HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 630
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#12621 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 02. 25. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: b0rZ - Dátum: 2013. 02. 20. 21:23

Oszt milyen routerbe? Meg mennyivel ír/olvas az úgy, E?

Ha ilyesmi érdekel, megosztom veled az aktuális tapasztalataimat:

TP-Link WDR3600 gyári fw: 5/1.5MB/s R/W, legfrissebb fw: 11/3.6MB/s R/W és leszakadozik mindkettővel.

ASUS RT-N56U gyári de legújabb DDWRT alapú fw-el: 13-14MB/s R és W irányban is. Minden esetben USB2.0 és NTFS.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#12622 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 19:12

Tegnap bedoglott a porszivo, aminek a cserejet mar eleve reg ota terveztuk. :) Mivel mar Miele-t tobbszor is hasznaltam, de itthon eddig nem ez a marka volt, kerestem egy elfogadhato ar/teljesitmeny-t ado peldanyt.
Ez lett belole:
Miele Tango S771
Kép
Mivel vasarnap igy nem sikerult a porszivozas, rogton ki is probaltam es tovabbra is csak ajanlani tudom a Miele porszivokat. :) Nagyon jo minoseguek es szinte minden alkatresz elerheto hozza ertelmes aron. (Pl. raugrasz es kitorik a kereke, stb.) ;)

Szerkesztette: LightBringer 2013. 02. 25. 19:14 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#12623 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 19:25

Még csak most kattintottam el az ordert, így nincs kockás pléd.

Walkera Ladybird v2

Kép

Kép

Több infó a Helipal.com oldalon.

A méretét jól mutatja az üdítős doboz. 10 centi konyhanyelven egy oldala és 29 gramm. Olyan könnyű, hogy nehezen rongálódik meg igazából.
Kép

Összefoglaló a v1 és v2 változatokról.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#12624 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 02. 25. 19:12

Tegnap bedoglott a porszivo, aminek a cserejet mar eleve reg ota terveztuk. :) Mivel mar Miele-t tobbszor is hasznaltam, de itthon eddig nem ez a marka volt, kerestem egy elfogadhato ar/teljesitmeny-t ado peldanyt.
Ez lett belole:
Miele Tango S771
Kép
Mivel vasarnap igy nem sikerult a porszivozas, rogton ki is probaltam es tovabbra is csak ajanlani tudom a Miele porszivokat. :) Nagyon jo minoseguek es szinte minden alkatresz elerheto hozza ertelmes aron. (Pl. raugrasz es kitorik a kereke, stb.) ;)

Hmmm, lassan érik nálunk is a porszívó vétel, ezek a Mielé-k ilyen jók? Mert van áruk rendesen... :eek:
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#12625 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2013. 02. 25. 20:16

Hmmm, lassan érik nálunk is a porszívó vétel, ezek a Mielé-k ilyen jók? Mert van áruk rendesen... :eek:

Szerintem (meg a piac szerint is, mivel Europaban ez a piacvezeto) ez az a termek, amit azert veszel, hogy majd 15 ev hasznalat utan kicserelj benne pockot, ami elkopott, mert tul sokszor hasznalod. :D Amugy azert is ilyen draga, mert tenyleg Nemetorszagban keszul, nem pedig egy tavolkeleti orszagbol kapott valami, amit csak osszeraknak valahol Europaban. 1927 ota gyartanak porszivot is.
Kép

#12626 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 02. 25. 19:12

Ez lett belole:
Miele Tango S771
Kép

Király! Az alkatrész a legfontosabb a termék minősége után.

#12627 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 23:20

Nem azért, hogy elvegyem bárki kedvét, de főnökömnek van valami egészen hasonló Miele porszívója, 5 évesen megállt, irány a márkaszerviz. Ültek rajta 2 hetet, majd többszöri unszolásra közölték, hogy motor kaputt, 35k a csere. Nem kérte, elhozta, kolléga megnézte, megforrasztott egy elfáradt csatlakozót, azóta is megy. Ehhez képest a saját 10k-s Philipsemhez az elmúlt 8 évben nem kellett hozzányúlni, pedig azzal még építési törmeléket meg betonport is porszívóztunk a felújítás alatt. Felejtsétek el a márkákat, ki kell fogni.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#12628 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 27. 19:56

Ez pont olyan dolog, hogy van egy ismerosom, aki mindig francia autot vesz es meg soha semmi baja nem volt veluk... Akkor sem vennek sosem francia kocsit. En tobb ismerost megkerdeztem (koztuk egy haztartasi kis- es nagygep szerelo idos foszert is), ok csak aradoztak a cuccrol. Illetve, mint mondtam, hasznaltam is mar egy ilyet valahol es megfogdostam (kb. 1 eve akarok itthonra uj porszivot) a Media Markttol kezdve minden francos bolton at az osszes letezo porszivot, de se a Bosch, se az AEG, se a semmilyen masik meg 450 €-ert kinalt valtozata sem volt ugy osszerakva, mint ez. Meglatjuk mi lesz, van ra 5 ev garancia, ha beszopom es ugy jarok, mint a fonokod, akkor majd kupanvagom a tobbieket, meg leszarom a piackutatok es tesztelok fejet is... :D
Az meg, szerintem igenis fontos, hogy ha az en hulyesegembol letorik a kerek pl. akkor nincs az, hogy egyaltalan nem kaphato hozza semmi (mint a legtobb olcso porszivohoz, hiszen azt arra tervezik, hogy eldobjak, ha barmi baja lesz) vagy qrva draga minden hozza. De mindenkinek mas felfogasa, ertekrendje van... Majd amikor tonkremegy es meg lesz ez a forum, megirom. ;)
Kép

#12629 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 27. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 02. 27. 19:56

Ez pont olyan dolog, hogy van egy ismerosom, aki mindig francia autot vesz es meg soha semmi baja nem volt veluk... Akkor sem vennek sosem francia kocsit. En tobb ismerost megkerdeztem (koztuk egy haztartasi kis- es nagygep szerelo idos foszert is), ok csak aradoztak a cuccrol. Illetve, mint mondtam, hasznaltam is mar egy ilyet valahol es megfogdostam (kb. 1 eve akarok itthonra uj porszivot) a Media Markttol kezdve minden francos bolton at az osszes letezo porszivot, de se a Bosch, se az AEG, se a semmilyen masik meg 450 €-ert kinalt valtozata sem volt ugy osszerakva, mint ez. Meglatjuk mi lesz, van ra 5 ev garancia, ha beszopom es ugy jarok, mint a fonokod, akkor majd kupanvagom a tobbieket, meg leszarom a piackutatok es tesztelok fejet is... :D
Az meg, szerintem igenis fontos, hogy ha az en hulyesegembol letorik a kerek pl. akkor nincs az, hogy egyaltalan nem kaphato hozza semmi (mint a legtobb olcso porszivohoz, hiszen azt arra tervezik, hogy eldobjak, ha barmi baja lesz) vagy qrva draga minden hozza. De mindenkinek mas felfogasa, ertekrendje van... Majd amikor tonkremegy es meg lesz ez a forum, megirom. ;)

Nekem Nilfisk van. Az egy ipari gép háziasítva. Elég durva hangja van, cserébe elég komolyan szív is. A porzsák gigantikus, gyakorlatilag egy óriási vödör a gép alja, amin egyfajta feltétként van a motor és a szűrő. A zajszintje miatt nem igazán ajánlott, a szívóteljesítmény és annak állandósága viszont igen kedvelem.

#12630 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 27. 23:09

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 02. 27. 22:17

Nekem Nilfisk van. Az egy ipari gép háziasítva. Elég durva hangja van, cserébe elég komolyan szív is. A porzsák gigantikus, gyakorlatilag egy óriási vödör a gép alja, amin egyfajta feltétként van a motor és a szűrő. A zajszintje miatt nem igazán ajánlott, a szívóteljesítmény és annak állandósága viszont igen kedvelem.

apumnak van valami hasonló, asszem bosch, de láttam ilyet aeg felirattal is. ha nincs benne porzsák, tud vizet is szívni
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#12631 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 06:33

Dyson porszivok viszont meg ennel is dragabbak! Veluk kapcsolatban van velemeny? Rajuk is van sok garancia meg szivoteljesitmeny sose csokken szlogen. Azt tudom, hogy egy innovativ ceg, slozikban a kezszaritojuk peldaul eleg jo,es a ventillator nelkuli legfuvojuk is. Szoval igeretes, de a porszivok rettento dragak.

#12632 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2013. 02. 28. 06:33

Dyson porszivok viszont meg ennel is dragabbak! Veluk kapcsolatban van velemeny? Rajuk is van sok garancia meg szivoteljesitmeny sose csokken szlogen. Azt tudom, hogy egy innovativ ceg, slozikban a kezszaritojuk peldaul eleg jo,es a ventillator nelkuli legfuvojuk is. Szoval igeretes, de a porszivok rettento dragak.

En csak azt tudom mondani amit nalunk a szobalanyok mondtak rola: ennel meg a hoover is jobb...
Nalunk mintakent hoztak az uberantiallergenkutyaszorleszedos verziot - olyan 500-1000 Euro kozott van es nekeik nem tetszik.
Szep, pici, dizajnos - de nem sokat er.

Azt mondtak, ennel meg a Lux es a Hyla is jobb - pedig azok igazi 'luxus' porszivok (csak MLM-ben erhetok el)...
Persze ezek nem haziasszonyok - napi 8 ora munkara gondolnak...

#12633 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 02. 27. 19:56

Hát én vettem egy csumpi Samsungot, cirka 120 euróért.
Az is brutál mód szív, asszony nagyon elégedett vele. Hogy fog-e menni cirka 4 évet, nem tudom, majd kiderül...

#12634 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 09:42

Én is samsungot vettem, kurvaerős, van külön ilyen szösztartálya, így a porzsák alig telik. Oszt ha elromlik pár év múlva, veszek másikat.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#12635 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2013. 02. 28. 08:19

Hát én vettem egy csumpi Samsungot, cirka 120 euróért.
Az is brutál mód szív, asszony nagyon elégedett vele. Hogy fog-e menni cirka 4 évet, nem tudom, majd kiderül...

Samsung dettó, csak erre van 5 év gar, szösztartállyal. :-)

#12636 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 13:11

Kép
:lollypop:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#12637 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 22:37

Es csodalkoznak hogy jol megy a Samunak....
Mondjuk az a verzio aminek a csoven van az a kolasuveg meretu muanyag tartaly eleg jol mukodik.

#12638 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 28. 23:11

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2013. 02. 28. 22:37

Mondjuk az a verzio aminek a csoven van az a kolasuveg meretu muanyag tartaly eleg jol mukodik.

...hogy mi? :-s
+

#12639 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 01. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Thoty - Dátum: 2013. 02. 28. 23:11

...hogy mi? :-s

Ez még gondolom a porszívós eszmefuttatáshoz tartozott, nem a telefonhoz. :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#12640 Felhasználó inaktív   FőDudu