HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (349 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen V. Értékeld a témát: -----

#6641 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 21. 08:55

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:49

Ez jól hangzik!

Keressél meg a héten jól és megdumáljuk. Mennyire sürgős a dolog?

Igy lenne otosom a lotton :nevet:

#6642 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 08:56

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:48

Mellesleg, kiköhögöm a tüdőmet, mennem kellene dolgozni,az előbb megpróbáltam gatyát húzni, hát, nem birtam megállni egy lábnm :D Fuckshui van erősen, úgyhogy a gép elé vetültem inkább :D

Orvos, gyogyszer, ilyesmirol hallottal mar? :D

#6643 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 08:58

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 8:56

Orvos, gyogyszer, ilyesmirol hallottal mar? :D

ami mégjobb: pina. illusztráljam?  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#6644 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:01

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:58

ami mégjobb: pina. illusztráljam?  :Đ

Koszi, de vasarnap delelottre jobb programot is el tudok kepzelni a fejed nezegetesenel :omg:

#6645 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:01

Fasznak kell orvos, ugyanazt tudja mondani, amit csinálok: feküggyé, pihennyé, igyá sokat, ötezer.
Gyógyszert meg nem szedek be, csak ha halálközeli élmény van, bzuiknak való :D

Beles, neked ne legyen nagy szád, utoljára akkor láthattál női nemiszervet, mikor anyád átesett otthon a desznyón. Különben is, betegen csiholni? Még manuálisan se menne szerintem.

#6646 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:06

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:01

Még manuálisan se menne szerintem.

szarjá kurvát aki lesziv.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#6647 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:07

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 10:01

Fasznak kell orvos, ugyanazt tudja mondani, amit csinálok: feküggyé, pihennyé, igyá sokat, ötezer.

Otezer? :eek:
Erdekes, en eleg sokat jartam dokihoz (mondjuk ujabban mar csak inzulinreceptet iratni), de ilyesmit soha nem mondott egyik sem :rolleyes:
Amugy ez megafaszsag, hogy gyogyszer csak halalkozeli elmenynel, egyreszt meg akkor mar keso, masreszt meg ebbol csak az jon le, hogy mazo fasz vagy, szerecc sokat szenvedni :omg:

Szarjal taknyot :Đ

#6648 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:07

Fasznak kell orvos

Hja, amugy meg pont ezt irtam en is :Đ

#6649 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:16

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:07

Otezer? :eek:
Erdekes, en eleg sokat jartam dokihoz (mondjuk ujabban mar csak inzulinreceptet iratni), de ilyesmit soha nem mondott egyik sem :rolleyes:
Amugy ez megafaszsag, hogy gyogyszer csak halalkozeli elmenynel, egyreszt meg akkor mar keso, masreszt meg ebbol csak az jon le, hogy mazo fasz vagy, szerecc sokat szenvedni :omg:

Szarjal taknyot :Đ

de ő náthval is prosztatamasszázsra akar járni.  :Đ
BMWパワー
Kép

#6650 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:21

Mégiscsak hasonlítunk. :D

Idézet

Különben is, betegen csiholni? Még manuálisan se menne szerintem.

A különbség az, hogy a nőim tudták mindig, hogy mikor vagyok nagyon beteg.
De az igen ritkán volt.  ;)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#6651 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:22

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 2:47

a kocsim kasztnija meg, mint ahogy az auto tobbi resze, tokeletes

Azt Te csak hiszed :nevet: , a gyári futószalagról legördülő autók fényében több árnyalatnyi különbség is lehet a gépi szórástechnikából kifolyólag  :o , amit persze a vásárló nem lát, mert ő csak egy nagy egységes pacát lát, kézi javításnál viszont már kibukik a dolog, hogy más színű az eleje, más a hátlulja, és meg is nehezíti a munkát.
De Te csak  gondold nyugodtan, hogy tökéletes, és fizess érte jól.  :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#6652 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:26

Idézet: AMDPower - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:48

guga neje a webdesigner  :up:

Tudom, csak neki -mint túlterhelt nőtársamnak  :o  :D -  nem akartam társadalmi munkát ajánlani  :rolleyes: , hacsak nem úgy, hogy Annamary csinálja a honlapot, Guga meg közben fényezteti magát a műhelyben.  :o  :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#6653 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:37

Idézet: Kettisz - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 10:22

De Te csak  gondold nyugodtan, hogy tökéletes, és fizess érte jól.  :Đ

Fizetek is, mivel autokat gyarban gyartjak, egy halom festekfrocskolo luzer meg kocsit nem tud csinalni, csak minden szart osszefesteni :omg:
Amugy meg inkabb nem minositenem azt az embert, akinek egy kocsi eseteben nincs ezer fontosabb szempont annal, mint hogy milyen - nem lathato - arnyalatok vannak a kocsi festeseben :Đ

#6654 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:38

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:49

Ez jól hangzik!

Keressél meg a héten jól és megdumáljuk. Mennyire sürgős a dolog?

Tévedésben vagy Öcsisajt, ez itt nem Hollywood, Te keresel meg engem. :smoker:  :Đ

Komolyra fordítva : ha tényleg érdekel a meló, akkor hívjál fel lécci valamelyik nap munkaidőben,  összehozlak a technikus kollégámmal, aki majd elmondja a részleteket.
Én különben sem tudlak hívni, mert  leejtettem a telefonomat, elment a kép, az összes szám a régi készüléken van, nem tudták átmenteni az adatokat. Van új telóm, a szám is a régi, csak éppen senkit nem tudok felhívni.  :rolleyes:  :D

#6655 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:39

Nagy az isten állatkertje:
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/09/...t_miami_beachen
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#6656 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:42

Idézet: Kettisz - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 2:11

weboldal ingyér

Aztán a tárhelyért csak kéne fizetni, mert hiába az ingyenmeló, ha senki sem fogja látni.
Ha kész, akkor még fel is kell futtatni, keresőoptimalizálni. (ha valaki a fényezésre, vagy egyéb témába vágóra keres, akkor az első tíz találat közé jusson) Na ez sem két fillér.

#6657 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:46

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 10:37

Amugy meg inkabb nem minositenem azt az embert, akinek egy kocsi eseteben nincs ezer fontosabb szempont annal, mint hogy milyen - nem lathato - arnyalatok vannak a kocsi festeseben :Đ

Én a fényező szemszögéből nézem a dolgot  :o , ők több ezer színárnylatattal dolgoznak, és nagyon nem mindegy, hogy javításnál mit és hogyan fújnak fel, mert a megrendelő pampog, ugyanis azt hiszi a műhelyben cseszték el, holott már eleve nem volt egyforma.  :D  :)
Flehó off.  :Đ

#6658 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:49

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 10:42

Aztán a tárhelyért csak kéne fizetni, mert hiába az ingyenmeló, ha senki sem fogja látni.
Ha kész, akkor még fel is kell futtatni, keresőoptimalizálni. (ha valaki a fényezésre, vagy egyéb témába vágóra keres, akkor az első tíz találat közé jusson) Na ez sem két fillér.

Van hivatalos honlap -nem szeretném itt megnevezni a céget-, szerintem nem is olyan rossz, csak nem foglalkozik vele senki, mert nincs rá külön pénz, idő, energia,  már két éve nem lett frissítve, ezért gondoltuk, hogy ilyen csereüzlet alapon mehetne a dolog. :)

Szerkesztette: Kettisz 2008. 09. 21. 09:50 -kor

#6659 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:53

Idézet: Kettisz - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:38

Tévedésben vagy Öcsisajt, ez itt nem Hollywood, Te keresel meg engem. :smoker:  :Đ

Komolyra fordítva : ha tényleg érdekel a meló, akkor hívjál fel lécci valamelyik nap munkaidőben,  összehozlak a technikus kollégámmal, aki majd elmondja a részleteket.
Én különben sem tudlak hívni, mert  leejtettem a telefonomat, elment a kép, az összes szám a régi készüléken van, nem tudták átmenteni az adatokat. Van új telóm, a szám is a régi, csak éppen senkit nem tudok felhívni.  :rolleyes:  :D

vazze mennyi baj van veled  :omg:  :Đ
jolvan megkereslek, tudom hol laksz  :Đ
BMWパワー
Kép

#6660 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 10:54

Idézet: Kettisz - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 10:46

Én a fényező szemszögéből nézem a dolgot

En meg nem :omg:

Mondjuk szerencsere nekem fenyezovel soha nem volt dolgom, de egy haver nemreg olyan sztorit adott elo, hogy az nem kispalyas. SX4-be belementek oldalrol, biztosito fizeti, elvitte megcsinaltatni karosszeria lakatoshoz meg fenyezohoz. Megcsinaltak par het alatt, hat a szine kurvara nem olyan volt, mint a kocsi tobbi reszen. Szolt, hogy ez igy nem palya, el is ismertek, hogy ez telleg nem lett jo, megcsinaljak meg egyszer. Megcsinaltak, akkor se lett ugyanolyan. Na, erre a ceg kitalalta, hogy ez valami tok uj meg egyedi szin a Suzukinal, biztos a szinkod is el van irva a forgalmiban, es azert nem tudnak ugyanolyan szint keverni. :wtf:
Asszonynak szoltam, megnezte, annak a kocsinak a legaltalanosabb szurke szine volt, tobb tizezret festettek le ugyanilyen szinure, es soha semmi gond nem volt vele.
Ezzel az infoval visszament a haver, es nagy nehezen lefujtak olyan szinure, amilyenre kell.
Nem allitom, hogy minden banda ilyen, de en ezektol mar eleve nem varnek semmi jot :rolleyes:

Téma megosztása:

• (349 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.