Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V.
Elküldve: 2009. 05. 12. 22:12
Elküldve: 2009. 05. 13. 07:16
Idézet: Primary - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 21:24
nem
Elküldve: 2009. 05. 13. 13:05
Idézet: e-lias - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:34
Nincs.
Elküldve: 2009. 05. 13. 17:18
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 9:58
üdv
R.
Hogyan? Marad a régi barna meg a kék stílus, csak új fejléc? Vagy minden változik?
Elküldve: 2009. 05. 13. 17:57
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2009. 05. 13. 21:05
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 18:18
A tervek szerint a teljes dizájn megújul és igazodik majd a főoldalhoz, emellett átalakul a teljes fórumstruktúra is. De ezt ne itt vitassuk meg, majd időben kiderülnek a részletek.
üdv
R.
Elküldve: 2009. 05. 13. 21:49
Az biztos, hogy jellegzetes, egyedi fórumból bárhol látható tucatmegjelenést fog kapni. (Az új honlapdizájn modern, de semmi különleges nincsen benne.)
Igaz, tulajdonképpen mindegy.
Egyébként, ha jól sejtem, akkor röviddel az esemény megtörténtét követően nyílik majd egy topic "Vissza a régi fórummotort" (vagy valami hasonló) címmel, s ez a topic néhány napig (hétig?) gyorsabban fog pörögni, mint a Dumaparty.
Sok régi fórumtag a fórum elhagyását fogja felemlegetni, az újabb tagok közül sokan üdvözítőnek tartják majd a változásokat, miközben a fórum üzemeltetői pattogatott kukoricával kezükben, fotelből hátradőlve nevetnek jókat a "sok hülyén", s végül úgyis kitartanak a változás mellett. :Đ
Aztán majd lecseng a dolog, s minden megy tovább a maga útján, mint régen.
Vajon eltaláltam?
Bár a jövő heti lottószámokban lennék ilyen biztos.
Szerkesztette: Piftuka 2009. 05. 13. 21:50 -kor
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2009. 05. 13. 22:42
Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 22:49
nem artana tajekozodni, mielott zoldseget irsz. na de hat fikazni konnyebb.
Elküldve: 2009. 05. 14. 17:30
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 21:22
Tényleg rohadt idegesítő hogy néha órákat kell várni hogy megmozduljon az egész....
Rekord: 2 perc alatt szerkesztette is a fórum a Hsz-t miután rákattintottam.
szerk, de nem itt és nem most :Đ
Naprol napra roszabb bugosabb a Bolhapiac... :confused:
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.
Elküldve: 2009. 05. 14. 22:29
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 22:42
Nem ártana elszámolni tízig, mielőtt zöldségeket írsz.
Egyrészt észrevehetted volna a fenti hozzászólásomban a finoman cizellált szarkazmust, amely teljes egészében az új fórummotorral volt kapcsolatos. Poén volt az egész hozzászólás.
A Dumaparty pedig kézenfekvő példa volt a "pörgős témára", nincsen ezzel semmi gond. A lényeg - mint mondtam - nem is azon volt.
Másrészt - bár nem egészen értem, mire célzol a "tájékozódás" alatt (talán befulladt a "Dumaparty"?
Szóval teljességgel érthetetlen számomra a felháborodott megjegyzésed. No mindegy...
Az viszont kár, hogy most így magyarázkodnom kellett, a fenti poénom gyakorlatilag meg lett gyilkolva. Hiszen régen rossz, amikor egy poént magyarázni kell.
No mindegy...
Elküldve: 2009. 05. 14. 22:38
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 05. 14. 22:47
Inkabb jojjenek a temaba vago posztok, mert ez mar offtopik
Hja, es hiaba szamolnek el kettoig vagy fel negyig, akkor se lenne mas a velemenyem.
Szerkesztette: Schwarzmueller 2009. 05. 14. 22:47 -kor
Elküldve: 2009. 05. 17. 17:50
Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 14., csütörtök - 22:38
Nem baj, didyman! Senki sem tökéletes.
Schwarzi, neked pedig azt mondom, hogy ha ennyire erősen meg vagy győződve arról, hogy a fenti hozzászólásom a Dumaparty-t "fikázta", akkor a továbbiakban meg sem próbállak eltéríteni ettől a meggyőződésedtől.
Szép napot mindenkinek!
Elküldve: 2009. 05. 26. 23:02
EZT jeleztem két napja, de szemmel láthatólag nem történt semmi. Nem látok semmilyen változást az ügyben, nem kaptam privit és a moderátori bejelentések topicban sincs semmi.
Kis segítség a modoknak, hogy ne kelljen ráklikkelni a szabályzatra:
Idézet
Szeretném kérdezni, hogy itt ilyen speciális felmentésről van szó, vagy a moderátárok egyszerűen válogatnak, hogy kire alkalmazzák a szabályt, kire nem?
Egyébként teljesen mindegy, ugyanis feleveníteném a moderátorok és az üzemeltetők memóriáját, hogy miért is lett kitiltva az úriember (heh?) a fórumról: a folyamatos fröcsögő személyeskedés, flame keltés és ostoba fikázás miatt, mely gyakorlatilag minden ember szemét szúrta az F1 topicban. Most újra ezt látom ott. Egy év nyugalom után megint egy évig ne olvassam a topicot, mert irritál az illető jelenléte? Miért nem történik semmi?
Egyszerűen hihetetlen, ami itt folyik.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2009. 05. 27. 17:45
Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 13:12
ugyammá!
regisztrálj te is újra, és rombolj!
a modok is ezt teszik: a saját(?) fórumukat rombolják.*
UFF. ma is jól visszabeszéltem.
*
szerk: azzal, hogy szelektív a látásuk, részrehajlóan moderálgatnak
Szerkesztette: Dr. Szöszi 2009. 05. 27. 17:46 -kor
Elküldve: 2009. 05. 27. 19:31
Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 18:45
regisztrálj te is újra, és rombolj!
a modok is ezt teszik: a saját(?) fórumukat rombolják.*
UFF. ma is jól visszabeszéltem.
*
szerk: azzal, hogy szelektív a látásuk, részrehajlóan moderálgatnak
Nézd, most nem leszek úriember. Egyszerűen sem szabályzat oldaláról, sem az üzemeltetés oldaláról nincs kellő támogatásunk. Ez persze nem a Te vagy akárki más problémája, de ha már Te ilyen derekasan visszabeszélsz, akkor én is érzem a jogot az ehhez méltó reakcióra, mint fórumozó: Csináld jobban, daragije barati. Esetleg próbálj meg konstruktívan véleményezni, és a fórum jobbá tételéhez így hozzájárulni. Mert mi, piszok, köcsög moderátorok és házigazdák, ehhez maximum annyi hozzájárulást kapunk, hogy a nevünk előtt van valami kis basz, ami nektek, fórumozóknak más. És a magam nevében kikérem magamnak a leírtakat, mert ha hiszed, ha nem, én a fórum jobbá tételéért munkálkodok, a magam tökéletlen módján. Csak az a baj, hogy ehhez az ilyen marhaságok (már bocs) kurvára nem tesznek hozzá építő jelleggel.
Ha ezen túl tudunk lépni, akkor hidd el, szívesen vesszük minden javaslatodat, csakhogy amíg ezek feljebb menvén falakba ütköznek, addig hidd el, teljesen hiábavaló az, amit rajtunk kérsz számon.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 05. 27. 19:43
Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 0:02
EZT jeleztem két napja, de szemmel láthatólag nem történt semmi. Nem látok semmilyen változást az ügyben, nem kaptam privit és a moderátori bejelentések topicban sincs semmi.
Kis segítség a modoknak, hogy ne kelljen ráklikkelni a szabályzatra:
Szeretném kérdezni, hogy itt ilyen speciális felmentésről van szó, vagy a moderátárok egyszerűen válogatnak, hogy kire alkalmazzák a szabályt, kire nem?
Egyébként teljesen mindegy, ugyanis feleveníteném a moderátorok és az üzemeltetők memóriáját, hogy miért is lett kitiltva az úriember (heh?) a fórumról: a folyamatos fröcsögő személyeskedés, flame keltés és ostoba fikázás miatt, mely gyakorlatilag minden ember szemét szúrta az F1 topicban. Most újra ezt látom ott. Egy év nyugalom után megint egy évig ne olvassam a topicot, mert irritál az illető jelenléte? Miért nem történik semmi?
Egyszerűen hihetetlen, ami itt folyik.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Van sapka - nincs sapka. Ha ilyen sejtésre mást kitiltunk, akkor azért van forradalom, ha meg nem, akkor azért. Amint adsz egy kézzelfogható bizonyítékot, kitiltom. Viszont amíg társadalmi munkában csináljuk a moderálást, addig nem lesz kapacitásunk 7/24 monitorozni a fórumot, hogy ki mikor szólja el magát arról, hogy melyik nick melyiknek a reinkarnációja.

Súgó
A téma zárva.