Idézet: didyman - Dátum: 2008. aug. 3., vasárnap - 13:18
Érthető válasz, igazad van abban, hogy semmi köze a fórumhoz (leszámítva azt, hogy a hwsw-t és bármi, ami hozzá kötödik, leginkább a fórummal azonosítják). De ettől még szükség van ott jogsértő, erkölcsöt sértő tartalmak moderálására, amit szerintem szívesen vállalnánk, lévén aktív résztvevők vagyunk ott is. Más módon, mint a fórumon. Attól, hogy egy blog, még a hwsw alatt fut és ami ott megjelenik, a hwsw-re vet fényt.
Alapvetően nem értek egyet veled, mert ha egy megmondó vagy egyéb blogban mások turkálnak felkent prófétaként, mindenféle szent erkölcsre hivatkozva, azzal érvényét veszti úgy ahogy van a szólásszabadság nevezetű, számomra felettébb szimpatikus dolog. (most az uszítás, becsületsértés stb. kategóriákról ne essék szó, hatóság/tartalomszolgáltató meccse ez, és egyedül a bejegyzés íróját érintheti). Az meg, hogy ki mit tart stilisztikailag fentebb stílnek, őszintén szólva a legkevésbé sem kell érdekeljen senkit. Szóval felvetésed nettó baromság.
De...
Előre leszögezem, nem vagyok nagy liberálizé, meg ez az antiszemitizmus téma sem szokott felizgatni, sem pro sem kontra, de amikor az ominózus bejegyzés hozzászólás részében vastag zsidózás olvasható, oszt a post gazdája magasról ívben, meg kikerül valami építőiparos izé (masszív idiótaságokkal, ami egyébként nem baj, mindenkinek megvan a joga baromságokat lőni a szájbertér egére), de szintén vastagon Kohn-nozva, Izsákozva, ott azt hiszem az vagy azok értékítéletével, akik ezt címlapra válogatják, vagy engedik címlapra kerülni, komoly problémák vannak. Értem én, h a buzz is a béka segge felé tendál, kell a kattintás, de azért ez megfekszi az amúgy egyébként nem is érzékeny kicsiny gyomromat...
Szerkesztette: avman 2008. 08. 05. 13:38 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.