HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1181 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 23. 22:49

Idézet: Samott - Dátum: 2010. Jan. 23., Saturday - 15:59

Ja olvastam, de tul sok hasznalhato info nincs benne. :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1182 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 24. 13:31

Idézet: Samott - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 15:59

Én csak egy egyszerű ide-oda másolást akartam, erre tessék... :D

#1183 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:12

Valami tapasztalatotok van arról, hogy milyen pendrive-ok működnek normálisan a ps3-al?

Főleg 16-32 gb-os méretekben, de gondolom ez mindegy...

#1184 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 19:11

Idézet: Finix - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 17:12

Valami tapasztalatotok van arról, hogy milyen pendrive-ok működnek normálisan a ps3-al?

Nekem egy 4GB-os Kingston Data Travellerem van és azt gond nélkül vitte. Próbáltam vele filmet, zenét és képet is.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1185 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 21:04

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 19:11

Nekem egy 4GB-os Kingston Data Travellerem van és azt gond nélkül vitte. Próbáltam vele filmet, zenét és képet is.

Köszi!

és az mindegy gondolom, hogy slim, vagy fat nem? Mert nekem slimem van..

#1186 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 21:15

Idézet: Finix - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 21:04

Köszi!

és az mindegy gondolom, hogy slim, vagy fat nem? Mert nekem slimem van..

Ha most az újabb generációs PS3-ra gondolsz, akkor szerintem mindegy. Amúgy nekem is slim-em van.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1187 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 22:43

Idézet: Finix - Dátum: 2010. Jan. 26., Tuesday - 17:12

Sztem mindegy, bar 10+ gigakat a fene se masolna pendrivera ;)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1188 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:36

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 22:43

Sztem mindegy, bar 10+ gigakat a fene se masolna pendrivera ;)

hát másolhatod papírra is, de szerintem pendrive-ra egyszerübb. Miért te mire gondoltál? :)

Rajta ki vele! Ne tartsd titokban! :D

#1189 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 20:08

Idézet: Finix - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 23:36

hát másolhatod papírra is, de szerintem pendrive-ra egyszerübb. Miért te mire gondoltál? :)

Rajta ki vele! Ne tartsd titokban! :D

Én ugyan nem ő vagyok, de szerintem médiaszerverre.
Papesz

#1190 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 21:30

Idézet: Papesz - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 20:08

Én ugyan nem ő vagyok, de szerintem médiaszerverre.

Ja jó, de én nem adattárolásra, hanem adatmozgatásra használnám a pendrive-ot és ezért kérdeztem, hogy milyen pendrive kompatibilis vele...

;)

#1191 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 22:41

Idézet: Finix - Dátum: 2010. Jan. 27., Wednesday - 21:30

Ja jó, de én nem adattárolásra, hanem adatmozgatásra használnám a pendrive-ot és ezért kérdeztem, hogy milyen pendrive kompatibilis vele...

;)

Felreerted, a mediaserver alatt itt nem az adattarolast ertjuk, hanem hogy streameljuk a filmet/zenet/akarmit a PS3-ra egy szamitogeprol.

#1192 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 22:53

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 22:41

Felreerted, a mediaserver alatt itt nem az adattarolast ertjuk, hanem hogy streameljuk a filmet/zenet/akarmit a PS3-ra egy szamitogeprol.

Ez okés, világos én is használom, csak azt hittem máshogy gondolja...

#1193 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 14:43

Idézet: Finix - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 22:53

Ez okés, világos én is használom, csak azt hittem máshogy gondolja...

De ha használod a médiaszervert, akkor minek a pendrive? Úgy értem miért másolnál fel bármit, ha úgyis eléred a számítógépen lévő tartalmat?

Ha esetleg cipeled magaddal a PS3-at ide-oda, akkor nem szóltam.
Papesz

#1194 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 17:56

Idézet: Papesz - Dátum: 2010. jan. 28., csütörtök - 14:43

De ha használod a médiaszervert, akkor minek a pendrive? Úgy értem miért másolnál fel bármit, ha úgyis eléred a számítógépen lévő tartalmat?

Ha esetleg cipeled magaddal a PS3-at ide-oda, akkor nem szóltam.

1, Nem kell bekapcsolva legyen mindkét gép.

2, Azért kell a pendrive, hogy ha kell valami a ps3-ról (pl. film) akkor le tudjam másolni a pendrive-ra és onnan a pc-re és onnan akár telefonra is, tehát röviden adatmozgatásra.
Csak mert ugye nekem 250 gigás a ps3-am és a laptopban "csak 140 gigás " a hely, nameg elfoglal belőle egy csomó helyet a programok, meg a winfos is...
És ezért a filmeket, zenéket inkább a ps3-on tárolom, amíg nem szerzek be egy külső kicsi 0,5-1 tb-os vinycsit... :)

ezért kérdeztem, hogy lehet-e a ps3-ró a pc-re másoló progit találni, de mivel nem tudtatok ilyet, ezért ötlöttem ki a pendrive-os okosságot...  ;)

Szerkesztette: Finix 2010. 01. 29. 17:59 -kor

#1195 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:03

Idézet: padawan - Dátum: 2010. jan. 8., péntek - 20:19

En csak azt nem ertem, hogy ha egy 80-100K-s kutyu a hozzavalo 150-200K-s TV-vel - sztem - luxuscikknek szamit, akkor mit pocsolnek az emberek ezzel a wareztemaval?

Bár ez a vélemény már 2-3 éve is öreg volt, de konzolhoz még mindig nincs "hozzávaló TV". :think: Nyomhatod monitoron is, vagy amin akarod. Xboxot is 20''-as Dellen toltam egy ideig és élmény volt az is.  Meg van az embereknek LCD TV-jük egyébként is, senki nem konzolhoz veszi ma már. PS3 meg nem számít luxuscikknek, 65K körül kezdődik, nem 100...

Idézet

Akinek erre nem fussa az inkabb tanulna tovabb :)

Te ugye kint laksz, jól emlékszem? Attól függetlenül, hogy a játékvásárlásnak semmi köze a tanuláshoz, tudod, hányan vannak Mo-n több diplomával piti, minimálbéres állásokban?
Meg hát más a kereset és más dolog az, hogy kidobsz az összes 8 órás játékidejű sz@rra 13-14 ezret, ha újonnan veszed, és nem tudod/akarod kintről venni valamivel olcsóbban, mert egyszerűen nem ér annyit, és itt még nem megy a használtjáték-vásárlás annyira. Na off vége.

Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 23:18 -kor

#1196 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 18:02

Idézet: spidey - Dátum: 2010. Jan. 31., Sunday - 23:03

Bár ez a vélemény már 2-3 éve is öreg volt, de konzolhoz még mindig nincs "hozzávaló TV". :think: Nyomhatod monitoron is, vagy amin akarod. Xboxot is 20''-as Dellen toltam egy ideig és élmény volt az is.  Meg van az embereknek LCD TV-jük egyébként is, senki nem konzolhoz veszi ma már. PS3 meg nem számít luxuscikknek, 65K körül kezdődik, nem 100...

Te ugye kint laksz, jól emlékszem? Attól függetlenül, hogy a játékvásárlásnak semmi köze a tanuláshoz, tudod, hányan vannak Mo-n több diplomával piti, minimálbéres állásokban?
Meg hát más a kereset és más dolog az, hogy kidobsz az összes 8 órás játékidejű sz@rra 13-14 ezret, ha újonnan veszed, és nem tudod/akarod kintről venni valamivel olcsóbban, mert egyszerűen nem ér annyit, és itt még nem megy a használtjáték-vásárlás annyira. Na off vége.

Nem, itthon dolgozom (es adozom !).
Nekem speciel meg nincs diplomam (~1.5 honapig :D), relative palyakezdo vagyok es megis jol keresek (ja es tisztesseges allasom van, nem ilyen penzugyi tanacsado es hasonlo marhasagok). Pedig se nem vagyok zseni, csak angolul beszelek, nem jartam a Fazekasba/Corvinusra es jelentkeztem az allasomra (azaz semmi ismeros nem volt a dologban).
En ebbol azt vonom le hogy ha nekem - eddig - sikerult akkor ha masnak nem az az o baja.

A TV-n meg persze vannak kivetelek, de sztem 100 PS3 v Xbox userbol 70 siman 32"+ TV-n nyomja.

A jatekokrol meg: jo persze egy Terminator Salvation nem er meg 12-t, de egy BioShock vagy MGS4 vagy barmi mas 10-bol 8-9 pontos jatek azert igen. A hasznaltbiznisz meg sztem teljesen megy itthon, Gamecity-ben is, Platinumshopban is joaron lehet venni a jatekokat. 2010-ben meg az hogy "nem akarom/tudom kintrol venni" a jatekokat ugyanolyan gyerekes hozzaallas mint hogy postara jarni csekket befizetni. Sima bankkartyaval barki tud rendelni, akkor miert nem teszi? Nem 1000ft kulonbsegekrol van szo hogy aztmondja h annyier minek kockaztasson.

Szerkesztette: padawan 2010. 02. 01. 18:05 -kor

#1197 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 18:55

Idézet: padawan - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 19:02

En ebbol azt vonom le hogy ha nekem - eddig - sikerult akkor ha masnak nem az az o baja.

Hát, azért sokkal bonyolultabb ennél a képlet, mint te gondolod. Persze, nem panaszkodom én sem, de sokan küszködnek diplomával is.

Idézet

A TV-n meg persze vannak kivetelek, de sztem 100 PS3 v Xbox userbol 70 siman 32"+ TV-n nyomja.

32''-es van nekem is(nagyobbhoz túl közel ülnék) :)  Abszolút nem luxuscikk, és nagyon sokan vesznek csak tévézéshez is, olcsóbbak már bent vannak 100 alatt. Nem függ össze a konzolvétellel már manapság, mint pl a Xbox360 elején, amikor még a Samsung TV-t ajánlotta hozzá az MS.

Idézet

2010-ben meg az hogy "nem akarom/tudom kintrol venni" a jatekokat ugyanolyan gyerekes hozzaallas mint hogy postara jarni csekket befizetni. Sima bankkartyaval barki tud rendelni, akkor miert nem teszi? Nem 1000ft kulonbsegekrol van szo hogy aztmondja h annyier minek kockaztasson

Vér Istvánka, akinek anyuci vette a gépet, nem fog tudni külföldről rendelni játékot kártya híján, de van olyan haverom, aki nem tinédzser, meg számítógépekkel dolgozik, mégsem bízik meg a netes rendelésben, hiába mondjuk neki, hogy biztonságos, inkább megveszi MM-ben az offline terméket, ha drágább is.

Idézet

A hasznaltbiznisz meg sztem teljesen megy itthon, Gamecity-ben is, Platinumshopban is joaron lehet venni a jatekokat.

Nézegettem most ezeket a boltokat, nem tudom, a platinum kiírja, hogy minden játék a webshopban új, telefonon lehet megtudni az új árakat(apró macera), Gamecity mondjuk teljesen korrekt, van ODST 4K-ért meg pár hónapos cuccok, de azért nincs még az az aranyélet, hogy felmész egy szem weboldalra, mint az Amazon, ahol minden, de minden van használtan, és megveszed az 1 hónapos Assassin's Creed 2-t 30 dolcsiért, mert valaki egy hét alatt végigtolta, és feldobja oda rögtön.
Ha ez lenne itthon, most lazán vennék PS3-at, mert a Heavy Rain baromira érdekel, és úgy néz ki, teljesen exkluzív lesz. :(

Szerkesztette: spidey 2010. 02. 01. 19:27 -kor

#1198 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 19:32

Idézet: spidey - Dátum: 2010. Feb. 1., Monday - 18:55

32''-es van nekem is(nagyobbhoz túl közel ülnék) :)  Abszolút nem luxuscikk, és nagyon sokan vesznek csak tévézéshez is, olcsóbbak már bent vannak 100 alatt. Nem függ össze a konzolvétellel már manapság, mint pl a Xbox360 elején, amikor még a Samsung TV-t ajánlotta hozzá az MS.

Idézet

Hát, azért sokkal bonyolultabb ennél a képlet, mint te gondolod. Persze, nem panaszkodom én sem, de sokan küszködnek diplomával is.

Igen biztosan az, azonban engem nem erdekel masok baja (utalj erte :p).
Nekem sosem volt penzem semmilyen konzol kutyure, HDTV-re se, PC-m is mindig 5 evvel az aktualis elotti szinvonalon volt. 1999-ig 486-ossal toltam (mennyivel jobb is volt :D). Anyuci/apuci sose vettek nekem ilyesmit.
100K egy TV-er nekem rengeteg penz volt eddig, de 40K-m se lett volna soha (diakkorban) egy PS2-re pl. regebben. En azt mondom hogyha egy TV es egy Konzol az ugy 2-3havi minimalber vagy kicsit jobb fajtabol 2-3 havi atlagber akkor sztem az igenis luxuscikknek szamit.
Ugyanitt aki TV (es/vagy DVD) nezesre vesz HDTV az megint komolytalansag. TV-t szamomra ertelmes ember nem nez (en meg a dokumentumfilmeket is inkabb letoltenem), DVD-re meg ugye felesleges. Ha mar Blu-Ray-ezunk az megint a felsokategoria.

Idézet

Vér Istvánka, akinek anyuci vette a gépet, nem fog tudni külföldről rendelni játékot kártya híján, de van olyan haverom, aki nem tinédzser, meg számítógépekkel dolgozik, mégsem bízik meg a netes rendelésben, hiába mondjuk neki, hogy biztonságos, inkább megveszi MM-ben az offline terméket, ha drágább is.

Ver Istvankanak ugyanugy lehet bankkartyaja mint barki masnak. Ha szulei megengedhetik hogy 100K (jo.. akkor mostmar 80 :D) koltsenek vmi "hulye kutyure", akkor Istvanka se 4szamjegyu zsebpenzt fog kapni.

A haverod tortenetet en megint a tudatlansag kategoriajaba sorolom. Nincs erre mentseg ;)

#1199 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 02. 18:57

Idézet: padawan - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 20:32

100K egy TV-er nekem rengeteg penz volt eddig, de 40K-m se lett volna soha (diakkorban) egy PS2-re pl. regebben. En azt mondom hogyha egy TV es egy Konzol az ugy 2-3havi minimalber vagy kicsit jobb fajtabol 2-3 havi atlagber akkor sztem az igenis luxuscikknek szamit.

Átlagbér is elég relatív - Kelet-Magyarországon, Pesten, vagy a Dunántúlon?  :) Meg francokat luxuscikk - akinek nagyon kell, az összespórol akár tizenévesen, zsebpénzből is konzolra - csak már játékra nem lesz pénze. Luxuscikk a jacuzzi, az is már ahol.

Idézet

Ugyanitt aki TV (es/vagy DVD) nezesre vesz HDTV az megint komolytalansag. TV-t szamomra ertelmes ember nem nez (en meg a dokumentumfilmeket is inkabb letoltenem), DVD-re meg ugye felesleges. Ha mar Blu-Ray-ezunk az megint a felsokategoria.

Ezt te se gondolod komolyan...
Én is (jórészben) arra vettem - csak nem kereskedelmi TV, meg DVD, hanem PC-ről lehetőleg HD film/sorozat. Nem tudom, mostanában láttál jobb high concept sorozatokat? LOST, V, 24, ezek már nem a nagymami Dallasának szintjén vannak, simán vernek rengeteg mozifilmet. Blu-Ray is ott figyel a neten, ha kell.

Na de ne offoljunk tovább :)

Szerkesztette: spidey 2010. 02. 02. 18:57 -kor

#1200 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 12:00

Jajjmar. TV = TV musor, amire elofizetsz. Nem a TVhasznalatra celoztam, hanem a Retek klubbra es  szartarsaira.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.