Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 10:55
Először is...nem vagyok UPC ügyfél

És hogy miért probléma? Azért, mert amikor az embernek lejár a hűsége egy adott szolgáltatónál, akkor ugye váltani akar, mert hűséggel olcsóbb a net. Igen ám, de mivel ott az a kurva digis hirdetés, és az embert még hitegetik is, hogy 1-2 honapon belul lesz már nala is digi, ezért nem köti le magat egy masik szolgaltatonal ujabb 1 evre, csak hogy picit olcsobb legyen, hanem marad az adott szolgaltatonal listaaron. Ezert egy rohadek a digi.

Figy, nálunk kint van kb 3 éve egy területen hogy Baumax hamarosan megnyílik. Szted akkor a vásárlásomat elhalasztottam 3 éve, "hitegetés" miatt? Egyáltalán miről beszélsz? Ez valami jogi tétel? Ne beszéljünk már hülyeségeket....
Egy multi reklámújságját meg ne keverjük már ide. Pl oda van írva, hogy ettől az időponttól ettől az időpontig kapható. Ha EGYÁLTALÁN nem kapható és ez sok terméknél így van, akkor lép a GVH. Ebből szerinted melyik igaz a DIGI-re? De tudod mi? Jelentsd fel őket, én meg majd jót röhögök rajtad. BTW Azt hiszed ha megvágják pl 10 millióra, akkor nálad elöbb lesz net? Azt a pénzt valahonnan ki is kell fizetni, lehet hogy emiatt kapod meg még késöbb a netedet....
Anyám.....
ps: Ha rohadték a digi, szúrj ki velük és ne köss velük szerződést... Azt meg áruld már el nekem, hogy mi a f*sz köze van a DIGI-nek ahhoz, hogy te milyen konstruciókkal kötsz szerződést egy másik szolgáltatóval?
Szerkesztette: Diablovazze 2008. 12. 02. 10:23 -kor