HWSW Informatikai Kerekasztal: Bughunt III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bughunt III. Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 13. 20:51

Ilyen nekem is van. Ha privizés közben letiltottál még régebben egy usert, akkor ezt a megmaradt "privit" látod. Nyugodtan törölheted.

Köszi! :respect:

Szerk.: Törölni meg nem tudom. :blink: :think:

Szerkesztette: Csokis 2010. 03. 13. 21:05 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#622 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 03. 13. 21:04

Szerk.: Törölni meg nem tudom. :blink: :think:

Akkor töröld a böngésződ menüjében az összes cookie-t. Aztán még rátenyerelhetsz a Ctrl+F5-re. Bejelentkezés után törölhetőnek kéne lennie. Nekem mindenféle trükközés nélkül azonnal törölte.

Szerkesztette: Wile E 2010. 03. 14. 07:13 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#623 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 13. 15:03

akkor működik, ha be vagy jelentkezve, és akkor nem működik, amikor nem vagy bejelentkezve (hisz a getnewpost meg a getlastpost ahhoz viszonyít, hogy mikor láttad utoljára azt a topicot. ha nincs meg ez az adat, akkor a legelső oldalra dob téged automatikusan)

Ez így lenne logikus... de nem így van. Magyar rapszódia... :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#624 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 14. 07:11

Akkor töröld a böngésződ menüjében az összes cookie-t. Aztán még rátenyerelhetsz a Ctrl+F5-re. Bejelentkezés után törölhetőnek kéne lennie. Nekem mindenféle trükközés nélkül azonnal törölte.

Nem kellett, mert mára eltüntek. :unsure: :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#625 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NEUROFiRE - Dátum: 2010. 03. 13. 20:28

Picsaba mar a 10 perces szerkesztesi limittel (mire atirtam a postot buktam a 10 percet), miert nem volt jo a regebbi 1 ora?

Na, talaltam hibas linket, ehun ni.
Ugy tunik, hogy azokkal a hozzaszolasokkal tortent valami termeszetellenes a konverzio soran, ahol a postolo nem hasznalta a url taget, hanem csak siman bemasolta a linket.

kösz, hogy rájöttél a hibára, de sajnos ezzel nem tudunk semmit sem kezdeni.
hwsw staff

#626 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 03. 14. 10:39

Nem kellett, mert mára eltüntek. :unsure: :D

éjjel töröltük ezeket a "beragadt" üzeneteket
hwsw staff

#627 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 14. 11:00

éjjel töröltük ezeket a "beragadt" üzeneteket

:up: :respect:

Szerkesztette: Csokis 2010. 03. 14. 11:07 -kor

#628 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:35

Idézet

[#2001] Sajnáljuk, de a szerver a nagy terhelés miatt nem tudja teljesíteni a lekérést. Kérjük, próbáld meg újra.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#629 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:40

néha vannak ilyen kicsapongások, a hiba okát még keressük
az viszont biztos, hogy a kövektező napokban finomhangoljuk a mysql configot, ill. felrakjuk a sphinx nevű keresőmotort (az is csökkenteni fog a loadon)
hwsw staff

#630 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 14. 10:59

kösz, hogy rájöttél a hibára, de sajnos ezzel nem tudunk semmit sem kezdeni.

IPB fejlesztoket agyba-fobe verni?
UBB-IPB atallasnal nem voltak ilyen alapveto hibak, mint most az IPB frissitesenel.

Kapcsolodo hozzaszolas

#631 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 15:39

Ezt en sem ertem sracok, tenyleg csapjatok mar oldalba a supportot, azert van. Ne mar, hogy nem lehet megcsinalni, irni kell valamit, ami szepen vegigbattyog, aztan tolja a regexpet meg a replacet. Nem voodoo varazslat ez.

(Azt mar csak halkan kerdem meg, hogy kiprobaltatok ti ezt a fantasztikus scriptet mielott lelottetek az egesz hobelevancot? Mer azert az ilyesmik biztos hogy szepen kiderultek volna)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#632 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 14. 15:39

Ezt en sem ertem sracok, tenyleg csapjatok mar oldalba a supportot, azert van. Ne mar, hogy nem lehet megcsinalni, irni kell valamit, ami szepen vegigbattyog, aztan tolja a regexpet meg a replacet. Nem voodoo varazslat ez.

(Azt mar csak halkan kerdem meg, hogy kiprobaltatok ti ezt a fantasztikus scriptet mielott lelottetek az egesz hobelevancot? Mer azert az ilyesmik biztos hogy szepen kiderultek volna)

Volt tesztkonverzió, de inkább csak teljesítményfelmérési céllal.
Amennyire én tudom, az összes verziólépcsőt beiktatta a programozónk az upgrade során, és valóban, nagyon naivak voltunk, mert azt hittük, hogy az IPB saját konverter scriptjei nem tartalmaznak ilyen banális hibákat (lásd idézetek, privátok és a linkek). Amiket lehet, utólag megcsinálunk, de a fórum addig is jól használható (leszámítva az időnkénti teljesítményproblémákat, amiken szintén dolgozunk), ráadásul gazdagodott egy csomó új funkcióval.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#633 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 14. 16:39

Volt tesztkonverzió, de inkább csak teljesítményfelmérési céllal.
Amennyire én tudom, az összes verziólépcsőt beiktatta a programozónk az upgrade során, és valóban, nagyon naivak voltunk, mert azt hittük, hogy az IPB saját konverter scriptjei nem tartalmaznak ilyen banális hibákat (lásd idézetek, privátok és a linkek). Amiket lehet, utólag megcsinálunk, de a fórum addig is jól használható (leszámítva az időnkénti teljesítményproblémákat, amiken szintén dolgozunk), ráadásul gazdagodott egy csomó új funkcióval.

üdv

R.

Ren, nem is mondom en, hogy "szar az egesz" felreertes ne essek. Csak oda probalok kilyukadni, hogy
-naivsag volt? Az volt, sajnos ez szoftver, annak meg a tobbi iparhoz kepest beka segge alatt van a minosege. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyesmit ha lehet, ki kell probalni. (Ha nem lehet, akkor meg kell csinaltatni az illetekessel, aztan ha hajnalban tele van ilyen fosokkal ez egesz, akkor kozolni vele, hogy most akkor szepen rollbackelsz, azt majd johetsz megint, ha megcsinaltatok tisztessegesen.

-Viszont "jogos" naivsag volt? Az hat, ezeknek a banalis hulyesegeknek nem szabadna jozan paraszti esszel nezve elofordulniuk. Es mivel ez nem egy ingyenes anyamkinja, amit hobbibol pakolt ossze valaki esos szombat delutanokon, tessek szepen a supportnak az arcaba tolni, hogy ezmiatokom? Aztan oldjak meg. Es nem kell azzal mentegetni oket, hogy mar igyis van naluk egy hosszu lista, szegenyek. Rendesen mukodott volna, ures lenne a lista. Majd a supportos szepen osszetekerei a printoutot, azt felhasznlaja valamilyen formaban a programozoval folytatott ertekezes soran, ne felj :)

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#634 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 14. 16:52

-Viszont "jogos" naivsag volt? Az hat, ezeknek a banalis hulyesegeknek nem szabadna jozan paraszti esszel nezve elofordulniuk. Es mivel ez nem egy ingyenes anyamkinja, amit hobbibol pakolt ossze valaki esos szombat delutanokon, tessek szepen a supportnak az arcaba tolni, hogy ezmiatokom? Aztan oldjak meg. Es nem kell azzal mentegetni oket, hogy mar igyis van naluk egy hosszu lista, szegenyek. Rendesen mukodott volna, ures lenne a lista. Majd a supportos szepen osszetekerei a printoutot, azt felhasznlaja valamilyen formaban a programozoval folytatott ertekezes soran, ne felj :)

Amit lehet, megoldunk házon belül (van egy programozónk, akinek többek közt ezért is fizetünk), amibe meg nagyon beletörik a bicskánk, azt majd jól rátoljuk az IPB-re. Össze fog ez állni idővel, és aztán lehet szépen továbblépni, tovább bővíteni a közösségi rendszert. :)

üdv

R.

#635 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 14. 17:00

Amit lehet, megoldunk házon belül (van egy programozónk, akinek többek közt ezért is fizetünk), amibe meg nagyon beletörik a bicskánk, azt majd jól rátoljuk az IPB-re.

Néha meg azt írod, hogy nincs erőforrás. A "majd" rátoljuk is egy határozottan értelmes döntésnek tűnik, nem tudom mitől félsz.
Make love not Wor.

#636 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 18:04

Valoban forditva erdemes. :) Majd amit nem csinalnak meg, azt kell megprobalni hazon belul :)

#637 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 00:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 14. 17:56

Néha meg azt írod, hogy nincs erőforrás.

Most éppen van erőforrás. Többek közt ezért is váltottunk motort.

üdv

R.

#638 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 10:42

Na, kipróbáltam a hozzászólás írását egy másik xp-s gépen, ahonnan még sosem fórumoztam, és nincs rajta semmilyen kiterjesztés sem. FF 3.5.8.
EZZEL SEM MEGY SEMMILYEN SZERKESZTÉS (italy, bold, smiley). Rákattintok az ikonra, és nem történik semmi. Tehát szerintem kizárhatjuk hogy bennem lenne a hiba vagy a gépekben, mivel már 3 gépen 2 fajta oprendszeren, 3 verziójű böngészőn kipróbáltam.
Ez így marad, többet nem érdemes jeleznem sem? Vagy ha igen én kipróbálom mostmár kenyérpirítón is, csak szólnátok valamit rá (a kukitörlésen kívül)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#639 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 03. 15. 10:42

Na, kipróbáltam a hozzászólás írását egy másik xp-s gépen, ahonnan még sosem fórumoztam, és nincs rajta semmilyen kiterjesztés sem. FF 3.5.8.
EZZEL SEM MEGY SEMMILYEN SZERKESZTÉS (italy, bold, smiley). Rákattintok az ikonra, és nem történik semmi. Tehát szerintem kizárhatjuk hogy bennem lenne a hiba vagy a gépekben, mivel már 3 gépen 2 fajta oprendszeren, 3 verziójű böngészőn kipróbáltam.
Ez így marad, többet nem érdemes jeleznem sem? Vagy ha igen én kipróbálom mostmár kenyérpirítón is, csak szólnátok valamit rá (a kukitörlésen kívül)

Mondom, csinálj FF-al egy új profil-t és egyből menni fog!

Szerkesztette: Csokis 2010. 03. 15. 15:36 -kor

#640 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 14. 16:39

de a fórum addig is jól használható (leszámítva az időnkénti teljesítményproblémákat,

bocs, nekem mas elkepzelesem van a hasznalhatorol! jelenleg a forum regi tartalmabol "mindosszesen" a hivatkozasok mentek a levesbe, azaz az altalunk felhalmozott tudastomeg igen jelentos resze. ergo arra nem igazan hasznalhato jelenleg, hogy a regi tartalmakat elo lehessen venni.
a hasznalhatosag kerdeseben meg ugyebar nagyon nem ertunk egyet: a jelen forma nem tunik jol hasznalhatonak!

ahhoz meg nem is fuznek hozza velemenyt, hogy valaki egy konvertaloscriptet csak es kizarolag abbol a szempontbol nez meg, hogy mennyi ido alatt fog lefutni. :(

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 15. 17:21 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34