HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1151 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 06. 17:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. Jan. 6., Wednesday - 10:04

:D Kar hogy Blu-Ray lemezt irni problemasabb mint DL DVD-t. De gondolom PS3-on nincs PSN bann szoval hoszu tavon biztonsagosabb is.

De van.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1152 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 18:14

Akkor kevésbé poén.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1153 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 09:43

Elolvastam a forráscikket, "enyhén" bonyolult, szenvedős, hosszadalmas a dolog. Na tudjátok mikor. Azért vettem konzolt, hogy minél kevesebb problémázással tudjak játszani, amennyi időm van. Majd biztos telepítek rá egy ubuntut, arra meg egy xp-t, arra meg egy clonecd-t, és a network-ön keresztül, akkor majd, és még ez, meg az... Nem normálisak...

#1154 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:28

Idézet: lugosi - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 8:43

Elolvastam a forráscikket, "enyhén" bonyolult, szenvedős, hosszadalmas a dolog. Na tudjátok mikor. Azért vettem konzolt, hogy minél kevesebb problémázással tudjak játszani, amennyi időm van. Majd biztos telepítek rá egy ubuntut, arra meg egy xp-t, arra meg egy clonecd-t, és a network-ön keresztül, akkor majd, és még ez, meg az... Nem normálisak...

Latjatok, hasonlo dolgok miatt tobb a warez PC-n mint konzolon :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1155 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 10:33

Teljesen elmeleti a kerdes, de en ertem felre vagy tenyleg igy van: ezt a bonyolult proceszt csak annak kell megcsinalnia aki a masolatot kesziti, nem? Aztan a masolat szabadon tovabbmasolhato, nem?

Tenyleg csak elmeleti a kerdes, mert se blu-ray ironk nincs, se masolni nem masol senki... nekem meg ps3-am sincs :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1156 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 19:19

En csak azt nem ertem, hogy ha egy 80-100K-s kutyu a hozzavalo 150-200K-s TV-vel - sztem - luxuscikknek szamit, akkor mit pocsolnek az emberek ezzel a wareztemaval? Jatekra/filmre mar nem fussa? Akkor minek veszi meg alapbol?
Kicsit olyan ez mint amikor fel ev utan adjak el a gyokerek az autojukat (birtokos jelzo!) hitelatvallassal adjak el. Szanalmas.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1157 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 08. 19:54

Idézet: Samott - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 10:33

Teljesen elmeleti a kerdes, de en ertem felre vagy tenyleg igy van: ezt a bonyolult proceszt csak annak kell megcsinalnia aki a masolatot kesziti, nem? Aztan a masolat szabadon tovabbmasolhato, nem?

Tenyleg csak elmeleti a kerdes, mert se blu-ray ironk nincs, se masolni nem masol senki... nekem meg ps3-am sincs :)

Samott

Én is így értettem. Vagyis ha tfh. az ISO-t megszerzed bárhonnan, akkor azt asztali gépen kiírhatod. Ehhez elvileg már nem kell átalakítani a PS3-at, kizárólag annak, aki az ISO-t elkészíti.

#1158 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 01:12

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 20:19

En csak azt nem ertem, hogy ha egy 80-100K-s kutyu a hozzavalo 150-200K-s TV-vel - sztem - luxuscikknek szamit, akkor mit pocsolnek az emberek ezzel a wareztemaval? Jatekra/filmre mar nem fussa? Akkor minek veszi meg alapbol?
Kicsit olyan ez mint amikor fel ev utan adjak el a gyokerek az autojukat (birtokos jelzo!) hitelatvallassal adjak el. Szanalmas.

Ugyanez lenne igaz a mezei számítógép userre...Megveszi a csillivili gépet a legdrágább vga-val, de nem vesz eredeti játékot, mert három perc letölteni a legújabb hent gémet és ez így van pcre már 20 éve.

Ne felejtsük el, hogy az igazi warez lehúzást a szülők kezdik ezzel. Gyerek kisírja az xboxot/wiit, mert a srácoknak is van a suliban. A szülőnek a gyerek az első/második játék után hiába mondja, hogy vegyenek még játékot, 15-20 ezer Ft-ért a mai viszonylatban nem fognak neki játékot venni.

Aztán a srác viszi chippelni/moddolni és már másolják is a játékokat. írott dvd meg zsebpénzből kijön, ha még erre is láma, vannak megfelelő boltok ahol 1500 ftért kapsz játékot tokkal vonóval, persze másoltat. Havi 1-2 játék bőven belefér így a zsebpénzből. Azért kiváncsi lennék, ha ezeket a boltokat elkapnák... pofátlanul lopott játékot adnak el, semmi adót nem fizetnek be..

Magyarul eladtak mondjuk 2000 gépet és 6000 játékot, ez nagyon alacsony játékeladás gépenként, itt még full veszteséges az összes konzol. Na ezért nincs a mi régiónkra bármilyen támogatás, vagy online tartalomszolgáltatás.

Egyedül a PS3 a kivétel, már az elején jobban zsebbe kellett nyúlni, viszont van lan, wifi, hdd, optika, hdmi és normálisan működik. Számomra sokkal jobb konzol, mint az Xbox, a boxról nem tudom elmondani, hogy a szobám dísze, kinézetre is gyerekes a ps3hoz képest. Van PS3-am és lehetőségem van néha játékokat venni hozzá, általában ebayről veszem, mert sokkal olcsóbb. Jól meggondolom, hogy mivel akarok játszani, mit szeretnék megvenni.

És igen, ha nincs rá pénz, akkor nem kell, játszunk mással... Sajnos a magyar hozzáállás, hogy ami a szomszédnak van az már nem luxus termék.

#1159 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 21:04

Idézet: Tg_ - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 19:54

Én is így értettem. Vagyis ha tfh. az ISO-t megszerzed bárhonnan, akkor azt asztali gépen kiírhatod. Ehhez elvileg már nem kell átalakítani a PS3-at, kizárólag annak, aki az ISO-t elkészíti.

Szerintem meg pont nem, mivel hiába írnád ki a blu-ray lemezt, ha nincsen módosítva a géped, akkor nem fog elindulni szerintem. Tehát szvsz mindenféleképpen meg kell csinálnod egyszer a peccselős pöcsölést, csak utána nem szabad frissítened fw-t, de akkor meg nem tudsz majd gondoom neten játszani és lőttek a store-nak is...

#1160 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 21:04

Idézet: Finix - Dátum: 2010. Jan. 10., Sunday - 21:04

Szerintem meg pont nem, mivel hiába írnád ki a blu-ray lemezt, ha nincsen módosítva a géped, akkor nem fog elindulni szerintem. Tehát szvsz mindenféleképpen meg kell csinálnod egyszer a peccselős pöcsölést, csak utána nem szabad frissítened fw-t, de akkor meg nem tudsz majd gondoom neten játszani és lőttek a store-nak is...

Ez az egesz amugy is nevetseges sztem. Kulfoldrol szarer-hugyer beszerezhetoek a jatekok. ~2 honapos cuccok olyan 6-8ezerer, annal regebbiek olyan 3-4er. Akinek erre nem fussa az inkabb tanulna tovabb :)

#1161 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 23:26

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 11., hétfő - 21:04

Ez az egesz amugy is nevetseges sztem. Kulfoldrol szarer-hugyer beszerezhetoek a jatekok. ~2 honapos cuccok olyan 6-8ezerer, annal regebbiek olyan 3-4er. Akinek erre nem fussa az inkabb tanulna tovabb :)

Szerintem is!

Ez a megoldás nem hogy előny, hanem pont az ellenkezője... :D

#1162 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 23:40

Naja csak a másodkezes tranzakciók nem számítanak extra bevételnek a fejlesztok szemében :) Nekik majdnem ugyanaz mintha lewarezolnád. Egyikbol sem kapnak pénzt de mindketto (viszonylag) jó reklám.

#1163 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 13:11

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. Jan. 11., Monday - 23:40

Naja csak a másodkezes tranzakciók nem számítanak extra bevételnek a fejlesztok szemében :) Nekik majdnem ugyanaz mintha lewarezolnád. Egyikbol sem kapnak pénzt de mindketto (viszonylag) jó reklám.

En nem a hasznalt cuccokra gondoltam. Nem szoktam ugy venni semmit (max. eladni :p).

#1164 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 14:35

Ha esetleg szeretne valaki mkv file-okat lejátszani PS3-on, akkor ajánlom az Mkv2Vob nevű programot. Szépen át lehet alakítani vele a videókat, mellesleg nagyon gyors is. Van benne néhány beállítási lehetőség is.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1165 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 20:53

PS3 Media Server meg mindig szeleskorubb megoldas sztem. Es mind3 OS alatt megy.

#1166 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 23:04

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 20:53

PS3 Media Server meg mindig szeleskorubb megoldas sztem. Es mind3 OS alatt megy.

Bezony! Most próbáltam és szjúpör!  :D

#1167 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 23:26

de miert jo az hogy PS3-rol jatszd le es ne PC-rol :think:
(Felteven, hogy a PC-d megbirkozik a HD muvikkal)

PS3-am ugyan nincs X360 viszont igen, es en ugy vagyok vele, hogy amit lehet azt meg mindig PC-n jatszom illetve nezem. A jatekok jobban neznek ki (de ez hardver kerdese is persze) de ami foleg sokat dob a latban nalam az az 5.1-es hangzas, amit konzolon koltsegesen tudnak megoldani egy kulso erositovel (az is igaz hogy nekem a TV-m egyben a monitorom is, es nem forditva)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1168 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 08:57

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 0:26

PS3-am ugyan nincs X360 viszont igen, es en ugy vagyok vele, hogy amit lehet azt meg mindig PC-n jatszom illetve nezem. A jatekok jobban neznek ki (de ez hardver kerdese is persze) de ami foleg sokat dob a latban nalam az az 5.1-es hangzas, amit konzolon koltsegesen tudnak megoldani egy kulso erositovel (az is igaz hogy nekem a TV-m egyben a monitorom is, es nem forditva)

Szerintem amit írsz, elég egyedi eset, hogy a tv egyben a monitor is.

Én pl azért nézem a "ps3-on" (valójában csak rajta keresztül) a filmeket, mert a konzol egy 107 centis tévére van kötve, a gépem monitora meg 20". Meg kényelmesebb is egy fotelből nézni, mint egy irodai székből.

Egyébként én szintén ps3 media servert használok, zseniális program.

#1169 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 10:33

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 23:26

Nekem annyi értelme van, hogy ugye amit írtál, hogy a laptopom nem bírkózik meg a hd-val, nameg ps3-on csak benyomom a múvít és már indul is, pc-n meg el kell még indítani a vlc-playert, vagy valamit...

Hát érted nehogymá' még nyomogassak is vazze, majd a ps3 nyomogat helyettem érted vazze...  :Đ

#1170 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 13:43

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 20:53

Most már értem miért is mondtad ezt. ;) Próbálgatom, hogy mire is képes a program valójában. Nagyon örülök, hogy szépen viszi az mkv file-okat felirattal együtt (amit ugye a PS3 önmagában nem tud).
Eddig wifin keresztül kapcsolódott a hálózathoz, de beláttam, hogy a kábel a jó megoldás. Iszonyat lassú volt vezeték nélküli módban.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.