Mirror's Edge Ea/Dice
Elküldve: 2009. 01. 22. 12:12
Én Windows 7 alatt nyomtam végig, semmire sem panaszkodhatok, 1280x1024, minden maxon, 4xAA, Physics nélkül; swap nem volt észrevehető.
Elküldve: 2009. 01. 22. 12:36
Az EA utolsó hivatalos nyilatkozata szerint, ugyan nem fogytak olyan jón a címeik, mint szerették volna, de a Dead Space és Mirror's Edge franchiseokat folytatni szeretné.
...amúgy sem kell ez a "nem csodálom, hogy nem fogyott jól, szar játék" dolog, mert mint tudjuk, az eladásoknak semmi köze a játék értékéhez. Lásd: NFS Undercover, Sims 2 az eladási toplista élén.
Köszöntem a figyelmet.
...amúgy sem kell ez a "nem csodálom, hogy nem fogyott jól, szar játék" dolog, mert mint tudjuk, az eladásoknak semmi köze a játék értékéhez. Lásd: NFS Undercover, Sims 2 az eladási toplista élén.
Köszöntem a figyelmet.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 01. 22. 13:03
Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 11:36
Köszöntem a figyelmet.
Köszöntem a figyelmet.
Szerintem senki nem irta hogy szar, az a 7-8 pont amit a legtobben adnank ra az a "jo" kategoria. A Sims 2 pont rossz pelda, a jatek "értéke" miatt fogy belole olyan sok. Nem extrem, olyan temaja van ami sokakat erdekel es rengeteg benne a content, a szavatossag. Az NFS-t a neve vitte el. Szerinted a CoD5 is ugyanigy fogyott volna ha pl. World War Arena neven jelenik, egy masik fejlesztocegtol?
A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni. Nyilvan akkor is tobb fogyott volna belole ha a VALVe adja ki, mert ha Gabe egy marek szart csomagol a DVD tokba es atkoti piros masnival akkor azt is megveszik az emberek mert VALVe van rairva. De az ertekelesen nem valtoztatna az sem.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 22. 13:24
Jajj, nem feltétlenül ide szántam minden gondolatot, csak úgy globálisan. Sok olyat véleményt olvastam, ami erre az aprócska szóra alapult.
...és senki ne haragudjon meg, de ha valakinek ez a játék unalmassá vált a felére, akkor a Sims 2-vel mi van? Nekem eddig minden része 10 perc után unalmassá vált.
Persze, a név eladja a játékot, új címet bevezetni pedig mindig nehéz.
Azt azért nem értem hogy:
"A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni."
Kis magyarázat kérlek.
...és senki ne haragudjon meg, de ha valakinek ez a játék unalmassá vált a felére, akkor a Sims 2-vel mi van? Nekem eddig minden része 10 perc után unalmassá vált.
Persze, a név eladja a játékot, új címet bevezetni pedig mindig nehéz.
Azt azért nem értem hogy:
"A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni."
Kis magyarázat kérlek.
Elküldve: 2009. 01. 22. 14:02
Nincs szerintem gond uj cimek bevezetesevel, Dead Space pl. egesz sikeres volt, annak idejen a FEAR is berobbant ahogy az illik stb. Sims 2-vel en sem jatszottam tul sokat (azert beleoltem par hetet) de nyilvan latod hogy mekkora oromet tud okozni temajaval a casual jatekosok nagy reszenek.
"A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni" <- Ezt ugy ertettem hogy tulsagosan letisztult (rossz ertelemben) es egyszeru (nem a nehezsegi szintre gondolok) a jatek. Egyszeru a grafika (pontosabban a texturak), a palyafelepites. Hamar kifogy az ujdonsagokbol, a tutorial utan megtanulod a mozdulatokat es utana mar csak azokat kell ismetelgetni. Ebbol all az egesz jatek. Tulsagosan egyszeruek a harcok, ott sincs sok ami emlekezetes (ellenfel, fegyverek stb.) leszamitva azt az egy-ket minibosst. Linearis es megis frusztralo a jatekmenet.
Lenyegeben olyan mint egy megcsonkitott FPS: fegyverek nincsenek, ellenben kapsz egy-ket platformer mozdulatot. Csak ez amit kapsz, ez keves ahhoz kepest amit veszitettel. Nagyon jo az alapotlet, kulonleges a jatek de nem tettek tul erdekesse. Szvsz a fejlesztok hibaja, sokkal jobb jatek lehetett volna belole. Igy most tul "hosszu", vekonyra van nyujtva a jatekmenet.
Portalhoz lehetne meg hasonlitani. Ott is egyszeru a palyafelepites, linearis, nincsenek emlekezetes harcok, valtozatossag (fegyverek, ellenfelek) de szorakoztatoak a logikai elemek es a tortenet alakulasa. Meg interaktivabb is, probalkozhatsz a teleportokkal hogy mashogy oldj meg valamit. Mirror's Edge-ben ha nagyon probalkozol akkor leesel/kifutsz az idobol/lelonek es meghalsz
"A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni" <- Ezt ugy ertettem hogy tulsagosan letisztult (rossz ertelemben) es egyszeru (nem a nehezsegi szintre gondolok) a jatek. Egyszeru a grafika (pontosabban a texturak), a palyafelepites. Hamar kifogy az ujdonsagokbol, a tutorial utan megtanulod a mozdulatokat es utana mar csak azokat kell ismetelgetni. Ebbol all az egesz jatek. Tulsagosan egyszeruek a harcok, ott sincs sok ami emlekezetes (ellenfel, fegyverek stb.) leszamitva azt az egy-ket minibosst. Linearis es megis frusztralo a jatekmenet.
Lenyegeben olyan mint egy megcsonkitott FPS: fegyverek nincsenek, ellenben kapsz egy-ket platformer mozdulatot. Csak ez amit kapsz, ez keves ahhoz kepest amit veszitettel. Nagyon jo az alapotlet, kulonleges a jatek de nem tettek tul erdekesse. Szvsz a fejlesztok hibaja, sokkal jobb jatek lehetett volna belole. Igy most tul "hosszu", vekonyra van nyujtva a jatekmenet.
Portalhoz lehetne meg hasonlitani. Ott is egyszeru a palyafelepites, linearis, nincsenek emlekezetes harcok, valtozatossag (fegyverek, ellenfelek) de szorakoztatoak a logikai elemek es a tortenet alakulasa. Meg interaktivabb is, probalkozhatsz a teleportokkal hogy mashogy oldj meg valamit. Mirror's Edge-ben ha nagyon probalkozol akkor leesel/kifutsz az idobol/lelonek es meghalsz
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 22. 14:20
hat designra tanulni lehetne toluk... mert a jatekok 95%a alulrol szagolja. ritka az ennyire egyseges es stilusos grafika.
Elküldve: 2009. 01. 22. 14:24
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 13:03
A Mirror's Edge kulonleges, egyedi de a jatekok mezonyeben "kevés" az amit fel tud mutatni. Nyilvan akkor is tobb fogyott volna belole ha a VALVe adja ki, mert ha Gabe egy marek szart csomagol a DVD tokba es atkoti piros masnival akkor azt is megveszik az emberek mert VALVe van rairva. De az ertekelesen nem valtoztatna az sem.
A Valve nem szokott egy marék szart piros masnival átkötni. Ez sokkal inkább az EA stílusa. Ha a Valve adja ki, akkor valszeg a fejlesztőknek még kellett volna dolgozniuk a játékon.
Elküldve: 2009. 01. 22. 14:37
arn: egyetértek.
N.M.I. : Igen. Így már értelek. Egyet sajnos nem értek, de az már más dolog.
Dead Space - számomra "üres" volt, megjelenés napján játszottam kicsit vele, azóta porosodik.
Sims 2 - Persze, már az egy is siker lett, de mondjuk én csak a házépítésik élveztem már azt is.
Mirror's Edge - Nem, nem hiszem hogy egyszerű lenne a grafika. Ez is a design része, amit lehet kedvelni és nem kedvelni. Én például teljesen oda vagyok érte és gyönyörűnek találom, bár tény, én szeretem a minimalista designt, a letisztult formákat. Tudom, ezzel nem épp a többséget képviselem.
Az a nagy probléma, hogy ezt nem egy rendes shooterhez kell hasonlítani (bár ezt sem igazán értem, hogy miben változatosabb egy átlag shooter ettől.
. ), mivel itt mindent teljesen más alapokra helyeztek. Számomra egyáltalán nem volt frusztráló a játékmenet, végig élvezetes tudott maradni, még a Time Trial pályákkal való küzdelem alatt is. Az újrajátszást meg mint mondtam máris tervezgetem. Talán 2x végigjátszásra megváltozik némileg a véleményem.
Portalhoz szerintem nem jó hasonlítani. Az logikai játék. Ezt én inkább ügyességinek mondanám.
Az a baj, hogy a Mirror's Edge megpróbált újat alkotni, de a játékosok nagy része nem fogékony erre. Mindenképp hasonlítgatják a már meglévő műfajokhoz, kiemelik a hiányosságokat azokkal szemben és nem veszik észre, hogy az, ami így kialakult teljesen különálló, egyedi darab.
[jó ég...nem keresnek marketingest az EA-nál?
]
N.M.I. : Igen. Így már értelek. Egyet sajnos nem értek, de az már más dolog.
Dead Space - számomra "üres" volt, megjelenés napján játszottam kicsit vele, azóta porosodik.
Sims 2 - Persze, már az egy is siker lett, de mondjuk én csak a házépítésik élveztem már azt is.
Mirror's Edge - Nem, nem hiszem hogy egyszerű lenne a grafika. Ez is a design része, amit lehet kedvelni és nem kedvelni. Én például teljesen oda vagyok érte és gyönyörűnek találom, bár tény, én szeretem a minimalista designt, a letisztult formákat. Tudom, ezzel nem épp a többséget képviselem.
Az a nagy probléma, hogy ezt nem egy rendes shooterhez kell hasonlítani (bár ezt sem igazán értem, hogy miben változatosabb egy átlag shooter ettől.
Portalhoz szerintem nem jó hasonlítani. Az logikai játék. Ezt én inkább ügyességinek mondanám.
Az a baj, hogy a Mirror's Edge megpróbált újat alkotni, de a játékosok nagy része nem fogékony erre. Mindenképp hasonlítgatják a már meglévő műfajokhoz, kiemelik a hiányosságokat azokkal szemben és nem veszik észre, hogy az, ami így kialakult teljesen különálló, egyedi darab.
[jó ég...nem keresnek marketingest az EA-nál?
Elküldve: 2009. 01. 22. 16:51
http://www.pcgameshardware.de/aid,673785/T...rk-Test/?page=2
Namost itt többen panaszkodtak a topikban nvidiások is hogy náluk is van lassulás meg ilyesmi (ha jól emlékszem). Ez azt jelenti, hogy csak gtxeken megy jól bekapcsolt phyxs-el?
Namost itt többen panaszkodtak a topikban nvidiások is hogy náluk is van lassulás meg ilyesmi (ha jól emlékszem). Ez azt jelenti, hogy csak gtxeken megy jól bekapcsolt phyxs-el?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2009. 01. 22. 16:52
kikapcsoltam Physx-et , ugy ott tovább tudtam jutni. de egy következö résznél , betölt a játék , majd 4 másodperc mulva belassul. nem akad meg semmi , csak fogja és belassul hogy lépni is alig tudok. ez alapbol a játékba van , vagy vmi driver , játékhiba?
(nem nyomtam R betüt vagy ilyesmi)
Elküldve: 2009. 01. 22. 16:53
Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 16:51
Nem, nálam semmiféle belassulás nem volt! Minimum 40fps volt, de az átlag 55 volt.
Szerk.: Természetesen a PhysX be volt kapcsolva végig.
Szerkesztette: Csokis 2009. 01. 22. 16:56 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 01. 22. 17:20
Idézet: Devil May Cry - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 16:52
kikapcsoltam Physx-et , ugy ott tovább tudtam jutni. de egy következö résznél , betölt a játék , majd 4 másodperc mulva belassul. nem akad meg semmi , csak fogja és belassul hogy lépni is alig tudok. ez alapbol a játékba van , vagy vmi driver , játékhiba?
(nem nyomtam R betüt vagy ilyesmi)
Vedd meg.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2009. 01. 22. 19:04
...PM ment a szenvedőnek.
Elküldve: 2009. 01. 22. 22:40
nah vegre lattam vmi ertelmes phsyxet... amikor az allvanyokon kell rohangalni es lodoz a helikopter, frankon szakadnak ki a materiak. pofan kell rugni vmi loveszt, az is szepen szall ki rajta. viszont gtx280on erezhetoen leesik az fps. nem azt mondom, hogy szaggat, de az addig "folyik" kep utan szembetuno.
1920ban jatszom, minden maxon.
Elküldve: 2009. 01. 22. 22:43
Idézet: arn - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 22:40
nah vegre lattam vmi ertelmes phsyxet... amikor az allvanyokon kell rohangalni es lodoz a helikopter, frankon szakadnak ki a materiak. pofan kell rugni vmi loveszt, az is szepen szall ki rajta. viszont gtx280on erezhetoen leesik az fps. nem azt mondom, hogy szaggat, de az addig "folyik" kep utan szembetuno.
Nézd meg az új driverrel, elvileg gyorsult.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2009. 01. 23. 09:10
legutobbi hivatalosnal ujabb? nvn csak azokat szoktam hasznalni, 8800nal bevaltak.
Elküldve: 2009. 01. 23. 12:04
Idézet: arn - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 9:10
legutobbi hivatalosnal ujabb? nvn csak azokat szoktam hasznalni, 8800nal bevaltak.
Én eleve beta-val estem neki, és minden frankó volt. 8800Gt minden maxon, 1680, ph on. Meg sem reccent sehol.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2009. 01. 23. 12:32
jah most olvasom, hogy vmi fagyast orvosoltak. nalam eddig sem fagyott a regi drvel.

Súgó
A téma zárva.