Nagyon régóta a NOD32+ZoneAlarm párost használom a számítógépem védelmének érdekében.
A NODot azért szeretjük mert egyszerű és kicsi a gépigénye, nemrég jelent meg ugye a Smart Security ami a NOD3 mellett tűzfalat és kémírtót is tartalmaz, szintén alacsony gépigénnyel beharangozva.
Gondoltam mit veszíthetek teszek egy próbát, ZoneAlarm-ot kilövöm, és az all-in-one ESET terméket próbálom ki.
csak a lényeget mondom: bizonyos internettevékenységeknél pl mikor uTorrent -ben elindítottam egy letöltést, a gép váratlanul újraindult, és a vinyó is jól kupán lett vágva hisz kis idő is kellett neki amíg magához tért és újra bootolni kezdett róla a rendszer. aztán egy idő után már el sem indult többé a windows, mint utólag kiderült szektor és indexhibák keletkeztek rajta amik pár rendszerfájlt is érintettek és ezért halt be maga az oprendszer is tehát tképpen az egész gép.
nem gondoltam volna hogy ezt a Smart Security okozza, de mégis, kikapcsoltam a tűzfal részét teljesen, onnantól semmi gond, aztán ahányszor visszakapcsoltam majd elinditottam a letöltést az uTorrent -ben, mindannyiszor restart és vinyókupánvágás.
az angol nyelvű, 3.0.621 verziójú volt fent.
más is tapasztalt ilyen problémát? elképzelhető hogy csak az a verzió csinál ilyeneket?
jelenleg visszaálltam a sima 2es NODra + ZoneAlarm, de örülnék ha a Smart Security menne nálam is normálisan.
Szerkesztette: Birkuc 2008. 04. 29. 11:08 -kor

Súgó
A téma zárva.