Ráadásul ami még a samu ellen szól, a csatlakozók teljes hiánya. Még csak fejhallgató sincs rajt.
Samuból Series 6-tól felfelé érdemes nézegetni, a Series 5 az nagyon low-end.
(Én annó ES6560-at vettem, abban már wifi / lan is van, nálam ez volt az egyik szempont, meg a FullHD és 400Hz)
Kell kicsit kezeleni a 29 fokot a lakasban... Tokomnek sem volt kedve flancos, markas termeket venni, mivel evente 2 hetet van itt olyan meleg, hogy hasznaljam es ez is eleg csendes volt. Cserebe fele annyiba kerult.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kell kicsit kezeleni a 29 fokot a lakasban... Tokomnek sem volt kedve flancos, markas termeket venni, mivel evente 2 hetet van itt olyan meleg, hogy hasznaljam es ez is eleg csendes volt. Cserebe fele annyiba kerult.
jó neked. jelenleg 31 fok van szobában, aludni nem tudok, ventilátor csak meleget fúj, és hétkor kelek... imádom a nyarat.
+1, Gábor! Nálam ablak sarkig tárva, a venti ugyanúgy műxik ahogy Nálad (tehát kb. 0% hatásfokkal), és még örülhetek, ha a P4 Prescott fűtőtestem nem robban fel...
Hotline: És most mit lát a monitorán? Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.
KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA, SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso... DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))
Dyson airblade szeru ventillatora van valakinek? A lapat nelkuli. Az erdekelne mennyire halk. Alvas miatt. Londonban nincs az a nagy kanikula de nem viselem jol mar a kis meleget se.
Dyson airblade szeru ventillatora van valakinek? A lapat nelkuli. Az erdekelne mennyire halk. Alvas miatt. Londonban nincs az a nagy kanikula de nem viselem jol mar a kis meleget se.
rákerestem, google szerint az egy kézszárító
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Ezeket en is neztem, de nekem nem er meg 2-300 €-t az, hogy lapat be legyen szoritva a dobozkaba lent. A hangereje meg kb. olyan mint egy normal ventilatore. Az a kulonbseg, hogy itt nem hallod annyira a venti sajat zajat, ahogy talalkozik levegovel, hanem egy kicsit mas jellegu zajt hallasz, ahogy a levego utkozik a levegovel. (Kicsit hulyen hangzik, de ugye igy mukodik.)
Itt egy tabella dB ertekekkel kiindulasnak.
Schalldruckpegel in dB(A)
bei minimaler Windstärke 50,5
bei mittler Windstärke 54,1
bei maximaler Windstärke 58,7
Ugy gondolom, ha mar valaki ki tud adni egy ventilatorert ennyi penzt, annak nem lenne gond egy ertelmesebb klima beszerzese sem, amik kozott van olyan is, amit szinte egyaltalan nem hallasz.
- itt a foszer azt mondja, hogy csak akkor hangos, ha maxon van egyebkent halk
- itt a noci azt mondja, hogy teljesen atlagos hangereje van
Nekem nincs, ellenben oszlopventim igen, és hangtalan a hagyományoshoz képest, ugyanakkora légszállítással kb. Asszem egy 10-es volt 2 éve MM-ben.
és engeded be rajta a meleg levegőt, ügyes. Inkább csukd be az ablakot és sötétíts be, többet érsz vele.
A redőny le van húzva és úgy van nyitva az ablak. NY.-i fekvésű panelban lakunk. Ha egyszer már a falak átmelegedtek, kb. tökmindegy, hogy mit csinálsz? A legjobb mondjuk az elköltözés lenne...
Szerkesztette: Macikák 2013. 06. 20. 16:29 -kor
Hotline: És most mit lát a monitorán? Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.
KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA, SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso... DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))
A redőny le van húzva és úgy van nyitva az ablak. NY.-i fekvésű panelban lakunk. Ha egyszer már a falak átmelegedtek, kb. tökmindegy, hogy mit csinálsz? A legjobb mondjuk az elköltözés lenne...
anno úgy oldottuk meg panelban, h készült nyárra egy ablakkeret egy ablaklímához, aztán be lett téve, és kapott purhabot, h ne rezegjen. annyira. szép nem volt, ellenben kurva csúnya, és elég hangos, de simán kihűtötte a lakást. ilyen ablaklímákat bagóért lehet lőni a neten, oszt kb. elpusztíthatatlanok.
Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 20. 19:30 -kor
Idézet
A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.
anno úgy oldottuk meg panelban, h készült nyárra egy ablakkeret egy ablaklímához, aztán be lett téve, és kapott purhabot, h ne rezegjen. annyira. szép nem volt, ellenben kurva csúnya, és elég hangos, de simán kihűtötte a lakást. ilyen ablaklímákat bagóért lehet lőni a neten, oszt kb. elpusztíthatatlanok.
Köszi, csak nekünk még a gyári, fa ablakkeretek vannak bent. Egyébként annyiban érdekes a sztori, hogy mi házon belül cseréltük el a keleti lakásunk nyugatira, és e szempontból azt kell mondjam, hogy eléggé megbántuk...