Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 14:59
Csak ezért kapálózom, mint koktélrák a főzővízben, hogy legalább azt tudjam, kinél kell fél év múlva bazseválni a levétele miatt. Mert a fórumot olvasva azt látom, hogy a kiosztás az remekül megy, de visszavenni kevésbé akaródzik automatikusan.
Forduljak ügyvédhez?
Nem értem a kisebbrendűségi komplexusod a fórummal szemben, én például személy szerint szívemen viselem az ügyedet és kész vagyok tőlem telhetően maximális méylségben eljárni, abban az esetben, ha megszólításodban érzem a hasonlóképpen tiszteletteljes szándékot. Most ugyan erős keresésben vagyok eziránt, de hagyjuk
Nem kell ügyvédhez fordulni. A figyelmeztetések kiosztása elég egyértelmű történet szokott lenni, viszont amit tudhatsz erről így nyilvánosan, az az, hogy a figyelmeztetést ezután nem tudjuk napi szinten követni, nincs saját kezelőfelület, ahol látjuk, kinek, mikor, miért adtunk és nincs elévülési figyelmeztetés sem. Ha rákattintunk egy delikvens neve alatti százalékra, akkor látjuk, mi van vele. Sokszor ilyen "párbeszéd" alkalmával szedünk le figyelmeztetést. Ezért kérjük a tisztelt fórumozókat, hogy amennyiben zavarja őket a behúzott tizes, akkor keresse meg az ott látható kollégát, segítse ezzel is munkánkat a fórummotor adta, nem teljes mértékben kihasznált lehetőségek közepette.
Azt is el szeretném mondani, hogy a figyelmeztetés elsősorban nekünk jelent tájékoztatást egy fórumozó viselkedésével kapcsolatban, nyilván adott helyzetben, ha azt látjuk, hogy van, de már 3 éves, akkor nem ezalapján fogunk súlyozni egy friss cselekedetet, akivel több gond van, annak egyértelmű nyoma van.

Súgó
A téma zárva.