Idézet: PolaR - Dátum: 2012. 04. 25. 07:50
Hat erdekelne, mert nalam neha beakadt, mondjuk en nagy felbontasban nyomtam meg eleg utos beallitasokkal, dehat joval erosebb is a gepem, mint amit osszepakoltal.
Sztem skyrim nagyon jol van optimalizalva. 1920*1080as felbontas, beallitasok ketharmada high-on, egyharmada mediumon es ez egy 2.9ghz-n jaro C2D-n es 9600GT es 4 giga memo tarsasagaban roccenesmentes. Igaz, eddig az elso 1-2 orat toltuk csak parommal, de eddig jol megy. Lehet kesobb bedurvul es lejjebb kell venni, nemtudom. Mindenesetre meglepodtem, mennyire jol megy, nem megy rosszabbul mint pl az Oblivion, cserebe erezhetoen szebb.
szerk, nem akartam uj hozzaszolast.
Legujabb szerzemenyek:
A paromtol kaptam tegnap este.

Most mar ertem, hogy miert nem engedte mult hetvegen a Gamescape-ben nekem, hogy megvegyem a halo reach-et es a gears of war2-t.

A fable3 meg azert, mert sokat emlegettem neki a fable1 milyen jo volt anno. Mind a harom xboxra van.
Gabibacsi, a Fable3 jatszasahoz kell ismerni az elozoeket? En az 1el jatszottam, a ketto kimaradt. Parom pedig egyikkel se. Kezdhetjuk kapasbol a 3al, vagy kell ismerni az elso kettot?
Szerkesztette: Boba 2012. 04. 25. 09:55 -kor