Playstation 3 V.
Elküldve: 2008. 06. 28. 08:15
Hello ps3 tulajok es fanok!
Ket kerdesem lenne:
az elso, hogy az USA-ban vasarolt ps3 hasznalhato-e itthon, gondolok itt a pal/ntsc szabvany miatti esetleges gondokra
a kovetkezo pedig, hogy megeri-e a vetelt 399usd-ert egy 40 gigas vinyoval ellatott ps3
(most jelenleg nem lenne netem, gondolom a nelkul is mukodik)
Koszi a valaszokat.
Ket kerdesem lenne:
az elso, hogy az USA-ban vasarolt ps3 hasznalhato-e itthon, gondolok itt a pal/ntsc szabvany miatti esetleges gondokra
a kovetkezo pedig, hogy megeri-e a vetelt 399usd-ert egy 40 gigas vinyoval ellatott ps3
(most jelenleg nem lenne netem, gondolom a nelkul is mukodik)
Koszi a valaszokat.
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2008. 06. 28. 09:38
Idézet: BBalázs - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 9:15
A játékok régió függetlenek, tehát megy benne minden, viszont az amerikában vásárolt nem fogja lejátszani a PAL DVD-ket. Nekem is NTSC van és nem tudok PAL DVD-t nézni rajta.
Elküldve: 2008. 06. 28. 11:40
Európában venném, de amerikai a cucc, szal tényleg nem játszana le pal dvd-t, ez így kellemetlen.
Ára elég jó, mondjuk én a depo áraival hasonlítottam össze, viszont nincs csak egy régi síkképcsöves de már 100hz-es samsung tv-m és mostanság nem is tervezem a lecserélését.
üdv
B.
Ára elég jó, mondjuk én a depo áraival hasonlítottam össze, viszont nincs csak egy régi síkképcsöves de már 100hz-es samsung tv-m és mostanság nem is tervezem a lecserélését.
üdv
B.
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
Elküldve: 2008. 06. 28. 11:59
En 50hzes samsungon tolom es bar neha kifolyik a szemem de maga a kepminoseggel nincs baj.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 06. 28. 12:08
Sziasztok!
Öcsém megcsinálta a vizsgaidőszakot és egyből beruházott egy PS3+GTA4 kombóba. Most írt egy lelkendező levelet, nagyon tetszik neki. Mivel a GTA3-at és San Andreas-t is nagyon lelkesen nyomta, így el tudom képzelni most hogy mennyire örvendezik. Ő az a fajta játékos, aki képes a fizikai kimerülés határáig nyomni a játékokat...
Nekem is kedvet csinált hozzá, de sajnos számomra most teljesen lehetetlen ilyen kütyüt venni még. De talán mire majd már fenyeget a PS5, addigra lehet.
Üdv!
Öcsém megcsinálta a vizsgaidőszakot és egyből beruházott egy PS3+GTA4 kombóba. Most írt egy lelkendező levelet, nagyon tetszik neki. Mivel a GTA3-at és San Andreas-t is nagyon lelkesen nyomta, így el tudom képzelni most hogy mennyire örvendezik. Ő az a fajta játékos, aki képes a fizikai kimerülés határáig nyomni a játékokat...
Nekem is kedvet csinált hozzá, de sajnos számomra most teljesen lehetetlen ilyen kütyüt venni még. De talán mire majd már fenyeget a PS5, addigra lehet.
Üdv!
.
.
.
.
.
Elküldve: 2008. 06. 28. 14:12
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 9:35
Van benne rezgettyűsmotor?
ha az egérbe lenne, beis b@cna a rezgettyűsmotor.
Szerkesztette: SFIJ 2008. 06. 28. 14:14 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 06. 28. 14:18
Idézet: BBalázs - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 12:40
viszont nincs csak egy régi síkképcsöves de már 100hz-es samsung tv-m és mostanság nem is tervezem a lecserélését.
üdv
B.
üdv
B.
ha nincs a tvn komponens bemenet (bár elvben az RGB is megteszi) és a 60Hz-es módot se támogatja akkor ntsc géppel legroszabb esetben képed se lesz, jobbik esetben fekete/fehér képed lesz be-be villnaó színzavarral.
Elküldve: 2008. 06. 28. 14:26
Nem vagyok otthon, nem tudom megnezni, de komponens bemenet alatt mit ertesz? 2 scart csati tuti van, hdmi pedig biztos nincs, tobbire nem emlekszem.
Elküldve: 2008. 06. 28. 14:43
Idézet: BBalázs - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 15:26
Nem vagyok otthon, nem tudom megnezni, de komponens bemenet alatt mit ertesz? 2 scart csati tuti van, hdmi pedig biztos nincs, tobbire nem emlekszem.
komponens bemenet 3 darab harangcsatlakozón át közlekedik, amik veres, kék és zöld színűek. esetleg scarton át is, de úgymeg nem szabványos. azt jóha tudod a komponens kábel nem szériatartozék, csak a kompozit (CVBS) kábel az. CVBS-en át csak akkor lesz színes képed, ha a TVd támogatja az NTSC 3.58 szabványt. ha nem akkor még varázsolhasz úgy hogy egy occó yamada DVD felvevőt beleiktatsz a láncba...
Elküldve: 2008. 06. 28. 15:31
Ok, most mar vagom mi az a kompozit, van olyan bemenet a tv oldalan, meg a hatuljan is tuti.
Dvd lejatszot/felvevot be tudok akkor scart-on at iktatni es fel is tudnam venni a ps3 kepet?
Dvd lejatszot/felvevot be tudok akkor scart-on at iktatni es fel is tudnam venni a ps3 kepet?
Elküldve: 2008. 06. 28. 17:41
Hi gyerekek, kellen egy kis segítség 
adott egy 42-es orion plazma, elég ratyi. pontos típust nem tudok mondani, mert falon van állványon, elég necces helyen. beledugtam a japán, 60-as ps3-amat hdmi kábelen, hdmi2dvi átalakítóval és meg se mukkan. odacipeltem a tft-met, szintén dvi in, szintén nem tudja beállítani a felbontást.
jól sejtem, hogy ratyi az átalakító? csak ez, vagy átalakítóval egyáltalán nem fog menni? valamint: alternatíva? av kábel és komponens?
adott egy 42-es orion plazma, elég ratyi. pontos típust nem tudok mondani, mert falon van állványon, elég necces helyen. beledugtam a japán, 60-as ps3-amat hdmi kábelen, hdmi2dvi átalakítóval és meg se mukkan. odacipeltem a tft-met, szintén dvi in, szintén nem tudja beállítani a felbontást.
jól sejtem, hogy ratyi az átalakító? csak ez, vagy átalakítóval egyáltalán nem fog menni? valamint: alternatíva? av kábel és komponens?
Elküldve: 2008. 06. 28. 22:17
Először is azt nézd meg, hogy a TV HDCP kompatibilis -e, valamint a kábel. Nekem is ugyan ez a PS3 van egy HDMI-DVI kábellel az LCD-re kötve, szóval elivleg működik, ha minden komponens HDCP kompatibilis.
(egyébként először én is szívtam vele, mert SD-re volt állítva és hiába dugtam rá az LCD-re nem adott képet, szóval mind a kettőre rá kellett kötnöm a PS3-at, és az SD TV-n átállítani a HDMI kimenetre. Ez visszafelé egyszerűbb, mert csak öt másodpercig kell tartani a bekapcsoló gombot, de SD-ről HD-ra nem tudom hogyan lehet másképp váltani. Csak menüből gondolom.)
(egyébként először én is szívtam vele, mert SD-re volt állítva és hiába dugtam rá az LCD-re nem adott képet, szóval mind a kettőre rá kellett kötnöm a PS3-at, és az SD TV-n átállítani a HDMI kimenetre. Ez visszafelé egyszerűbb, mert csak öt másodpercig kell tartani a bekapcsoló gombot, de SD-ről HD-ra nem tudom hogyan lehet másképp váltani. Csak menüből gondolom.)
Elküldve: 2008. 06. 28. 22:53
Ugyanez a szívás volt PS2-vel is komponens kábelnél. Rádugom semmi kép. Először be kell kötni kompoziton és menüben átállítani komponensre a kimenetet, utána adott képet.
Elküldve: 2008. 06. 28. 23:49
Valszeg a HDCP-tamogatas hianya lesz a ludas...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2008. 06. 29. 10:43
De játékhoz minek hdcp? Nem úgy volt, hogy csak filmnézéshez kell?
Elküldve: 2008. 06. 29. 11:25
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:53
Ugyanez a szívás volt PS2-vel is komponens kábelnél. Rádugom semmi kép. Először be kell kötni kompoziton és menüben átállítani komponensre a kimenetet, utána adott képet.
ha ki van kapcsolva a ps3, megnyomod egyszer a power gombot a konzolon, majd utána rögtön megnyomod mégegyszer, de 5 másodpercig tartod akkor újraconfigolja a felbontást. pittyenni fog.
viszont nálam mindkét outputon csak szenved
Elküldve: 2008. 06. 30. 05:46
welcome back, kovacs ur
Elküldve: 2008. 06. 30. 05:50
Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:17
Először is azt nézd meg, hogy a TV HDCP kompatibilis -e, valamint a kábel. Nekem is ugyan ez a PS3 van egy HDMI-DVI kábellel az LCD-re kötve, szóval elivleg működik, ha minden komponens HDCP kompatibilis.
erdekes. amikor bedugtam a samuba, szepen azonnal adott kepet es megkerdezte hogy valoban at akarom-e allitani az elsodleges kep es hangkimenetet HDMI-re. mondtam igen, oszt mar szaladt is.

Súgó
A téma zárva.