Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 17:40
Pedig a Tigger által belinkelt szabályból nekem nem ez jött le.
Emellett az eseményekből sem. Nyilván oka volt annak, hogy sem Alonso, sem Trulli nem kapott büntetést. Mégpedig az, hogy nem tettek semmi olyat, amit a szabályok ne tettek volna lehetővé.
Pedig abban az értelmezésben semmi logika nincs.
Gondold végig mit jelentene:
Van két SC fázis, egy "pit lane closed"-al indul, majd egy "pit lane open" szakasz.
Ezek szerint az open szakaszban bárki bemehetne, a closed-ban meg csak az, aki "még versenyben van" és nem állt fel az SC mögé.

Ennek semmi értelme.
Azért hozták a szabályt, hogy SC után ne legyen száguldozás a boxba. Ezzel az értelmezéssel max annyit érnének el, hogy páran még szabadabban száguldozhatnának továbbra is a box felé, az SC mögé felsorakozottak zavarása nélkül, hisz nekik meg tiltott kimenni.
Webber a Safety Car szabály változatlanságától tart
A büntetés elmaradása meg nem az első eset, valljuk be. Sajnos láttunk már különbeket is, ha következetlenségről van szó.
Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 18:12

Mi az, hogy "kopik a két VB cím fénye"?
Ahogyan múlik az idő, úgy ér egyre kevesebbet a világbajnoki cím, s vele együtt az is, aki szerezte?
Ejj, szegény Farina, Juan-Manuel Fangio és a többiek!

Miért ne kopna a fény?
Ha egy többszörös VB mondjuk évekig nem szerez újabb címet, az azt jelenti, hogy több éven át megverik, tehát vannak jobbak, vagyis csökken az értéke.
Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 16:22
Nálam is. Múltkor meg még el sem kezdődött a futam, már anyáztam az idióta Palikot, mikor a rajt előtti mádodpercekben benyögte, hogy "amikor a piros zászlók kialszanak"...

Ne legyél már ilyen szigorú! Akkor köszönt is!
Mit vársz még?!?

:Đ
Szerkesztette: vipisrac 2008. 05. 27. 19:16 -kor