Ez pont olyan dolog, hogy van egy ismerosom, aki mindig francia autot vesz es meg soha semmi baja nem volt veluk... Akkor sem vennek sosem francia kocsit. En tobb ismerost megkerdeztem (koztuk egy haztartasi kis- es nagygep szerelo idos foszert is), ok csak aradoztak a cuccrol. Illetve, mint mondtam, hasznaltam is mar egy ilyet valahol es megfogdostam (kb. 1 eve akarok itthonra uj porszivot) a Media Markttol kezdve minden francos bolton at az osszes letezo porszivot, de se a Bosch, se az AEG, se a semmilyen masik meg 450 €-ert kinalt valtozata sem volt ugy osszerakva, mint ez. Meglatjuk mi lesz, van ra 5 ev garancia, ha beszopom es ugy jarok, mint a fonokod, akkor majd kupanvagom a tobbieket, meg leszarom a piackutatok es tesztelok fejet is...

Az meg, szerintem igenis fontos, hogy ha az en hulyesegembol letorik a kerek pl. akkor nincs az, hogy egyaltalan nem kaphato hozza semmi (mint a legtobb olcso porszivohoz, hiszen azt arra tervezik, hogy eldobjak, ha barmi baja lesz) vagy qrva draga minden hozza. De mindenkinek mas felfogasa, ertekrendje van... Majd amikor tonkremegy es meg lesz ez a forum, megirom.