Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 13:48
Én azt mondtam, hogy a DX10-re nem jó a GeForce. Ezt a DX10 SDK alátámasztja. Azóta persze sok minden kiderült speciel az is, hogy az NV már nem a GPU piacra fejleszt és hasonló dolgok. Így nyilván sokkal tisztábban lehet látni, hogy mi miért történt annó. Az én infóim szerint márciusban érkezik meg az első csak DX10-re kódolt játék ... ennek már sokkal hamarabb meg kellett volna történnie, de jobb később váltani, mint soha.
A fejlesztők is végre az új technikák felé mennek, tehát újra lesz elsimítás (nagyon jó minőségben), és az LOD utasításokkal az anizotrop szűrésről sem kell lemondani a jövőben.
Igazából mindenki látja a problémát ami most a PC-n történik, csak a zöld szemüveg befolyásolja az értelmezést ... nyilván ez számomra lényegtelen. Az olvasók a véleményemre kíváncsiak, csak azért nem fogom megváltoztatni, hogy pár ember ne nevessen ki. Amikor a GeForce 6-7 szériát nyomtam a Radeon kárára, akkor meg a piros szemüvegesek támadtak ... Igazából ez egy ilyen szakma, nem tetszhet mindenkinek a véleményem.

Súgó
A téma zárva.