Playstation 3 V.
Elküldve: 2008. 09. 04. 18:35
Nya remélem hamarosan megjön a drágám,mert már nagyon hiányzik, azt mondta a sevice hogy minden nap várják és majd sms-t kapok.
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD
Elküldve: 2008. 09. 04. 20:23
Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 19:32
A CD-hez no comment. Ne hasznalj windowst 
Aha. Oké. És a kaját se feltétlenül vegyem boltban, jó lesz a gyűjtögető, halászó-vadászó életmód is. :Đ
Elküldve: 2008. 09. 04. 21:09
Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 18:48
Jo, de kinek kell aza undormanyos sarga ize?
Ugye ez most nem komoly?
Papesz
Elküldve: 2008. 09. 04. 23:52
Idézet: lugosi - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 19:07
Senkinek nem adom meg.
Azért nem kell a homokba dugni a fejünket! Ma már számos opció van, hogy védd magad, de mégis legyen dombor nyomott VISA kártyád, mert az a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. Pl beállítasz egy napi limitet meg SMS értesítést, meg elve egy új számlát nyitsz csak netes/egyéb vásárlásokhoz.
Biztos én vagyok a mázlista, de még sosem lopták el az adataimat, pedig kb. nyolc éve rendelek DVD-ket, játékokat, miegymást külföldről. Megbízható helyről kell venni, mégha picit drágább is. Kb. mindent Amazonról veszek. Igaz ők nem a legolcsóbbak viszont sosem volt problémám velük. (Volt olyan, hogy nem érkezett meg a DVD, erre küldtek egy újat, ingyen.) Ha EBayről vásárolok, ott meg PayPal és akkor fedezve vagyok x ezer dollárig, de még ott sem vertek át sosem, pedig újabban sok játékot Hong Kongból rendeltem.
Elküldve: 2008. 09. 05. 06:00
Idézet: Papesz - Dátum: 2008. Sep. 4., Thursday - 22:09
Ugye ez most nem komoly? 
De, Engem nagyon zavar ez a szin. Meg ugye szebb az eredeti kiadasu borito. Szerencsere egy csomo eredeti boritoju jatekot is learaztak platinum szintre, ugyhogy ugyanannyiert vettem pl. a Ratchet and Clanket
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 09. 05. 09:53
Ugy latom, hogy nagyon leult a magyar PS3-as Folding csapat, ha esetleg valakinek lenne kedve atjonni a 43299 szamu Folding@Hungary csapatba, akkor szivesen latnank.
Elküldve: 2008. 09. 05. 13:27
Idézet: padawan - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 7:00
De, Engem nagyon zavar ez a szin. Meg ugye szebb az eredeti kiadasu borito. Szerencsere egy csomo eredeti boritoju jatekot is learaztak platinum szintre, ugyhogy ugyanannyiert vettem pl. a Ratchet and Clanket 
Ne viccelj, azért gondolom, hogy nem a dobozzal játszol. A lemezen meg tök ugyanaz a játék van, olcsóbban. Ha meg ennyire zavar, akkor ott az Internet, három másodperc alatt találsz eredeti borítót, plusz tíz másodperc alatt meg kinyomtatod.
Papesz
Elküldve: 2008. 09. 05. 14:04
Idézet: Papesz - Dátum: 2008. Sep. 5., Friday - 14:27
Ne viccelj, azért gondolom, hogy nem a dobozzal játszol. A lemezen meg tök ugyanaz a játék van, olcsóbban. Ha meg ennyire zavar, akkor ott az Internet, három másodperc alatt találsz eredeti borítót, plusz tíz másodperc alatt meg kinyomtatod.
Ne aggodj, ami kellett a mostani Platinumok kozul, mar megszereztem hasonlo aron de eredeti boritoval
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2008. 09. 05. 19:12
Idézet: Waldi - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 9:53
Ugy latom, hogy nagyon leult a magyar PS3-as Folding csapat, ha esetleg valakinek lenne kedve atjonni a 43299 szamu Folding@Hungary csapatba, akkor szivesen latnank.
Nem ült le csak servicében van a gépmadár, már lassan 1.5 hónapja, de itthon nyomom a GPU-val!
Amúgymeg ha megnézed elég jól tartjuk magunkat,az új csapatok sorra jönnek a mi helyezésünk meg egyre jobb lesz, igaz most egy kicsit lassabb a dolog mert ugye fent már emlitettem hogy a ps servicében van.
Team Ranking (incl. aggregate) 777 of 140034 , 33 aktív cpu val!! szal azért ez nem olyan rossz!
Kitartás emberek, nem veszünk el!!!
Szerkesztette: I.T.E.M 2008. 09. 05. 19:20 -kor
Elküldve: 2008. 09. 05. 19:14
Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 10:33
Biztos sok lett a villany számla... 
Hogy lenne sok, a pincében egy hidegfúziós reaktor van, csak nem gondolod hogy sima betápról megy a ház ???! :Đ :Đ
Elküldve: 2008. 09. 06. 07:20
Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 19:12
Nem ült le csak servicében van a gépmadár, már lassan 1.5 hónapja, de itthon nyomom a GPU-val!
Amúgymeg ha megnézed elég jól tartjuk magunkat,az új csapatok sorra jönnek a mi helyezésünk meg egyre jobb lesz, igaz most egy kicsit lassabb a dolog mert ugye fent már emlitettem hogy a ps servicében van.
Team Ranking (incl. aggregate) 777 of 140034 , 33 aktív cpu val!! szal azért ez nem olyan rossz!
HUNGARIAN PS3 USERS
En ez alapjan mondtam, hogy leult. A prognozis szerint 30 nap alatt 20 helyet csusztok vissza, mig Folding@Hungary 318. helyrol is elorelep 4 helyet ez ido alatt. Ez a GPU-sok egyebkent is nalunk vannak
Elküldve: 2008. 09. 07. 10:38
Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 0:52
Azért nem kell a homokba dugni a fejünket! Ma már számos opció van, hogy védd magad, de mégis legyen dombor nyomott VISA kártyád, mert az a legegyszerűbb módja a vásárlásnak. Pl beállítasz egy napi limitet meg SMS értesítést, meg elve egy új számlát nyitsz csak netes/egyéb vásárlásokhoz.
Biztos én vagyok a mázlista, de még sosem lopták el az adataimat, pedig kb. nyolc éve rendelek DVD-ket, játékokat, miegymást külföldről. Megbízható helyről kell venni, mégha picit drágább is. Kb. mindent Amazonról veszek. Igaz ők nem a legolcsóbbak viszont sosem volt problémám velük. (Volt olyan, hogy nem érkezett meg a DVD, erre küldtek egy újat, ingyen.) Ha EBayről vásárolok, ott meg PayPal és akkor fedezve vagyok x ezer dollárig, de még ott sem vertek át sosem, pedig újabban sok játékot Hong Kongból rendeltem.
Lehet hogy csak azért félek ezektől, mert nem régen van hitelkártyám. Limitet nem állítottam be, sms értesítésem van. Majd később lehet hogy kipróbálok egy ilyet, de egyelőre nekem a paypal nagyon tetszik.
Elküldve: 2008. 09. 07. 12:03
Elindult a PlayStation Live bétatesztje. Ez egy közösségi oldal bármilyen Sony konzol tulajdonosainak számára, (a jövőben) friss hírekkel, fórumokkal, bloglehetőséggel.
Username: pslivebeta
Password: beta0906
Ezzel be tudtok nézni az oldalra, aztán ha akartok, lehet regisztrálni.
Nincs közöm a site-hoz, úgyhogy remélem ez a hsz. nem minősül reklámnak.
Papesz
Elküldve: 2008. 09. 07. 13:25
Idézet: Papesz - Dátum: 2008. szept. 7., vasárnap - 12:03
Elindult a PlayStation Live bétatesztje. Ez egy közösségi oldal bármilyen Sony konzol tulajdonosainak számára, (a jövőben) friss hírekkel, fórumokkal, bloglehetőséggel.
Chrome(safari) alól úgy széthullik, mint a pinty. Lehet nem ártana mellőzni az @ karaktert a linkekből, ha már egyszer speciális jelentéssel bír, vagy legalábbis rawurlencode-olni.
Elküldve: 2008. 09. 07. 13:36
Idézet: Papesz - Dátum: 2008. szept. 7., vasárnap - 13:03
Ez most szerintetek azt jelenti, hogy működni fog rendesen a Live itthoni regisztrációval is?
Elküldve: 2008. 09. 07. 14:54
Idézet: lugosi - Dátum: 2008. szept. 7., vasárnap - 14:36
Ez most szerintetek azt jelenti, hogy működni fog rendesen a Live itthoni regisztrációval is?
Live az Xbox 360-on van.
Egyébként a srácoknak az a fő céljuk, hogy be tudjanak mutatni egy erős felhasználói bázist a Sony Hungáriának a magyar Store érdekében.
Papesz
Elküldve: 2008. 09. 07. 16:19
Idézet: Papesz - Dátum: 2008. szept. 7., vasárnap - 15:54
Live az Xbox 360-on van.
Egyébként a srácoknak az a fő céljuk, hogy be tudjanak mutatni egy erős felhasználói bázist a Sony Hungáriának a magyar Store érdekében.
Ja, biztos azért kevertem mert az a neve hogy Playstation Live.
Elküldve: 2008. 09. 17. 20:33
Hoztam az USA-ból egy PS3-at 80G-s verzió.
Erre 120V feszültség van ráírva, de sok helyen olvastam hogy minden külön trafó nélkül bedugták 220-ba és gond nélkül ment.
Valaki itt csinálta már ezt, azért nem akarom hogy leégjen a a vatta új cuccom, vagy vegyek inkább trafót? :confused:
Erre 120V feszültség van ráírva, de sok helyen olvastam hogy minden külön trafó nélkül bedugták 220-ba és gond nélkül ment.
Valaki itt csinálta már ezt, azért nem akarom hogy leégjen a a vatta új cuccom, vagy vegyek inkább trafót? :confused:
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com
MSN: gaborszi@msn.com
Elküldve: 2008. 09. 17. 20:48
Idézet: Syner - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 21:33
Hoztam az USA-ból egy PS3-at 80G-s verzió.
Én a helyedben vennék, biztos ami biztos. Azon a 2-3 ezer forinton már ne múljon szerintem.
Papesz

Súgó
A téma zárva.