HWSW Informatikai Kerekasztal: Bughunt III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bughunt III. Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#681 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 01:20

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 01:06

(és annak az esélye, hogy valaki kinyomtatna ennyi üzenetet, szerintem elég csekély).

Azért ilyen pokeas meg flashdesigner nickek mellett tudja a fene, lehet értelmet nyerne egy ilyen opció.
Make love not Wor.

#682 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 06:20

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 00:44

1, a beszámolási kötelezettségeimnek igyekszem majd a jövőben jobban megfelelni, főnök úr
2, hétfőn este lesz sphinx.
3, joker karakterrel kapcsolatban: http://www.sphinxsea...-min-prefix-len

However, indexing prefixes will make the index grow significantly (because of many more indexed keywords), and will degrade both indexing and searching times.

mivel a posts tábla mérete így is 6 giga (index nélkül), és ehhez jön még a sphinx saját indexe, ezért a * karaktert nem valószínű, hogy bekapcsoljuk.

Azert itt ugye megfontolando, hogy gyorsan akarunk kevesbe relevans, vagy lasabban, de relevansabb talalatokat kapni?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#683 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 06:26

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 19. 06:20

Azert itt ugye megfontolando, hogy gyorsan akarunk kevesbe relevans, vagy lasabban, de relevansabb talalatokat kapni?

Konkretan a "blu-ray" kifejezesre a kereso meg mindig nem ad talalatot... :) Remeljuk az uj kereso mar boldogul ezzel is. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#684 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 01:06

(és annak az esélye, hogy valaki kinyomtatna ennyi üzenetet, szerintem elég csekély).

Kösz a fáradozást, de ez nem segít rajtam. Azért szoktam a témát "kinyomtatni", mert a kereső b@szik megtalálni benne valamit, ami hódzziher, hogy ott van abban a formában. Tehát nem nyomtatom ki, csak nyomtatási nézetben nézem az egész topikot és szabadon lehet keresgetni benne mindenfélét, meg könnyebb összefüggően olvasgatni, ha nincs 40-esével tördelve. Nem mindennap teszek így, de van, mikor nagyon jól jön ez a feature. Így megnyirbálva viszont használhatatlan. Majd megoldjátok. Az idézetek és a többi most végül is fontosabb, de gondoltam megemlítem.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#685 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:10

Már többször tapasztaltam ezt, hogy egyszerűen nem jeleníti meg a smiley-kat a fórum, és az összes gomb inaktív bármire kattintok nem történik semmi.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  sm.PNG (80,86K)
    Letöltések:: 14

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 10:10 -kor

#686 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 10:10

Már többször tapasztaltam ezt, hogy egyszerűen nem jeleníti meg a smiley-kat a fórum, és az összes gomb inaktív bármire kattintok nem történik semmi.

Másnál is volt ilyen, de nem derült ki, mi a probléma. Az szinte biztos, hogy lokális para van, ami vélhetően a böngésződ JavaScript-kezeléséhez köthető. Mi itt bent mindenesetre nem tudjuk reprodukálni ezt a hibát, semmilyen böngészővel.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#687 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 19. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 19. 06:20

a sphinx motor önmagában már sokkal relevánsabb találatokat tud adni, mint a fórum beépített keresője.
hwsw staff

#688 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 10:10

Most nálam is ugyanez a helyzet. Eddig pedig jól működött. (FF v3.6 - Hiába indítottam újra) Chrome v5.0.356-tal nincs gond.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#689 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 12:23

Korábban nem volt itt ez a Twitter gomb. Nem lehet, hogy az lett rosszul beillesztve? Mert az az egy bezzeg működik (De a felnyíló buborékban a "Hozzáadás" gomb szintén nem)...

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#690 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 19. 12:23

Korábban nem volt itt ez a Twitter gomb. Nem lehet, hogy az lett rosszul beillesztve? Mert az az egy bezzeg működik (De a felnyíló buborékban a "Hozzáadás" gomb szintén nem)...

Volt Twitter gomb korábban is. Még ezzel futunk néhány kört, de mondom, mi itt senkinél nem tudjuk produkálni a problémát, szóval így nehéz lesz.

üdv

R.

#691 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 13:48

Pedig nagyon úgy néz ki nem is böngésző specifikus, mert ahogy látható ez safari. De most megnyitottam ie8-ban abban jó volt.

Szerk: Kiürítettem a cookie-kat és most jó lett megint, szóval ott nézzetek körül.

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 19. 13:49 -kor

#692 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:26

Az oldal alján a "Sütik törlése" gombbal törölve nem javult a helyzet. De a böngészőben a *hwsw.hu-hoz tartozó sütik eltávolításával már igen.

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#693 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 11:02

a sphinx motor önmagában már sokkal relevánsabb találatokat tud adni, mint a fórum beépített keresője.

A csak egesz szavas kereses akkor is gazos tud lenni. Nem biztos hogy az, ehhez meg kene vizslatni a keresesi listat, es osszevetni az indexel, hogy hanyszor nem szokott olyat kiadni, amit pedig kellene. Nekem azert gyanus, hogy lenne boven.

(Raadasul hasra valoszinuleg a postfix az erdekesebb, nem a prefix)

Szerkesztette: kroozo 2010. 03. 19. 15:40 -kor

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#694 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 19. 19:12

Miért van, hogy ha Firefox 3.6 HUN alól írok hozzászólást, akkor hiába tagolom a mondatokat, a fórumban megjelenő hozzászólás tagolatlan, ömlesztett lesz?

Továbbá, miért van az, hogy ha egy már elküldött hozzászólást akarok szerkeszteni, akkor a megjelenő oldal teljesen másképp néz ki FF és IE alatt?

Ugyanazon hozzászólás [szerkesz] gombjára kattintva

FF alól:
Kép

és IE alól:
Kép
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#695 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2010. 03. 19. 19:12

Miért van, hogy ha Firefox 3.6 HUN alól írok hozzászólást, akkor hiába tagolom a mondatokat, a fórumban megjelenő hozzászólás tagolatlan, ömlesztett lesz?

Továbbá, miért van az, hogy ha egy már elküldött hozzászólást akarok szerkeszteni, akkor a megjelenő oldal teljesen másképp néz ki FF és IE alatt?

Ugyanazon hozzászólás [szerkesz] gombjára kattintva

Gondolom mert eltérően kezelik a szabványokat. Mindenesetre a 'Beállításaim/Hozzászólás beállítások'-nál szedd ki a pipát az 'RTE (bővített szerkesztő) engedélyezése?' elől és elvileg mindkettő alatt tagolt lesz.
(Amúgy IE alatt az egyszerűsített szerkesztő látható, FF alatt pedig a bővített. Almát almával, körtét körtével ugye...)

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#696 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 20. 08:02

Köszönöm a választ!

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 19. 23:40

...(Amúgy IE alatt az egyszerűsített szerkesztő látható, FF alatt pedig a bővített. Almát almával, körtét körtével ugye...)

Ami azért érdekes, mert változatlan beállításokkal próbáltam FF és IE alatt is. :think:

[Érdekes most meg működik, á, a fene se érti ezt...]

Szerkesztette: scaurus 2010. 03. 20. 08:04 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#697 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 08:57

a cikkek kommentjeiben beirtam a kovetkezot:
[quote]blablabla[/quote]
de ahelyett, hogy valami ertelmeset kaptam volna, ez gyutt vissza:
https://forum.hwsw.h...ost__p__6199684

es ha a szerkesztesre tenyerelek, akkor meg kiderul, hogy a cica elvitte a quote-jaimat..

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 22. 09:00 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#698 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 22. 08:57

a cikkek kommentjeiben beirtam a kovetkezot:
de ahelyett, hogy valami ertelmeset kaptam volna, ez gyutt vissza:
https://forum.hwsw.hu...ost__p__6199684

es ha a szerkesztesre tenyerelek, akkor meg kiderul, hogy a cica elvitte a quote-jaimat..

Igen, mert más az idézetkezelés tagje az új motorban.

üdv

R.

#699 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:15

Avval lehetne valamit kezdeni, hogy a főoldalon a Témakövetések alatt MINDEGYIK, a Kedvenceim között szereplő, új, olvasatlan hozzászólással rendelkező topic megjelenjen?

Mert most ez Nálam úgy működik, hogy jópár, témakövetéssel megjelölt topic, ami a kedvenceim menüben más színű ikont is kap, ha új, olvasatlan hozzálólás van benne, a főoldali Témakövetések alatt nem jelenik meg.

Próbáltam levenni róluk a témakövetést, majd visszaraktam, de nem segített. A hiba csak olyan topicokat érint, amik az átállás előtt a kedvencekbe voltak, de nem mindegyiket.

Ki lehet ezt javítani?

Szerk.: Sütitörlés, tápcsere is megvolt, több helyről, több fajta böngészővel is ugyanaz a hiba.

Szerkesztette: Attees 2010. 03. 22. 09:21 -kor

Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#700 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Attees - Dátum: 2010. 03. 22. 09:15

Avval lehetne valamit kezdeni, hogy a főoldalon a Témakövetések alatt MINDEGYIK, a Kedvenceim között szereplő, új, olvasatlan hozzászólással rendelkező topic megjelenjen?

Mert most ez Nálam úgy működik, hogy jópár, témakövetéssel megjelölt topic, ami a kedvenceim menüben más színű ikont is kap, ha új, olvasatlan hozzálólás van benne, a főoldali Témakövetések alatt nem jelenik meg.

Próbáltam levenni róluk a témakövetést, majd visszaraktam, de nem segített. A hiba csak olyan topicokat érint, amik az átállás előtt a kedvencekbe voltak, de nem mindegyiket.

Ki lehet ezt javítani?

Szerk.: Sütitörlés, tápcsere is megvolt, több helyről, több fajta böngészővel is ugyanaz a hiba.

Hű, ez elég bonyolultnak hangzik, mindenesetre azért továbbítom Szabinak.

üdv

R.

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37