HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 08. 18:09

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:04

mióta bevezettétek ezt az idióta szabályt, a fórum közönsége ... khm... használhatatlanná olvadt.

És ez nyilvánvalóan csakis és kizárólag ennek a szabálynak köszönhető, ugye?

#142 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 08. 18:59

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:04

EZ MOST EGY BÍRÁLAT:

Nem tudok nem foglalkozni a témával, mert mióta bevezettétek ezt az idióta szabályt, a fórum közönsége ... khm... használhatatlanná olvadt.

De én legalább leginkább kussban vagyok azóta.

Egyébként a kérést megfontolás tárgyává tettem már évekkel ezelőtt, ennyire futja tőlem.
Bocsánat, hogy még élek. (Ez meg önbírálat, és köszönet választott vezetőinknek.)

Melyik idióta szabályt? És Téged pont ez érint? Elfogadom. Végülis most érdemben szóltál hozzá, ami nagy jelentőséggel bír, köszönjük.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#143 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:07

Érdekes, hogy carcass sem jött lelkesen jelezni mint múltkor, de a delikvens ezért a nyílt provokációért : https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5604433

kapott valamilyen figyelmeztetést ?

#144 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 10. 14:14

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:07

Fejezd mar be ezt az allando panasznapot vegre! Az, hogy ki es milyen figyelmeztetest kap, az csak a figyelmeztetett forumozo es a Moderatura dolga.

#145 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:46

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:14

Fejezd mar be ezt az allando panasznapot vegre! Az, hogy ki es milyen figyelmeztetest kap, az csak a figyelmeztetett forumozo es a Moderatura dolga.

A legszebb az egészben az, hogy GoodSpeed nem vette a fáradtságot, hogy továbbgörgessen és elolvassa az én reakciómat arra a postra.

#146 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:58

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:46

A legszebb az egészben az, hogy GoodSpeed nem vette a fáradtságot, hogy továbbgörgessen és elolvassa az én reakciómat arra a postra.

Javaslom felvenni moderátornak G.S. anyját.

Szerkesztette: Öregszem 2008. 07. 10. 15:58 -kor

Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#147 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 10. 16:35

Idézet: Öregszem - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 16:58

Javaslom felvenni moderátornak G.S. anyját.

Öregszem pedig képes volt továbbgörgetni, Követendő példa.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#148 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 20:41

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:07

Érdekes, hogy carcass sem jött lelkesen jelezni mint múltkor, de a delikvens ezért a nyílt provokációért : https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5604433

Nem bírom megállni szó nélkül, ezért ezer bocs a modoktól. :respect:
Érdekes, hogy megint te kezded.Miért jöttem volna lelkesen jelezni?Veled ellentétben nekem nem szokásom.Nézz már vissza, hogy hány jelzésem volt ebben a topicban, vagy az "Azonnali ..."-ban - és hány neked.A múltkorit jelzést sem én tettem meg először, csak láttam, hogy jössz ide rinyálni - közben meg finoman fikáztad Maxtreme monitorját.Akkor bele is szóltam az adott topicban, ezért szóltam hozzá itt is.Ebben a mostaniban meg még csak egy postom sem volt, bár olvastam az egészet.De lassan már olvasni sem fogom, pedig nem lenne rossz topic...Tudod, nem mindenki azzal van ám elfoglalva, hogy rögtön idejárjon rinyálni a modoknak, ha valami nem tetszik.
Látom az a múltkori eltiltás mély nyomot hagyott benned  :omg: , amiért mintha szeretnél törleszteni, de nem jön össze. :D  Pedig nyilván nem csak nekem tűnt fel akkor az alattomos hozzáállásod.Azt már nem is mondom, hogy a múltkori -asszem ebben a topicban lezajlott - párbeszédünk után pitiáner módon az összes postodat röhejes módon kiszerkesztetted.Legalább vállald amit leírsz.
Ha pedig nagyon sarkosan nézem a dolgokat, akkor az "érdekes hogy carcass nem jött lelkesen" szöveggel te kezdtél bele megint a személyeskedésbe.
Gyerekes vagy. :hello:
Még egyszer bocs a modoktól az OFF-ért, alapvetően béketűrő vagyok, de az ilyen faszságoktól az agyam elszáll. :respect:  ;) A továbbiakban asszem tartom magam az aláírásom első mondatához.

Szerkesztette: carcass 2008. 07. 10. 21:26 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#149 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 12:13

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=5615285

Idézet: Qwerty - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 12:27

Úgy tűnik megint süket fülekre talált a kérésem. 

Nem akarok megbántani senkit, de sajnos bírálnom kell a moderátori munkátokat.
1. Kérek valamit, mást csináltok, ki tudja miért (ráadásul sztem teljesen logikátlanul).
2. Nem vagytok hajlandóak ilyen problémákkal foglalkozni.Igen, nem csak bannolásból áll a moderáció, illetve spamszűrésből vagy bepe és GoodSpeed nagy bajainak megoldásából (csak azért mert őket sokszor látni itt, de amúgy semmi bajom velük), hanem a fórum karbantartásáról is, már amennyire a jogotok és feladatkörötök megengedi.

Legutóbb megbeszéltük mi miért, nincs szükség most újból a magyarázatra.Mondtátok, ha valami kimarad akkor szóljak, később újból figyelmeztesselek.Csak az már egy kicsit kellemetlen még nekem is, hogy mindig ezt kell tegyem.
Ezért teszek inkább pár javaslatot:
1. Moderátorok számának növelése.
2. Egy külön, ehhez hasonló témát nyitni, nem azonnali intézkedéseknek.Hanem topikok karbantartása céljából.Vagy odarendelni egy moderátort aki csak ilyen jellegű problémákkal foglalkozik.Ráadásul nem is lenne olyan sok ezekből.

Nem nagy probléma, de az ilyen kéréseimet más hasonló oldalakon rövid időn belül teljesítik, itt még nem is reagáltok...

A másik topicban is írtam, hogy a két topicot anno összevontam emlékeim szerint. Azt, hogy milyen néven lenne logikus az új topic, nem tudhatom, elvégre nem ismerem a játékot. Fogalkozunk az ilyen problémákkal, tessék megnézni a többi kérést. ;)

A moderatúra nemrégen bővült, úgyhogy nincs napirendben a további bővítés.
Másik topic nyitásának ötlete bennem is felmerült, de elnézve azt, hogy sokaknak az kihívás, hogy az egymással kapcsolatos problémáikat ne ott tárgyalják meg, kétlem, hogy túl sokan figyelnének arra, hogy hova melyik kérést írják...

#150 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 13:03

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 14:13

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=5615285

A másik topicban is írtam, hogy a két topicot anno összevontam emlékeim szerint. Azt, hogy milyen néven lenne logikus az új topic, nem tudhatom, elvégre nem ismerem a játékot. Fogalkozunk az ilyen problémákkal, tessék megnézni a többi kérést. ;)

A moderatúra nemrégen bővült, úgyhogy nincs napirendben a további bővítés.
Másik topic nyitásának ötlete bennem is felmerült, de elnézve azt, hogy sokaknak az kihívás, hogy az egymással kapcsolatos problémáikat ne ott tárgyalják meg, kétlem, hogy túl sokan figyelnének arra, hogy hova melyik kérést írják...

Én nem tudom miért került átnevezésre, fogalmam nincs.Én nem kértem...
Viszont arra gondoltam, hogy ismeritek a játéksorozatot és átneveztétek, hogy mind a 3-4 rész ott legyen tárgyalva.De mivel mindegyiknek volt külön topikja, ezért fölösleges ez a megoldás.Ezért kértem az eredeti címre visszaállítást.

OK, kösz, befejeztem, letárgyalva. ;)
Qwerty4

#151 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 13:19

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 14:03

Én nem tudom miért került átnevezésre, fogalmam nincs.Én nem kértem...
Viszont arra gondoltam, hogy ismeritek a játéksorozatot és átneveztétek, hogy mind a 3-4 rész ott legyen tárgyalva.De mivel mindegyiknek volt külön topikja, ezért fölösleges ez a megoldás.Ezért kértem az eredeti címre visszaállítást.

OK, kösz, befejeztem, letárgyalva. ;)

Ha kérés van, az legyen pontos, ha kérhetem. :) Egyáltalán nem biztos, hogy ismerünk akármilyen játékot is. ;)

#152 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 17:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 15:19

Ha kérés van, az legyen pontos, ha kérhetem. :) Egyáltalán nem biztos, hogy ismerünk akármilyen játékot is. ;)

De nem is kell ismernetek egy játékot v. egy akármilyen jellegű témát ahhoz, hogy 2 topikot összevonjatok.
Én összevonást kértem, átnevezést nem.Akkor azt jelenti, hogy arra nem lett volna szükség.
Én pontosan fogalmaztam.Azt írtam, ami lényeges volt abban az esetben.

Az is milyen furcsa lenne, hogy én kérem vonjátok össze két topikot, de megjegyezném, hogy ne nevezzétek át.Miért jegyezzem meg mikor nincs is szükség rá.
Max. megjegyezném, hogy mi legyen az összevont topik címe.Ebben az esetben adott volt.De mivel az összevonás se történt meg, csak törlés, így tényleg furcsa és érthetetlen volt a topik címének megcsonkítása. :)

Remélem ez itt nem OFF. :)
Qwerty4

#153 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 17:55

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 18:52

De nem is kell ismernetek egy játékot v. egy akármilyen jellegű témát ahhoz, hogy 2 topikot összevonjatok.
Én összevonást kértem, átnevezést nem.Akkor azt jelenti, hogy arra nem lett volna szükség.
Én pontosan fogalmaztam.Azt írtam, ami lényeges volt abban az esetben.

Az is milyen furcsa lenne, hogy én kérem vonjátok össze két topikot, de megjegyezném, hogy ne nevezzétek át.Miért jegyezzem meg mikor nincs is szükség rá.
Max. megjegyezném, hogy mi legyen az összevont topik címe.Ebben az esetben adott volt.De mivel az összevonás se történt meg, csak törlés, így tényleg furcsa és érthetetlen volt a topik címének megcsonkítása. :)

Remélem ez itt nem OFF. :)

Mivel két topicból lett egy, csak egy cím maradhatott, választani kellett. Magától nem lesz címe, azt fogja viselni, amit beírok neki. Logikailag egy harmadik topic keletkezik, amit el kell valahogy nevezni - mivel nem várható el, hogy postról postra mindent végigolvasson az eljáró mod/hg, egyéb info híján a megérzéseire fog támaszkodni, ami csalhat.

#154 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 18:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 19:55

Mivel két topicból lett egy, csak egy cím maradhatott, választani kellett. Magától nem lesz címe, azt fogja viselni, amit beírok neki. Logikailag egy harmadik topic keletkezik, amit el kell valahogy nevezni - mivel nem várható el, hogy postról postra mindent végigolvasson az eljáró mod/hg, egyéb info híján a megérzéseire fog támaszkodni, ami csalhat.

Aha, értem.Idáig azt gondoltam, hogy az egyik topik hozzászólásait valamilyen módon átpakoljátok a másikba, "copy-paste logikával", majd a kettő közül azt törlitek, amelyikbe a kevesebb post maradt.
De ebben az esetben akkor valami hiba léphetett fel, mert a két topik nem egyesült.A címet viszont megváltoztattad.Az egyik topik meg törlődött.
És ne értesd félre, nem kötekedni akarok, csak beszélgetni. :)
Qwerty4

#155 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 23:32

:offtopic: Carmageddel nem lehet/érdemes/szabad beszélgetni, csak kötekedni. Nekem elhiheted... :Đ

Aztán hogy ez most javaslat volt-e, vagy bírálat, hát mit2domain... :D

:offtopic:

#156 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 07:24

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 0:32

:offtopic: Carmageddel nem lehet/érdemes/szabad beszélgetni, csak kötekedni. Nekem elhiheted... :Đ

Csetelést be lehet fejezni!

#157 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 12:00

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 19:08

Aha, értem.Idáig azt gondoltam, hogy az egyik topik hozzászólásait valamilyen módon átpakoljátok a másikba, "copy-paste logikával", majd a kettő közül azt törlitek, amelyikbe a kevesebb post maradt.
De ebben az esetben akkor valami hiba léphetett fel, mert a két topik nem egyesült.A címet viszont megváltoztattad.Az egyik topik meg törlődött.
És ne értesd félre, nem kötekedni akarok, csak beszélgetni. :)

Konverzió (2004. április) előtti topicoknál előfordulhat egyébként ilyen hiba sajnos.

(Nem értem félre, egyáltalán nem kötekedő hangnemben írsz. Ritkán találkozni ilyen "reklamálóval", aki először kérdez, csak utána gondolja meg, hogy lőjön-e. ;))

#158 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 20. 12:01

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 0:32

Na várjál, én is be tudok ám szólni neked... csak gondolkodnom kell előtte pár napot... :Đ

#159 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 17:08

A Diablo II topik szép 52 oldalasra hízott, ha szükségét érzi egy házigazda, akkor nyithatna újat (WoW topik is hasonló).

#160 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 17:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 18:08

A Diablo II topik szép 52 oldalasra hízott, ha szükségét érzi egy házigazda, akkor nyithatna újat (WoW topik is hasonló).

Egyelőre nem gond a nagy méret egy ideje, így hagyni fogjuk azt hiszem :) .

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.