HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 05. 27. 19:50

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 0:02

Uraim!

EZT jeleztem két napja, de szemmel láthatólag nem történt semmi. Nem látok semmilyen változást az ügyben, nem kaptam privit és a moderátori bejelentések topicban sincs semmi.

Kis segítség a modoknak, hogy ne kelljen ráklikkelni a szabályzatra:

Szeretném kérdezni, hogy itt ilyen speciális felmentésről van szó, vagy a moderátárok egyszerűen válogatnak, hogy kire alkalmazzák a szabályt, kire nem?

Egyébként teljesen mindegy, ugyanis feleveníteném a moderátorok és az üzemeltetők memóriáját, hogy miért is lett kitiltva az úriember (heh?) a fórumról: a folyamatos fröcsögő személyeskedés, flame keltés és ostoba fikázás miatt, mely gyakorlatilag minden ember szemét szúrta az F1 topicban. Most újra ezt látom ott. Egy év nyugalom után megint egy évig ne olvassam a topicot, mert irritál az illető jelenléte? Miért nem történik semmi?

Egyszerűen hihetetlen, ami itt folyik.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Intézkedni fogunk.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#502 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:20

Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 19:31

Nézd, most nem leszek úriember. Egyszerűen sem szabályzat oldaláról, sem az üzemeltetés oldaláról nincs kellő támogatásunk. Ez persze nem a Te vagy akárki más problémája, de ha már Te ilyen derekasan visszabeszélsz, akkor én is érzem a jogot az ehhez méltó reakcióra, mint fórumozó: Csináld jobban, daragije barati. Esetleg próbálj meg konstruktívan véleményezni, és a fórum jobbá tételéhez így hozzájárulni. Mert mi, piszok, köcsög moderátorok és házigazdák, ehhez maximum annyi hozzájárulást kapunk, hogy a nevünk előtt van valami kis basz, ami nektek, fórumozóknak más. És a magam nevében kikérem magamnak a leírtakat, mert ha hiszed, ha nem, én a fórum jobbá tételéért munkálkodok, a magam tökéletlen módján. Csak az a baj, hogy ehhez az ilyen marhaságok (már bocs) kurvára nem tesznek hozzá építő jelleggel.

Ha ezen túl tudunk lépni, akkor hidd el, szívesen vesszük minden javaslatodat, csakhogy amíg ezek feljebb menvén falakba ütköznek, addig hidd el, teljesen hiábavaló az, amit rajtunk kérsz számon.

Tehát magyarán nem vagy képes ellátni azt a munkát, amit elvállaltál. Értem, köszönöm.

Ne lobogtassuk már, hogy csináljam jobban, már többször jeleztem, hogy én speciel szívesen betennék egy-két emelt díjas sms-t, hogy javuljon a morál, gördülékenyebben menjenek a dolgok.

Egyszerűen hihetetlen, hogy egy teljesen egyértelmű szabályzatsértésből oda lyukadsz ki, hogy milyen nehéz a moderátoroknak, kit érdekel, mi közöm van hozzá? Élvezhetetlen a fórum azon része amit olvasni szeretek, nem az én dolgom a probléma megoldása és azt sem tudod elém tenni, hogy nem tennék semmit, ha tehetnék, mert mint írtam én szívesen támogatnám a fórumot.

Mégis hogy a fenébe lehetnék annál konstruktívabb, hogy az orrodba nyomom, mit kellene csinálnod?

Ha a fórum jobbátételén munkálkodnál, akkor talán előrevennéd az ilyen prioritásos problémákat. Én elhiszem, hogy problémát okoz egy ekkora fórum moderálása (ami mellesleg negyedakkora sincs, mint volt pár éve), meg hogy falak vannak felettetek (melyekről tökéletesen árulkodnak a visítozó gyerekektől is necces hisztik a HWSW-sekkel a fórumozók előtt - mindkét oldalról), de akkor ennyiben van hagyva a probléma? Keressetek további moderátorokat pl.

(...)

Szerkesztette: kovacs_istv 2009. 05. 27. 20:24 -kor

#503 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 19:43

Van sapka - nincs sapka. Ha ilyen sejtésre mást kitiltunk, akkor azért van forradalom, ha meg nem, akkor azért. Amint adsz egy kézzelfogható bizonyítékot, kitiltom. Viszont amíg társadalmi munkában csináljuk a moderálást, addig nem lesz kapacitásunk 7/24 monitorozni a fórumot, hogy ki mikor szólja el magát arról, hogy melyik nick melyiknek a reinkarnációja.

Köszönöm, hogy megtudhattam milyen nehéz Neked. Akkor miért vállalod?  :confused:

A legszomorúbb az egészben, hogy a hozzászólásom rohadtul nem erről szólt, elolvastad egyáltalán? Kit érdekel a duplareg?

#504 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:22

Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 19:50

Intézkedni fogunk.

Thx.

#505 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:29

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 21:20

Tehát magyarán nem vagy képes ellátni azt a munkát, amit elvállaltál. Értem, köszönöm.

Ne lobogtassuk már, hogy csináljam jobban, már többször jeleztem, hogy én speciel szívesen betennék egy-két emelt díjas sms-t, hogy javuljon a morál, gördülékenyebben menjenek a dolgok.

Egyszerűen hihetetlen, hogy egy teljesen egyértelmű szabályzatsértésből oda lyukadsz ki, hogy milyen nehéz a moderátoroknak, kit érdekel, mi közöm van hozzá? Élvezhetetlen a fórum azon része amit olvasni szeretek, nem az én dolgom a probléma megoldása és azt sem tudod elém tenni, hogy nem tennék semmit, ha tehetnék, mert mint írtam én szívesen támogatnám a fórumot.

Mégis hogy a fenébe lehetnék annál konstruktívabb, hogy az orrodba nyomom, mit kellene csinálnod?

Ha a fórum jobbátételén munkálkodnál, akkor talán előrevennéd az ilyen prioritásos problémákat. Én elhiszem, hogy problémát okoz egy ekkora fórum moderálása (ami mellesleg negyedakkora sincs, mint volt pár éve), meg hogy falak vannak felettetek (melyekről tökéletesen árulkodnak a visítozó gyerekektől is necces hisztik a HWSW-sekkel a fórumozók előtt - mindkét oldalról), de akkor ennyiben van hagyva a probléma? Keressetek további moderátorokat pl.

(...)

Azért, hogy fakejacket egyszerűen lebutáztad az kicst erős:

Már amíg nem szerkesztetted ki.

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 05. 27. 20:44 -kor

#506 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:30

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 20:29

Azért, hogy fakejacket egyszerűen lebutáztad az kicst erős:

Kép

Már amíg nem szerkesztetted ki.

Azt a részét tartom, Fakejack tényleg buta és hozzá bunkó is, de ezt párszor már tisztáztuk.

Viszont Didy visszakozott a második commentjében, ezért kiszerkesztettem.

#507 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 21:07

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 21:20

:-) Hát persze. Mégvalami? Ha így nyomod, az fáj.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#508 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 21:12

Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 21:07

:-) Hát persze. Mégvalami? Ha így nyomod, az fáj.

Nem akartam fájdalmat okozni  :cool: De komolyan, nem ezt írtad le oda..? Persze körítés nélkül.

#509 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 23:12

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 21:21

Köszönöm, hogy megtudhattam milyen nehéz Neked. Akkor miért vállalod?  :confused:

A legszomorúbb az egészben, hogy a hozzászólásom rohadtul nem erről szólt, elolvastad egyáltalán? Kit érdekel a duplareg?

Te elolvastad a sajátodat? Legyünk gyakorlatiasak és oldjuk meg a kezünk ügyében lévő problémát - ehhez kértem a segítségedet; a postod többi része nem lendít semmit és senkit előre, így az reakció nélkül marad.

#510 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 09:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 23:12

Te elolvastad a sajátodat? Legyünk gyakorlatiasak és oldjuk meg a kezünk ügyében lévő problémát - ehhez kértem a segítségedet; a postod többi része nem lendít semmit és senkit előre, így az reakció nélkül marad.

Most konkrétan azt kéred, hogy ollózzam össze azokat a dolgokat, amiket topicrombolónak tartok a hozzászólásai közül, aztán majd elbírálásra kerülnek?  :think:

#511 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 09:52

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 28., csütörtök - 10:43

Most konkrétan azt kéred, hogy ollózzam össze azokat a dolgokat, amiket topicrombolónak tartok a hozzászólásai közül, aztán majd elbírálásra kerülnek?  :think:

Ha a hozzászólásaival van baj, tessék nyomni a jelzés gombot. Amit most csináltál, az az volt, hogy megnyomtad a jelzés gombot annál a postnál, ahol WiZARD írt a duplaregről. Ezzel mit csináljak, ha nem mondod meg, mire van alapozva a dolog? :)

#512 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 10:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. máj. 28., csütörtök - 9:52

Ha a hozzászólásaival van baj, tessék nyomni a jelzés gombot. Amit most csináltál, az az volt, hogy megnyomtad a jelzés gombot annál a postnál, ahol WiZARD írt a duplaregről. Ezzel mit csináljak, ha nem mondod meg, mire van alapozva a dolog? :)

Utaltam rá, de akkor ha lesz kis időm gyüjtögetek és elküldöm pm-ben.

#513 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 10:51

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. máj. 28., csütörtök - 11:10

Utaltam rá, de akkor ha lesz kis időm gyüjtögetek és elküldöm pm-ben.

Köszönöm.

#514 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 09. 18:08

Ez a két topic (Firefox és Safari) miért van két külön témában? :think:

A választ sejtem.

CSAK! :Đ

Csatolt fájl:

#515 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 21:00

Idézet: Warton - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:08

Ez a két topic (Firefox és Safari) miért van két külön témában? :think:

A választ sejtem.

CSAK! :Đ

A vezetőség döntése. Így marad, rengeteg munka áttenni, mint ahogy a régi skin opciót visszatenni 100 felhasználó miatt. :Đ

#516 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 06:24

Lehetne kerni, hogy a volt mas vilag kiemelt temainak legalabb egy resze (minimum a kezdo linux lamas, meg a makkosikszes) keruljon kiemelesre? Most, hogy bekerultek egy jobban progo reszbe tenyleg elkellene nekik.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#517 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 06:54

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 7:24

Lehetne kerni, hogy a volt mas vilag kiemelt temainak legalabb egy resze (minimum a kezdo linux lamas, meg a makkosikszes) keruljon kiemelesre? Most, hogy bekerultek egy jobban progo reszbe tenyleg elkellene nekik.

Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs :( . A kiemelésre szánt témákkal kapcsolatban épp folyamatban van egy megbeszélés, aminek eredményét majd közöljük, illetve aszerint az ileltékes házigidák :Đ majd elvégzik, de a jelenlegi óperenciás rendszerek témacsoportban egyszerűen túl sok téma vár kiemelésre. Nem, ne mondj semmit, tudom. :) .

#518 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:07

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 6:54

Nem, ne mondj semmit, tudom. :) .

ja. mondtukn mar eleget, ami ide tartozik..  :(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#519 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:43

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 7:54

Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs :( . A kiemelésre szánt témákkal kapcsolatban épp folyamatban van egy megbeszélés, aminek eredményét majd közöljük, illetve aszerint az ileltékes házigidák :Đ majd elvégzik, de a jelenlegi óperenciás rendszerek témacsoportban egyszerűen túl sok téma vár kiemelésre. Nem, ne mondj semmit, tudom. :) .

Meg se szolaltam :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#520 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 15:33

Asszem eltűnt a Mobility Radeon topic a vga szekcióból :think: legalábbis nem találom ...

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.