HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1. XIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (694 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1. XIV. Értékeld a témát: ***-- 7 szavazás

#21 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 12:21

Alonso: a Ferrari a legjobb csapat a Formula-1-ben

Az utobbi idoben nagyon megy a nyalas a Ferrarihoz... Nem csak Alo reszerol. :cool:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#22 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 12:26

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:19

Idézet

Mivel Monacóban esélytelen volt a pontszerzésre, "száraz gumikat kapott, ami egyet jelentett a kieséssel. Még a rutinos Alonso is csúszkált. Nem lehet a csapat ilyen megfontolatlan."

Na ezen en is rohogtem, ok, Alonsonal meg lehet kockaztatni, mert van olyan jo pilota hogy nem zuzza le magat, de kispikenel egyertelmu volt, hogy szivacs lesz belole.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#23 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 13:17

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:21

Alonso: a Ferrari a legjobb csapat a Formula-1-ben

Az utobbi idoben nagyon megy a nyalas a Ferrarihoz... Nem csak Alo reszerol. :cool:  :Đ

Lehet Kimi mégis elmegy motorozni Schumákkal?  :think:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#24 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 13:18

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:19

:rock: :up: :up: :jump:

#25 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 13:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 14:18

:rock: :up: :up: :jump:

Esélyes.  :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#26 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 14:08

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 14:17

Lehet Kimi mégis elmegy motorozni Schumákkal?  :think:

Erosen eselyes.

Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz?

Sztem Kimi helyere fog kerulni...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#27 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 14:51

Idézet: Samott - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:26

Na ezen en is rohogtem, ok, Alonsonal meg lehet kockaztatni, mert van olyan jo pilota hogy nem zuzza le magat, de kispikenel egyertelmu volt, hogy szivacs lesz belole.

Samott

Ez marhaság (ahogy az egész cikk is). Biztos kibaxásból tolták fel neki a szárazat. Amíg volt benya a gépben, addig kint tartották, hogy minél szárazabb legyen a pálya mire felteszik neki. Ahhoz nem tudom mit szóltak volna a nagyokos újságírók, hogy pikének akkor félszárazt tesznek fel, majd 5 kör múlva megint behívják szárazért. Akkor meg azért kapna a csapat, hogy kibaxásból nem tették fel akkor neki a szárazt, mert így akarják leépíteni  :omg:

Kockázata meg volt, ha akkor azt a kanyart sikerül bevennie, akkor pontot is szerezhetett volna, vizes pályán szerintem nem ment túl rosszul a gyerek a korábbi futamaihoz képest. Péntek szombat nagy xar volt, de futamon szerintem nem volt túl rossz.

Nem csak alo kapta meg már akkor a szárazt, hanem mások is. Alo ment már 2 kört szárazon, biztos tudott mondani már valamit a csapatnak, hogy hol gázos még a pálya.

Egyébként azt nem tudom, hogy a drága riporterek tisztában vannak-e azzal, hogy a rádióbejátszások nem élőben mennek? Pl. mikor alot kérdezték, hogy milyen a pálya, hogy érzi feltehetik-e a szárazt, na az legalább 5 perccel elötte történhetett valójában, mire megvágták és beadták. Ezek azt hiszik, hogy a rendező szól a csapatnak, hogy fiúk, szólok mikor bemondhatjátok a dolgokat, mert be akarjuk tenni a közvetítétsbe. Japersze... Utána meg gyula hüledezik, hogy nem normálisak a rönónál, alo most mondta, hogy életveszélyes lenne a száraz, de a csapat csak feltette neki  :omg:
Teljesen fogalmatlanok akik ott ülnek. Szerintem innét közülünk bárki (engem kivéve :Đ) magasabb színvonalon, nagyobb odafigyeléssel le tudna közvetíteni egy futamot, mint ezek a szakbarbárok.

Ez a hétvégi közvetítés nagyon kiverte nálam a biztosítékot..  :box:

#28 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 14:59

Szerintem ezaz "Free Barichello" ordibálás volt olyan mint a klasszikus, de hova tünt Damon Hill.  :Đ
Twittegylet

#29 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 15:04

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 15:59

Szerintem ezaz "Free Barichello" ordibálás volt olyan mint a klasszikus, de hova tünt Damon Hill.  :Đ

Este ismétlésnél kínomban már röhögtem azon a fax gyulán mikor visított, ekkora egy ökröt :Đ Lehet ma meghallgatom még1x dévédéről is :Đ

#30 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 15:11

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 15:51

Ez marhaság.

Egy fenet, ahol Alonso elboldogul, ott kispikenek meg tul kockazatos. Lathattad az eredmenyet...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 15:22

Ez a hétvégi közvetítés nagyon kiverte nálam a biztosítékot..  :box:

Nálam is. Múltkor meg még el sem kezdődött a futam, már anyáztam az idióta Palikot, mikor a rajt előtti mádodpercekben benyögte, hogy "amikor a piros zászlók kialszanak"... :omg:

#32 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:32

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 9:01

Bizony, Kubica nagyon jól tolja. Drukkolok is neki, mert egyrészt "lengyel, magyar két jóbarát, együtt issza búját, borát", másrészt tényleg tehetséges és szimpatikus arc. Hajrá.

Ez így igaz, ráadásul róla el tudom hinni, hogy ha VB cím közelébe kerül, akkor nem "izgulja/bénázza" el, mint 2007-ben Hamilton.

Valahogy nagyon profinak tűnik a srác. Gyakorlatilag újonc még a Forma1-ben, de olyan, mint egy precízen összeszerelt gép. Engem Kimi-re emlékeztet.

Idézet

Ja, és Sato-t a Rönyóba!!! :up:

Mésszinnen...!  :reklamacio: :Đ 
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#33 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 27. 16:37

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 9:45

Ez a sutil-kimi féle elméleted nem túl helytálló. Sutil is megcsúszott picit, mert későn fékezett. Ha időben fékez, akkor mégjobban beledurran kimi. Esélye nem volt sutilnak, hogy elkerülje az ütközést.

Szerintem, ha nem "vacakol" ott a kanyarban (mindegy milyen okból, ha elfékezte, hát elfékezte), akkor elfordult volna a többiekkel időben, s Kimi nem csapódik bele. De ezen aztán nem veszünk össze.

A másik, amit nem értek, hogy miért szidja mindenki Kimi-t? Számtalan versenyzővel előfordult, hogy megcsúszott, kicsúszott... Ha az lett volna a helyzet, amit a két idióta kiabált a verseny közben, hogy "harminc méterről próbált előzni", s emiatt a felelőtlenség miatt csúszott volna meg, Sutil versenyének véget vetve, akkor jogos lenne.

De így nem. Jött kifelé az alagútból nagy sebességgel, majd elvesztette az uralmát az autója felett. Van ilyen. Ezért így szidni, ahogyan sokan teszik.

(A Force India csapat Kimi-re vonatkozó eltiltási kérelme pedig egyenesen nevetséges.)

Idézet

[..] Utólag borzasztó könnyű okosnak lenni.

Nyilván, de nem az zavar, hogy nem jött be a taktikájuk. Hanem a két taktika logikátlansága.

#34 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:40

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 9:51

A boxba pedig nem lehet kimenni, amíg nincs "pit lane open" felirat.

Pedig a Tigger által belinkelt szabályból nekem nem ez jött le.  :think:

Emellett az eseményekből sem. Nyilván oka volt annak, hogy sem Alonso, sem Trulli nem kapott büntetést. Mégpedig az, hogy nem tettek semmi olyat, amit a szabályok ne tettek volna lehetővé.

#35 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:01

Ha valaki, akkor én elfogult vagyok Kimivel (pozitív irányban), de azért ne legyünk már olyan mint a Sumi-időkben, hogy húú hát falnak menni is csak ő tud ilyen profin...  :Đ

De ha egyszer az igazság.  :) Én soha nem kedveltem Schumi-t, de elismertem, hogy egészen kivételes pilóta. Annál a bizonyos esetnél a rommátört autóját éppen olyan jól parkolta le a legjobb helyen, mint ahogyan Kimi megfogta a beszitáló autóját.

#36 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:49

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:21

Íme egy újabb szenzációhajhász, a valódi nyilatkozatot elferdítő cím a Forma1 világának egyik bulvárcikkjéből.  :down:

Idézet

Alonso már évekkel korábban is jópárszor lenyilatkozta, hogy milyen jó csapat a Ferrari. (Ami egyébként igaz is.) Ebben semmi különös nincsen.

Az ellenben biztos, hogy Fernando-val jó vásárt csinálnának az olaszok.

#37 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 27. 16:51

Kockázata meg volt, ha akkor azt a kanyart sikerül bevennie, akkor pontot is szerezhetett volna, vizes pályán szerintem nem ment túl rosszul a gyerek a korábbi futamaihoz képest. Péntek szombat nagy xar volt, de futamon szerintem nem volt túl rossz.

Egyetértek. Szerintem Nelsinho teljesen korrekt versenyt futott.

#38 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 16:51

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 17:49

Íme egy újabb szenzációhajhász, a valódi nyilatkozatot elferdítő cím a Forma1 világának egyik bulvárcikkjéből.  :down:

Alonso már évekkel korábban is jópárszor lenyilatkozta, hogy milyen jó csapat a Ferrari. (Ami egyébként igaz is.) Ebben semmi különös nincsen.

Az ellenben biztos, hogy Fernando-val jó vásárt csinálnának az olaszok.

esetleg még kivárhatnak, hátha olcsóbban megkapják ahogy kopik a két VB cím fénye
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#39 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 27. 16:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:12

A ripacs? Ja... :Đ

:lol: :nevet2:

Egyébként nagyjából ilyen pénzeket kaphatnak ezek a "szakértők".

#40 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 27. 17:12

Idézet: Syner - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 17:51

esetleg még kivárhatnak, hátha olcsóbban megkapják ahogy kopik a két VB cím fénye

:hemuveg:  :eek: Mi az, hogy "kopik a két VB cím fénye"? 

Ahogyan múlik az idő, úgy ér egyre kevesebbet a világbajnoki cím, s vele együtt az is, aki szerezte?

Ejj, szegény Farina, Juan-Manuel Fangio és a többiek!  :(

Téma megosztása:

• (694 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.