HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#631 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 03. 18:26

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 22:34

mert egy kezemen meg tudom számolni, melyik címért sajnálom, hogy nincs PS2-őm

Szerintem inkább mondjuk úgy, hogy (a hozzászólásodból ítélve) nem ismered a felhozatalt. Elképesztően jó játékok vannak PS2-re.
Papesz

#632 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 18:28

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 8:29

első kérdésem: mekkora a maximális hdd méret amit a PS3 kezel?  ;)

második: hol lehet beszerezni a Worms-ot PS3-ra?  :Đ

1. Elvileg nincs határ, 500 gigáig egészen biztosan kezeli.

2. A PlayStation Store-ról.
Papesz

#633 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 18:44

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 18:26

Szerintem inkább mondjuk úgy, hogy (a hozzászólásodból ítélve) nem ismered a felhozatalt. Elképesztően jó játékok vannak PS2-re.

: ] De, hidd el, pontosan ismerem, mivel soha nem PC-s voltam, hanem gamer. : ] ...egyszerűen csak nekem nem sok cím van, ami miatt tényleg lebiggyesztem a szám, hogy nem játszhatom. : ] Sok jó játék van, ezt elismerem, csak kevés "pótolhatatlan".

Szerkesztette: sQr` 2009. 06. 03. 18:45 -kor

Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#634 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:47

Ránk férne már... :)
(Ps3 pricedrop)

#635 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 10:13

Sziasztok!

Egy par kerdesem lenne a tapasztaltabbakhoz. Nem vagyok nagy jatekos, konzolom utoljara a 90-es evek elejen nintendo volt, szoval nem mostanaban tortent.. Szemezgetek a konzolokkal, azt mar kitalaltam, hogy talan a ps3 lenne a jobb valasztas az xbox360 helyett. Viszont tobb dologtol felek:

-Hogyan lehet egy mai, modern fps-t kontrollerrel jatszani, mikor a PC billentyuzeten meg az egeren  osszesen neha 20 gomb is keves? Egyszoval az iranyithatosag a fo gondom, tapasztalat nelkul. Olvastam, hogy kulso bill plusz eger megy, kerdes, hogy mindegyik konzolon es minden eger? Van esely ra hogy a logitech mx5000-emet szeretne?
-Erdemes fullHD tv nelkul is konzolt venni? Tevet nemreg csereltem, de maradt az uj is 26" LCD, mert nagyobb egyszeruen nem fer be a szekrenysoromba, ezert nem terveznem a cseret. ket hdmi, meg minden mai cucc benne van, csak eppen nem fullHD. Csunyabb lesz a kep, mint az asztali 22"-on 1600*1050-ben?
-Olvastam, hogy nemelyik konzol lejatsza a PS2 jatekokat, a legtobb viszont nem. Mi a feltetele ennek? Ha veszek egy olyat, ami nem jatsza le, meg lehet oldani, vagy felejtos?
-Netezni siman lehet a cuccal? Hogy irok be pl egy internetcimet?:)
-Irott jatekok felejtosek, ugye?

Elnezest, ha tul sok hulyeseget kerdezek, de tenyleg kezdo vagyok ebben a temaban. Legyszi segitsetek, ha lehet sosben, mert van egy eleg jo ajanlatom konzolra (mondjuk mar csak 2 oraig, de majd lesz masik is ha errol lemaradok). Koszi, udv
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#636 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 10:21

1. Nem tudom hogy van-e olyan FPS játék pár katonai szimulátort leszámítva ahol 5-6 gombnál több kell :D amúgy nem olyan precíz mint az egér, és eleinte nehéz, de rá lehet szokni, viszonylag hamar. Egér/bill csatolása felejtős, szinte semmilyen játék nem támogatja.

2. Érdemes. A játékok 90%a 720p, szóval... talán a köv gen már 1080p lesz teljesen.

3. Csak bizonyos 60GB-os Ps3-ask viszik a PS2 játékokat, de olyat már rég nem kapni. A most eladott Ps3-ak nem viszik a Ps2 játékokat.

4. A Ps3 interfész támogatja a billentyűzetet, de anélkül is lehet írni, virtuális billentyűzettel, persze ez nem túl gyors, de használható. Amúgy ja, van böngésző benne.

5. Igen.
JóSebesség

#637 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 10:29

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 11:21

1. Nem tudom hogy van-e olyan FPS játék pár katonai szimulátort leszámítva ahol 5-6 gombnál több kell :D amúgy nem olyan precíz mint az egér, és eleinte nehéz, de rá lehet szokni, viszonylag hamar. Egér/bill csatolása felejtős, szinte semmilyen játék nem támogatja.

2. Érdemes. A játékok 90%a 720p, szóval... talán a köv gen már 1080p lesz teljesen.

3. Csak bizonyos 60GB-os Ps3-ask viszik a PS2 játékokat, de olyat már rég nem kapni. A most eladott Ps3-ak nem viszik a Ps2 játékokat.

4. A Ps3 interfész támogatja a billentyűzetet, de anélkül is lehet írni, virtuális billentyűzettel, persze ez nem túl gyors, de használható. Amúgy ja, van böngésző benne.

5. Igen.

Koszi a gyors valaszt. Magyarul akkor netezesnel mehet a billentyuzet ugye? Jateknal meg marad a kontroller. Lehet erdemes lenne bemennem valami bevasarlokozpontba kiprobalni, milyen a kontroller, vagy azzal csak elijesztenem magam, kozben meg egy ket het alatt megszokhato?:)

Meg egy kerdes felmerult kozben: Filmet ha jol tudom, hdd-rol is lehet nezni. Az hogy kerul ra? Felmasolom dvdrol, letoltom, vagy wifin? Esetleg rogziteni  is lehet ra mondjuk teverol? USB-s kulso winyot (wd passport 160gb) felismer? Vagy tul sokat varnek?:)

Szerk: Mint talan latszik, elsosorban az erdekelne, mennyire allja meg a helyet a gep HTPC-kent.

Szerkesztette: netcobra 2009. 06. 10. 10:30 -kor

#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#638 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 11:35

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 10:29

Lehet erdemes lenne bemennem valami bevasarlokozpontba kiprobalni, milyen a kontroller, vagy azzal csak elijesztenem magam, kozben meg egy ket het alatt megszokhato?:)

Szerintem ez fokozottan ajánlott, főleg, ha FPS-t akarsz játszani a konzolon. Nekem pl teljesen megszokhatatlan a kontrollerrel FPS-ezés. A többi játékhoz még elmegyeget a controller, de FPS-hez szerintem nagyon nem való. Amúgy létezik átalakító, amivel a játékok is felismerik a bill-egeret, de az nagyon nehezen beszerezhető és drága cucc sajnos (XFPS Rateup vagy valami hasonló neve van).

Szerkesztette: GAI 2009. 06. 10. 11:36 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#639 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 12:27

Idézet: GAI - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 12:35

Szerintem ez fokozottan ajánlott, főleg, ha FPS-t akarsz játszani a konzolon. Nekem pl teljesen megszokhatatlan a kontrollerrel FPS-ezés. A többi játékhoz még elmegyeget a controller, de FPS-hez szerintem nagyon nem való. Amúgy létezik átalakító, amivel a játékok is felismerik a bill-egeret, de az nagyon nehezen beszerezhető és drága cucc sajnos (XFPS Rateup vagy valami hasonló neve van).

FPS-t csak azert emeltem ki, mert azt tartom a legkevesbe elkepzelhetonek kontrollerrel. Egyebkent foleg a GT5, GTA4 erdekelne, meg persze azert megneznem a nagyobb neveket barmilyen temabol, ha van egy kis idom.

#640 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 13:12

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 12:27

FPS-t csak azert emeltem ki, mert azt tartom a legkevesbe elkepzelhetonek kontrollerrel. Egyebkent foleg a GT5, GTA4 erdekelne, meg persze azert megneznem a nagyobb neveket barmilyen temabol, ha van egy kis idom.

A GT5-höz relatíve jó a controller, bár a nehezebb versenyeknél azért szerintem lehetnek gondok kormány nélkül (én már jó előre betáraztam a jó kis Driving Force GT-t, úgyhogy várom a GT5 2010 végi megjelenését szeretettel  :cool:  :Đ ). A GTA4 autós részeihez jó lesz a controller, a mászkálós-lövöldözős részekhez már jobb lenne a bill-egér, de talán az még szokható ha nagyon kell.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#641 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 17:11

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 11:29

Meg egy kerdes felmerult kozben: Filmet ha jol tudom, hdd-rol is lehet nezni. Az hogy kerul ra? Felmasolom dvdrol, letoltom, vagy wifin? Esetleg rogziteni  is lehet ra mondjuk teverol? USB-s kulso winyot (wd passport 160gb) felismer? Vagy tul sokat varnek?:)

Felmásolod mondjuk pendrive-ról, költséghatékonyabb megoldás, mint minden filmet DVD-re írni. Esetleg beállítod a Media Server opciót és ragyogóan streamel PC-ről wifin.

Lehet tévéről rögzíteni a világ szerencsésebbik felén, nálunk vélhetően ez a funkció soha nem lesz elérhető.

Külső vinyót természetesen felismer, de inkább vedd ki belőle a sajátját és tegyél bele egy nagyobbat.
Papesz

#642 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:48

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 18:44

: ] De, hidd el, pontosan ismerem, mivel soha nem PC-s voltam, hanem gamer. : ] ...egyszerűen csak nekem nem sok cím van, ami miatt tényleg lebiggyesztem a szám, hogy nem játszhatom. : ] Sok jó játék van, ezt elismerem, csak kevés "pótolhatatlan".

Persze neked lehet más az ízlésed, de nekem ezek a címek pótolhatatlannak számítanak:

-Metal Gear Solid 1,2,3
-Black
-Primal
-Shadow of the colossus
-ICO
-mortal kombat 5,6,7,8,9,... Ki tudja már hanyadik... :D
-predator concrete jungle
-God of war 1,2

És biztos van még, amit kifelejtettem... :)

Ráadásul jön még rá a motorstorm pacific edge is és még ki tudja... ;)

Ez minden, csak nem kevés. Ha ennyi újad van egy kezeden, akkor nem szóltam...  :Đ

#643 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:42

Ebben a listában nekem még mindig elég lenne az 5 ujjam, amikre azt mondom pótolhatatlanok. : ] De abban igazad van, hogy ezek nagyszerű játékok. Talán a Mortál sorozattal kötekednék, mert az számomra elkurvult, nem kicsit és a Predátor sem egy világraszóló csoda, a Primal meg nekem semmi különleges. Többire nyálcsorgatás on. :']

#644 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:51

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:42

Ebben a listában nekem még mindig elég lenne az 5 ujjam, amikre azt mondom pótolhatatlanok. : ] De abban igazad van, hogy ezek nagyszerű játékok. Talán a Mortál sorozattal kötekednék, mert az számomra elkurvult, nem kicsit és a Predátor sem egy világraszóló csoda, a Primal meg nekem semmi különleges. Többire nyálcsorgatás on. :']

-Gran turismo 3,4
-Devil may cry
-lotr the two towers
-time crysis + pisztoly
-Barbie fashion dizájner edition...  :Đ

:] :D

Mondom, hogy nincs  egy kezeden ennyi újad... :D

Idézet

és a Predátor sem egy világraszóló csoda

Nelem igen!  :Đ

Szerkesztette: Finix 2009. 06. 10. 20:53 -kor

#645 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:54

GT 5 Prologet próbáltam, nem tetszett. 1-2-őt játszottam PC-n emuval. DMC van PC-re, Lotrból jött pc-re a Return of the King, nehogy már húzócím legyen azért. :'] Time Crisishez megyek játékterembe, annyi bőven elég belőle, Barbieval igazad van. Meghagyom a kisujjam. :D

#646 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:07

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:54

GT 5 Prologet próbáltam, nem tetszett. 1-2-őt játszottam PC-n emuval. DMC van PC-re, Lotrból jött pc-re a Return of the King, nehogy már húzócím legyen azért. :'] Time Crisishez megyek játékterembe, annyi bőven elég belőle, Barbieval igazad van. Meghagyom a kisujjam. :D

Feladom! Menthetetlen vagy... :Đ

gt5 prologue nincs is ps2-re... :omg:  :Đ

Szerkesztette: Finix 2009. 06. 10. 21:07 -kor

#647 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:09

PS3-on néztem Média Marktban, ahol szerintem a b@szott HD TV-re kompozit kábellel kötötték, mert ritka csúnya volt. :']

#648 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 22:49

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 13:27

FPS-t csak azert emeltem ki, mert azt tartom a legkevesbe elkepzelhetonek kontrollerrel.

Ez a játéktól is függ. Egy HALO például nagyszerű kontrollerrel, vagy az eredeti Medal of Honor, ha már PlayStation, de pl egy Bad Company katasztrófa. GTA autós része viszont kontrollerrel mérföldekkel jobb, meg általában minden versenyjáték.

Szerkesztette: spidey 2009. 06. 10. 22:50 -kor

#649 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 23:14

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 21:54

Ratchet And Clank első három része
Jak & Daxter első három része
Shadow Of Rome
Red Dead Revolver
WRC széria
SingStar összes
Silent Hill: Origins

Van még ujjad?  ;)
Papesz

#650 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 00:32

Tiltakoznék még, de minek. Nem vagyok annyira csökönyös. Nem mondom hogy pótolhatatlan, de sok kitűnő alkotás van a konzolra. :']

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.