HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#341 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 04. 19:37

meh, közben eladtam a ps3at anyagi problémák miatt...

gondolkodtam hogy x360 vagy wii vagy ps3 menjen, de a vicc az, hogy az x360+wii együtt nem ér annyit mint a ps3 :Đ  majdnem ugyanannyiért adtam el mint amennyiért vettem  :respect:  :Đ  SONY :respect:  :respect:  :Đ
JóSebesség

#342 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 19:58

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 19:37

meh, közben eladtam a ps3at anyagi problémák miatt...

Anyagi probléma: mert meg akarod venni a CoD5-ot meg a GTA4-et PC-re és kellett a pénz vagy a real-life, komolyabb verzió? :D

Ehe, nemrég én is gondolkodtam a box eladásán (bár most jól jott hogy két napig nem volt VGA-m) de annyit kapnék érte amennyibe egy HDMI lejátszó kerul :omg: Meg sem érné eladni mert szinte csak annak használom. Jól jártál ha visszakaptad a PS3 árát.

Mindenesetre aki jelentkezni akar egy LBP kulcsért az ingyen regisztrációval is megteheti (már én sem vagyok elofizeto mégis kaptam).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#343 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:34

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 19:58

Anyagi probléma: mert meg akarod venni a CoD5-ot meg a GTA4-et PC-re és kellett a pénz vagy a real-life, komolyabb verzió? :D

Ehe, nemrég én is gondolkodtam a box eladásán (bár most jól jott hogy két napig nem volt VGA-m) de annyit kapnék érte amennyibe egy HDMI lejátszó kerul :omg: Meg sem érné eladni mert szinte csak annak használom. Jól jártál ha visszakaptad a PS3 árát.

Mindenesetre aki jelentkezni akar egy LBP kulcsért az ingyen regisztrációval is megteheti (már én sem vagyok elofizeto mégis kaptam).

Es megis hogyan? Mert en csak regisztralva vagyok, de nem tudtam belepni, mert amint ramentem a continue-ra, egybol kidobta please subscribe feliratoto... :rolleyes:

#344 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:06

Idézet: Finix - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 21:34

Es megis hogyan? Mert en csak regisztralva vagyok, de nem tudtam belepni, mert amint ramentem a continue-ra, egybol kidobta please subscribe feliratoto... :rolleyes:

Azé' mert elfogytak a free kulcsok és most már csak a subscriberek kapnak. De ezt írja is ott kozépen, nagy betukkel. Nagy. Ott. Meg Ájfónról amúgy sem engedi :o :Đ

Egyébként minden nap megnyitják az osztogatást. Tegnap is volt csak akkor lekéstem. Miattad. Bezony. Ellenben ha elég szépen megkérsz :lefety: akkor megvonom magamtól és feláldozom a véres verítékkel megszerzett kulcsomat hogy játszhass. Pedig már annyira vártam ezt a bétát  :wc:  Demosskomolyaaan.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#345 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:24

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 22:06

Azé' mert elfogytak a free kulcsok és most már csak a subscriberek kapnak. De ezt írja is ott kozépen, nagy betukkel. Nagy. Ott. Meg Ájfónról amúgy sem engedi :o :Đ

Egyébként minden nap megnyitják az osztogatást. Tegnap is volt csak akkor lekéstem. Miattad. Bezony. Ellenben ha elég szépen megkérsz :lefety: akkor megvonom magamtól és feláldozom a véres verítékkel megszerzett kulcsomat hogy játszhass. Pedig már annyira vártam ezt a bétát  :wc:  Demosskomolyaaan.

Akkor legyci dob meg egy beta kulcsal koszonom szepek, fekszem a szeken... :D
Halam uldozni fog, ameddig akarod :Đ

#346 Felhasználó inaktív   GazVezir 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:37

Sziasztok!

Most vásároltunk a családdal egy 80 GB-os merevlemezzel ellátott PS3-at, ami körülbelül egy hónap múlva fog megérkezni. Átolvastam a kommenteket, az mkv téma elég régre nyúlik vissza, azóta pedig nem tudom mennyit változtak a dolgok. Mindenki másra akarja használni a családba a masinát, konzol témában pedig egyáltalán nem vagyok otthon, ezért fordulok hozzátok némi segítségért.

1. Van-e lehetőség az mkv fájlok lejátszására? Én Linux-ra gondoltam egy mplayer-rel megspékelve, de amint olvastam, sebességbeli gondok vannak. Örülnék ha valaki részletesen felvilágosítana, hogy ma hogy áll ezzel kapcsolatban a helyzet, melyik disztró alkalmas-e legjobban erre a célra?

2. Olvastam, hogy az alap operációs rendszerrel is lehetőség van az mkv-kat lejátszani. Ilyenkor is lejátszhatom merevlemezről a filmeket, illetve feliratokkal hogy áll a rendszer?

A cél egyébként a hd filmek lejátszása merevlemezről, mkv formátumban, hogy ahhoz ne kelljen külön hozzáérni, de a konvertáláson kívül minden megoldásra maximálisan nyitott vagyok.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel: GazVezir

#347 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 23:25

Idézet: GazVezir - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 22:37

...1. Van-e lehetőség az mkv fájlok lejátszására? Én Linux-ra gondoltam egy mplayer-rel megspékelve, de amint olvastam, sebességbeli gondok vannak. Örülnék ha valaki részletesen felvilágosítana, hogy ma hogy áll ezzel kapcsolatban a helyzet, melyik disztró alkalmas-e legjobban erre a célra?...

Nyugodtan elfelejtheted. Igazából csak játékra jó a gép, a médiacenter duma egy nagy humbug.
Mother always says, Sharing is Good

#348 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 08:48

Szerintem is a legegyszerubb ha atkonvertalod. Amugymeg ha fussa PS3ra fussa BluRay filmekre is, ne warezolj :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#349 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 09:53

Köszönöm mégegyszer N.M.I.!

Igazán leköteleztél. ;)

#350 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 10:00

De le am, szo szerint! Cserebe lesz itt mindjart bandage meg tentacle akcio :Đ

Majd irjal am rola valamit hogy milyen! Itt varjuk, kuporgunk a sarokban az Xboxom es en... :D

#351 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 10:13

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 10:00

De le am, szo szerint! Cserebe lesz itt mindjart bandage meg tentacle akcio :Đ

Majd irjal am rola valamit hogy milyen! Itt varjuk, kuporgunk a sarokban az Xboxom es en... :D

:up:

#352 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 16:43

No, kiprobaltam LBP-et es roviden fenomenalis. :)
Egy platformer az egesz jatek 3d-siesitve. :D
Krealhatsz sajat palyakat, szerkesztheted kinezetedet stb.
Ami orult jol nez ki, az az, hogy a d-pad-al valtoztathatod az arcmimikadat. Felfele boldog, jobbra merges, lefele felenk, balra pedigszomoru lesz kis babank. :D
A ravaszokal a baba ket kezet lehet terelgetni ide oda, igy alakitva humoros dolgokat. Igy akar ra is mutathatunk valamire, de akar keresztbe is rakhathuk kozepso es mutatu ujjainkat. Ezek apro dolgok, de baromi viccesek.
Van egy kis doboz vagy mi, amiben megnezheted a sajat magad alltal keszitett palyakat, amit meg nem igazan sikerult kiprobalno. Elkezdtem ugyan egyet kesziteni, de nem jottem ra, hogy hogyan kell a dolgokat sajat szajam izee formalni, csak matricakat tudtam letenni. Amikor palyat kreallsz, akkor repulve teszed azt meg, de valthaszt gyalogos modra is, csak repulve ugyebar gyorsabb vagy.
A multiplayer is jo, de sokszor kifagytam igy nem tudtam meg elmelyulni benne.
Roviden ennyi.

#353 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 16:45

Akkor ez ilyen tarskereso jatek /emote parancsokkal? :Đ Mi a lenyege egyebkent, Rayman-szeru platform-akcio? Multiplayer idore meg vagy egymast kell leverni?

#354 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:09

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 16:45

Akkor ez ilyen tarskereso jatek /emote parancsokkal? :Đ Mi a lenyege egyebkent, Rayman-szeru platform-akcio? Multiplayer idore meg vagy egymast kell leverni?

nem. :D
Olyan, mint pl. a spore, vagy a black and white, csak platformkent. Barmit csinalhatsz benne szinte. Egesz palyakat, mechanizmusokat. pl. az egyik palyan osszeszedtem egz kis fakocsit raketameghalytassal es most mar en is tudok ilyet lerakni ha keszitek salyat palyat. :)
A lehetosegek vegtelenek, mert a sajat fantaziad szab csak hatarokat. Tudom most ez igy komolyan hangzik, de az is. :D

#355 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:18

Idézet: Finix - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 20:09

A lehetosegek vegtelenek, mert a sajat fantaziad szab csak hatarokat....

zzzzzZZZZzzzzZZZZzzz    ...Heh? Ja bocs, kicsit elpilledtem :Đ

Hát így most nem nagyon bírom elképzelni úgyhogy johet a PC-s verzió :D Egyébként jó annyira hogy meg is vennéd?

#356 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:19

A sracok sorban gyartjak a palyakat, ilzeneket, hogy marios, wipeoutos, darkos, stb, baromi jokat talalni.
De ahogyan irtad lehet olyat is, hogy idore megy a palya, stb.. Baromi sok mindent be lehet allitani, sok a lehetoseg, de ezeket mar irtam. :D

#357 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 20:18

zzzzzZZZZzzzzZZZZzzz    ...Heh? Ja bocs, kicsit elpilledtem :Đ

Hát így most nem nagyon bírom elképzelni úgyhogy johet a PC-s verzió :D Egyébként jó annyira hogy meg is vennéd?

MEG IS FOGOM VENNI!!!!  :Đ 
Tuti, hogy megveszem. :)
Ez nem 10-15 oras game, ez joval hosszabb idore szol. :)

Szerkesztette: Finix 2008. 10. 05. 20:22 -kor

#358 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:30

akarom vissza a ps3amat.. már hiányzik. :(
JóSebesség

#359 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:33

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 20:30

akarom vissza a ps3amat.. már hiányzik. :(

Keso banat... :(

#360 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:45

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 21:18

Hát így most nem nagyon bírom elképzelni úgyhogy johet a PC-s verzió

Ezt erősen kétlem, ugyanis egy Sony kiadásban megjelenő játékról van szó.
Papesz

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.