 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 13. 12:43

Az tenyleg nem sok, ha legalabb 2x veszel fel egy honapban ATM-bol, meg meg is eri.

Pontosan!
Ezért váltottam erre a net csomagra, így 2 pénzfelvétel és korlátlan utalás van ingyen. Pár utalás és 1-2 pénzfelvétellel bőven túlmennék ezen. Mondjuk 99%-ban kártyával fizetek midnenhol, de pl a csekkekre szoktam kivenni, mert a postán nem lehet rendesen fizetni a kártyával. Ez a másik dolog ami hihetetlen.

#9893 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 13. 13:14

jaja, azért is toltam be a számláról képet
fene se gondolta volna, hogy dollar/euro/forint konverzió lesz belőle
az árak dollárban voltak a webshop-ban, persze, hogy azzal számoltam. :omg:

Hogy fizetted ki a számlát?
Én PayPal-t használok, és ott simán csk átváltják forintra.

#9894 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 14:20

de pl a csekkekre szoktam kivenni, mert a postán nem lehet rendesen fizetni a kártyával. Ez a másik dolog ami hihetetlen.

Hat ez roppant erdekes, mert nekem egyik fo ok a netbankra az volt, hogy utaltam postara maszkalni.
Amiota megvan, en egy rohadt darab csekket nem adtam fel postan, siman atutalom es kesz.

#9895 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 12:11

Nekem 500HUF a havidíj.
A netbankért külön nem kell fizetni, az benne van az alapdíjban.
Az utalások ebben a csomagban ingyen vannak. Bankon kívül is.
Havi két ATM kp felvétel ingyen van.
Kamat az tényleg nem sok ha nincs lekötve a pénz.

Ez a NET számlacsomag? mert nekem is az van és az tényleg jó. OTP-nél ilyet írni, hogy meg vagyok elégedve vele elég merész, de tényleg így van :-)

No meg fasza az iPhone-os alkalmazása :-)

Szerkesztette: Tiga 2012. 01. 13. 15:54 -kor

#9896 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 13. 14:33

Hat ez roppant erdekes, mert nekem egyik fo ok a netbankra az volt, hogy utaltam postara maszkalni.
Amiota megvan, en egy rohadt darab csekket nem adtam fel postan, siman atutalom es kesz.

Ez szokás kérdése, én azt szoktam, hogy kitöltöm OTP Netbankon a sárga csekket és úgy fizetem be VAGY utalom VAGY távszámla.hu :-)

Postán én is rég voltam.

Szerkesztette: Tiga 2012. 01. 13. 15:54 -kor

#9897 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 12:16

Ezt nem értem én se, hogy amire kitalálják arra szedhetnek be pénzt? A levegőre is kéne pénzt szedniük, mert a hanghullámok a levegőben terjednek, és csak akkor hallhatod a zenét ha van körülötted levegő.
Egyszerűen felháborító, hogy azután az adathordozó után is fizetnem kell, amin a saját munkáim és fényképeim vannak. Mi köze ennek a Szikora Robihoz és Presser Picihez?

A fejedben is járhat dalszöveg, vagy dallam. ha jobb a memóriád, akkor több dalszöveget is megjegyezhetsz. neadjisten el is dúdolod valakinek. Még megannyi új és új lehetőség van.

#9898 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 01. 13. 14:26

Hogy fizetted ki a számlát?
Én PayPal-t használok, és ott simán csk átváltják forintra.

AmEx

#9899 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 13. 14:33

Szokás kérdése, néha már én is inkább csak utalom.
Általában befizetem postán és lefűzom a csekket a számlával együtt.

Tiga
Igen, OTP NET számlacsomag.

#9900 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 20:35

Kockás pléd nincs (még), nem anyukám pénzéből vettem, meg nem is anyukámnak, a kép mérete azért remélem megfelelő :Đ

Kép

Szerk.: (majdnem elfelejtettem) vírusirtó még nincs :D

Szerkesztette: Thoty 2012. 01. 13. 20:36 -kor

+

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496