Idézet: spidey - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 15:17
Nekem szimpatikusabb, ha egy lopakodós játék nem adja meg a lehetőséget, hogy kibújj az eredeti játékmenet kötelezettségei alól, és szénné lőj mindenkit. Az Assassin's Creed-del is ez a baj.
És ja, egy Metal Gear Solidnál 8/10 lehúzás. Egy átlag játéknál 7-8 pont teljesen ok, de ez más kategória. Még egy ólajtó egyszerűségű Gears of War is magasabb pontszámot kapott átlagban...
Assasin's creed-nek egyáltalán nem ez a baja, de ez más téma. Viszont szerintem az az ideális, ha egy játék megadja a lehetőséget, hogy te döntsd el hogy jutsz tovább. Én meg azokat a játékokat rühellem, ahol bele van scriptelve minden jelenetbe egy megoldás és csak akkor juthatsz tovább, ha mint a birka követed a készítők által a porba húzott fehér mészcsíkot
Ha egy játékban kötelezővé kell tenni dolgokat az már rég rossz. Mass Effectben is röhej,hogy csak akkor ránthatsz fegyvert amikor a program engedi. Az ilyen dolgok nem kellenek. Hadd döntsem már el én mit csinálok.
Ami az értékeléseket illeti, azokra adni nincs értelme, sosem igazat írnak hanem azt amit az olvasótáboruk hallani akar. Tudják, hogy az olvasóik nagyrésze tizenéves hülyegyerek, aki még életében nem nézett meg egy fél mp-es átvezető animációt sem. Most ha leírnák, hogy fúdejú az mgs mert milyen jók az átvezetők, akkor ezek mind háborognának, néhányan talán le is köpnék az oldalt kell ez nekik? Nem. A nagy review siteok régóta nem arról szólnak, hogy valós képet mutassanak a játékokról. Ahogy a pénz csorog meg a csőcselék vonyít csak az számít. Ha valódi értékelést akar valaki akkor kevésbé látogatott hardcore oldalakra kell mennie. Mainstream oldal mainsteram szükségeket szolgál ki, igen még a véleményben is.
Szóval én nem akadok ki ezen, már nem tudok semmi meglepő nincs benne, hogy az egyszerű mint a bot játékokat egekig magasztalják ami kicsit komplexebb történetorientáltabb azt meg lehúzzák.