Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 21:11
A Pc-t már rég lerendeztem lapcsere volt, a ps3-mat viszont be kellett adnom itt szhelyen a sony szervizbe, na szal ez 2008.07.21-én volt. Átvette a nő a szervizben kérdeztem mikor érdeklődjek, ráirta a papirra hogy 29 én, mondom jolvan, Így is tettem, telefonáltam ekkor , erre azt mondták kapcsolom a műhelyt, ott felvette egy pacák, kérdezem mi a helyzet a géppel?? aszongya nekem mi ez, mondom egy ps3, erre jaa hogy az hát azt nem is itt javitjuk azt felküldjük pestre. Mondom fa..a ezt miért nem tudták volna akkor is mondani mikor behoztam, aztmondta erre hát nem érti hogy a kolléganő miért nem mondta. Mondom jolvan, akkor most mi lesz, aztmondta apacák 1 hónap múlva hivjam őket. Morgolódtam, aztán azt mondtam nekik jolvan. 1 hónap mulva felhivtam őket azt mondták áá ez még nincs meg még külföldön van nem küldték vissza, mondom mire várható aszonygya hát értesitenek ha megkapják. Eltelt 2 hét mondom na mi a helyzet a géppel, aszongya a nő még nincs meg de mindenképpen értesitenek. Azóta töbször beszéltem velük a válasz mindig ugyan az volt. Na és tegnap beküldtem fatert hogy nézzen már rá a körmükre,(2008.09.29) bement kérdezte mi van a nő aztmondta még semmi, erre fater beidegesedett és kérte a főnőkét, az kijött, fater elmondta neki mi a pálya, erre beidegesedett a főnök és lehordta az alkalmazotakat hogy mi a fa..ért nem intézkedtek már, ezután felhivta a pestieket hogy hol a f...ba van a gép, azt mondták na most figyeljetek : még meg sem nézték,kint van külföldön...
Még most is menne ha az a köcsög villám nem jött volna be...
jó kis 60GB os modell volt, most már nincsenek ilyenek, kénytelen vagyok egy "butább" de kicsit nagyobb vinyóval szerelt változatot venni.
Micsoda egy gyík társaság! Az ilyeneket ki kéne rúgni nagyon rövid úton. Annyi ilyen ingyenélő tökvakargatót látok a mindennapokban... nagyon bosszantó.
De mostmár úgy tűnik végre csak lesz géped.

Súgó
A téma zárva.