HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1. XIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (694 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1. XIV. Értékeld a témát: ***-- 7 szavazás

#41 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 17:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 18:12

:hemuveg:  :eek: Mi az, hogy "kopik a két VB cím fénye"? 

Ahogyan múlik az idő, úgy ér egyre kevesebbet a világbajnoki cím, s vele együtt az is, aki szerezte?

Ejj, szegény Farina, Juan-Manuel Fangio és a többiek!  :(

hát pedig ez így van ahhoz nagyon sok tényezőnek kell fennálnia hogy újra összejöjjön, lehet már soha nem lesz az
lásd pl Villeneuve

nem az a tapasztalat hogy ugyanolyan kvalitású pilótának tartották a VB cím után 5 évvel, mint a következő szezonban

dehát ez van, jönnek újak, jobbak...
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#42 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 19:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 17:40

Pedig a Tigger által belinkelt szabályból nekem nem ez jött le.  :think:

Emellett az eseményekből sem. Nyilván oka volt annak, hogy sem Alonso, sem Trulli nem kapott büntetést. Mégpedig az, hogy nem tettek semmi olyat, amit a szabályok ne tettek volna lehetővé.

Pedig abban az értelmezésben semmi logika nincs.
Gondold végig mit jelentene:

Van két SC fázis, egy "pit lane closed"-al indul, majd egy "pit lane open" szakasz.
Ezek szerint az open szakaszban bárki bemehetne, a closed-ban meg csak az, aki "még versenyben van" és nem állt fel az SC mögé.  :think:  Ennek semmi értelme.

Azért hozták a szabályt, hogy SC után ne legyen száguldozás a boxba. Ezzel az értelmezéssel max annyit érnének el, hogy páran még szabadabban száguldozhatnának továbbra is a box felé, az SC mögé felsorakozottak zavarása nélkül, hisz nekik meg tiltott kimenni. :D

Webber a Safety Car szabály változatlanságától tart

A büntetés elmaradása meg nem az első eset, valljuk be. Sajnos láttunk már különbeket is, ha következetlenségről van szó.

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 18:12

:hemuveg:  :eek: Mi az, hogy "kopik a két VB cím fénye"? 

Ahogyan múlik az idő, úgy ér egyre kevesebbet a világbajnoki cím, s vele együtt az is, aki szerezte?

Ejj, szegény Farina, Juan-Manuel Fangio és a többiek!  :(

Miért ne kopna a fény?  :think:

Ha egy többszörös VB mondjuk évekig nem szerez újabb címet, az azt jelenti, hogy több éven át megverik, tehát vannak jobbak, vagyis csökken az értéke.

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 16:22

Nálam is. Múltkor meg még el sem kezdődött a futam, már anyáztam az idióta Palikot, mikor a rajt előtti mádodpercekben benyögte, hogy "amikor a piros zászlók kialszanak"... :omg:

Ne legyél már ilyen szigorú! Akkor köszönt is!
Mit vársz még?!? :eek:  :Đ

Szerkesztette: vipisrac 2008. 05. 27. 19:16 -kor

#43 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 19:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 17:49

Az ellenben biztos, hogy Fernando-val jó vásárt csinálnának az olaszok.

Ez nem kerdeses, hanem inkabb az, hogy KI helyett? :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#44 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 08:12

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 20:50

Ez nem kerdeses, hanem inkabb az, hogy KI helyett? :D

Szerintem Kimi leteszi a lantot majd. Talán még jövőre megy a második címért, aztán kész.  :(
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#45 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 08:27

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 9:12

Szerintem Kimi leteszi a lantot majd. Talán még jövőre megy a második címért, aztán kész.  :(

Idén megy a másodikért, nem? :)

#46 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 08:49

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 15:22

Nálam is. Múltkor meg még el sem kezdődött a futam, már anyáztam az idióta Palikot, mikor a rajt előtti mádodpercekben benyögte, hogy "amikor a piros zászlók kialszanak"... :omg:

Bakker én még védeni is szoktam a Palikot, hogy ok-ok hülye, de legalább el lehet rajta röhögni, és azért valamennyit ért is hozzá, de az uccsó 2 futam engem is kikészített. Kérdés, hogy ez nem tűnik fel nekik már? Az F1 közönség 95%-a rosszul van a közvetítésektől, de a legtöbben mégis magyarul szeretik nézni, mert esetleg nem értik a német közvetítést.

Nincs mese, petíciót kell csinálni...  :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#47 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 08:53

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 9:27

Idén megy a másodikért, nem? :)

Jogos, messze még a vége. :bunny:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#48 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:13

6. Lev, ha elintézed nekem, s megkapom az állásukat, a havi 1,5 millás fizetésükkel, a fél millás szakértőprémiummal egyetemben, akkor meglátod majd, hogy minimum százszor jobb sportriporter és Forma1-es közvetítő lennék, mint ez a három ripacs.  :)

Ez egy tök kommersz és hibás általánosítás. Mindenki azt gondolja, h ezek a majmok (meg a többi majom) nettó millákat keresnek havonta, dehogyis..

#49 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:24

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:20

Ez egy tök kommersz és hibás általánosítás. Mindenki azt gondolja, h ezek a majmok (meg a többi majom) nettó millákat keresnek havonta, dehogyis..

Másrészt, lehet hogy mi is makognánk hülyeségeket élő adásban. :) Ráadásul nekik a fülükön is van egy stúdiós fejhallgató, szerintem néha onnan is mondanak 1-2 dolgot, tehát többfelé kell figyelni (élőkép, számítógép, stúdió, kommentár).

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 28. 10:26 -kor

#50 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:33

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:24

Másrészt, lehet hogy mi is makognánk hülyeségeket élő adásban. :) Ráadásul nekik a fülükön is van egy stúdiós fejhallgató, szerintem néha onnan is mondanak 1-2 dolgot, tehát többfelé kell figyelni (élőkép, számítógép, stúdió, kommentár).

Akkor én is elkezdem f@szul végezni a munkámat, mer' annyifelé kell figyelni, mindezt élőben, sőt, napi 8-10 órában minden hétköznap, nem 2 hetente 2 órában... Ha képtelenek megoldani kultúráltan, normálisan és magas szakmai színvonalon a dolgot, akkor alkalmatlanok a feladatra.

#51 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:34

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:33

Akkor én is elkezdem f@szul végezni a munkámat, mer' annyifelé kell figyelni, mindezt élőben, sőt, napi 8-10 órában minden hétköznap, nem 2 hetente 2 órában... Ha képtelenek megoldani kultúráltan, normálisan és magas szakmai színvonalon a dolgot, akkor alkalmatlanok a feladatra.

Tévézel? Szerintem az alkalmatlanságot a főnökeiknek kellene eldöntenie.

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 28. 10:35 -kor

#52 Felhasználó inaktív   Warlock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:33

Ha képtelenek megoldani kultúráltan, normálisan és magas szakmai színvonalon a dolgot, akkor alkalmatlanok a feladatra.

Pontosan.

Ha a tévészerelő nem tudja jól megcsinálni a tévémet, legközelebb mást hívok helyette, nem igaz? :) Attól függetlenül, hogy én magam se tudnám megjavítani... :D De azt azért meg tudom állapítani, hogy kontármunkát végzett-e vagy sem.

Kory, ha a főnök nem jön rá, hogy valaki alkalmatlan a feladatára, akkor nagy valószínűséggel ő maga is inkompetens... :D Másrészt meg nem biztos, hogy bárkit is érdekel ott, hogy ezek mit produkálnak. Egyébként ezen a hétvégén szerintem messze alulmúlták még önmagukat is, pedig Wéber azért nem szokott olyan rossz lenni, de "Gyulám" betáplálja neki a saját hülyeségeit, és onnantól kezdve mehet a páros ámokfutás. :Đ

#53 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:24

Én csak a Gyulától kapok idegbajt, a Wéber szerintem egész jól nyomja (sőt néha hasznos információkat is közöl). Úgyhogy szerintem (ha már a meglévő halmazból kell válogatni) akkor a Palik+Wéber duó lenne a legjobb (máskérdés, hogy Wéber lehet leszólná Palikot ha a szokásos hülyeségeit erőltetné, amit az nem biztos hogy díjazna  :Đ )
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#54 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:25

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:34

Tévézel? Szerintem az alkalmatlanságot a főnökeiknek kellene eldöntenie.

Nem tévézek, de nem is ez a lényeg. És nincsenek főnökeik (papíron persze elvileg van), RTL-nél meglehetősen "haveri" alapon működnek a dolgok nagyon sok műsor tekintetében, ilyenek az F1-es közvetítések is. Palik aszongya a műsorigazgatónak, hogy "te, ha én meg a collner nem lehetünk kommentátorok, akkor teszek annak érdekében, hogy jövőre egy másik csatorna kapja meg a közvetítési jogokat, ahol nemcsak kommentátor lehetek, de ki is nyalják a seggem pattanásos arcú tinilányok"... Persze ez most sarkított példa (bár lehet, beletrafáltam :D ), de kb így működik ez.

#55 Felhasználó inaktív   Lev001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 13:25

Palik aszongya a műsorigazgatónak, hogy "te, ha én meg a collner nem lehetünk kommentátorok, akkor teszek annak érdekében, hogy jövőre egy másik csatorna kapja meg a közvetítési jogokat, ahol nemcsak kommentátor lehetek, de ki is nyalják a seggem pattanásos arcú tinilányok"... Persze ez most sarkított példa (bár lehet, beletrafáltam :D ), de kb így működik ez.

kétlem..

nem Palik rendelkezik a közvetítés jogai felett (szerencsére)
az ész a fontos ...

#56 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:38

Idézet: Lev001 - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 13:33

kétlem..

nem Palik rendelkezik a közvetítés jogai felett (szerencsére)

Nem, de a Hungaroring igazgatójaként ápol olyan jó kapcsolatokat a FOM-al, hogy akár alá is tud tenni az RTL-nek.

Direkt írtam, hogy nem kell szó szerinti ténynek venni amit írtam, csak az állapotok érzékeltetése miatt hoztam fel ezt, de látom, valaki mégiscsak ténynek kezelte a fikciót... :legyint: Meleg van ma... :D

#57 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:39

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:19

én csak azt nem értem, h miért nem Canadában megy Sato Piquet helyett  :think:

NhoP már 62x elsírta magát, h nem ismeri a pályát ... de majd az európai versenyeken mijenjólesz

én erre az 1 versenyre beraknám Satot, azt végre kiderülhetne, mennyire keni el Alfonz száját fésztufész  :D  :D  :D
Ciciman is on borda

#58 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:45

Idézet: fram - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 13:39

én csak azt nem értem, h miért nem Canadában megy Sato Piquet helyett  :think:

NhoP már 62x elsírta magát, h nem ismeri a pályát ... de majd az európai versenyeken mijenjólesz

én erre az 1 versenyre beraknám Satot, azt végre kiderülhetne, mennyire keni el Alfonz száját fésztufész  :D  :D  :D

Nagyon nem derülne ki, mer' Sato nemigen ismeri a Rönyót, attól persze még a motorhome-ban egy yoko tobi geri jodan barai-al el tudná kenni Fernando sminkjét... :lol:

#59 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 13:04

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 10:24

Ezzel nem vitatkozom. Viszont akkor ebbe kapaszkodva: köztünk és Gyulám között annyi a különbség, hogy Ő ott van, mi nem. Na ki a majom? ;-)

#60 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 13:07

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 14:04

Ezzel nem vitatkozom. Viszont akkor ebbe kapaszkodva: köztünk és Gyulám között annyi a különbség, hogy Ő ott van, mi nem. Na ki a majom? ;-)

Mindíg az, aki kérdezi... ;) :D

Téma megosztása:

• (694 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.