HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1361 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 01. 22:01

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 21:51

Passz, ami nekem bejon pesten allitolag megy Szekesfehervaron is,
pobaltad  354, 362,370,378, 834, 842, 850,858MHz en is?

Végipróbáltam a frekiket.Mindegyik zárolt.Gondolom a többi csatit is visszacsukják idővel,mivel a STB csak az HBO Pak miatt lett kihelyezve.A megtalált adók (kiv. HBO-k) mindegyike megtalálható az analóg kiosztásban is.
Kiváncsi vagyok,hogy miért nem írták be az HBO csatornákat a neten található listába?Ez a "digitális műsorok" megnevezés elég titokzatos.

Szerkesztette: Tom-y 2008. 12. 01. 22:05 -kor

#1362 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 22:51

az alattam lakó előfizettet a hbo-ra és egy olyan dekódert kapott, mint a műholdas digitv beltérije. el is csodálkoztam rajta, hogy egy az egyben ugyan az az eszköz. ez direkt így van, vagy ez csak mostanában van?
ezzel ugye az a gáz, hogy csak azon a tv-n tudod kapcsolgatni a hbo-ra, amelyikre rá van kötve. ha a kábelt elosztod a dekóder előtt a másik tv-hez, akkor ott ugye nem jön be a hbo vagyis 2 tv-hez 2 dekóder kell.

azt hittem, hogy a kábeles dobozban a lépcsőházban dugnak egy olyan végpontra, hogy a kábelen bármelyik tv-n nézheted és nem csak 1 készüléken.

Szerkesztette: FNZ 2008. 12. 01. 22:52 -kor

#1363 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 23:36

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 22:51

az alattam lakó előfizettet a hbo-ra és egy olyan dekódert kapott, mint a műholdas digitv beltérije. el is csodálkoztam rajta, hogy egy az egyben ugyan az az eszköz. ez direkt így van, vagy ez csak mostanában van?
ezzel ugye az a gáz, hogy csak azon a tv-n tudod kapcsolgatni a hbo-ra, amelyikre rá van kötve. ha a kábelt elosztod a dekóder előtt a másik tv-hez, akkor ott ugye nem jön be a hbo vagyis 2 tv-hez 2 dekóder kell.

azt hittem, hogy a kábeles dobozban a lépcsőházban dugnak egy olyan végpontra, hogy a kábelen bármelyik tv-n nézheted és nem csak 1 készüléken.

régen így volt, az analog HBO esetén.
de ez már kérem az új digitális világ, lassan begyűrűzik minden házba  ;)

#1364 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 06:39

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 22:51

Kicsit más,mint a tányérosé.De nagyvonalakban valóban megegyezik a készülék.Én úgy oldottam meg a többtévés HBO-t,hogy vettem egy UHF modulátort,ami a kijövő videójelból normál RF jelet csinál.A TV-ken kell megkeresni a beállított frekit.A UPC már 10 éve így adja a prémiumcsatornákat.A Digi meg most kezdi.

#1365 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 08:06

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 6:39

Kicsit más,mint a tányérosé.De nagyvonalakban valóban megegyezik a készülék.Én úgy oldottam meg a többtévés HBO-t,hogy vettem egy UHF modulátort,ami a kijövő videójelból normál RF jelet csinál.A TV-ken kell megkeresni a beállított frekit.A UPC már 10 éve így adja a prémiumcsatornákat.A Digi meg most kezdi.

nagy tévedésben vagy, a upc 10 éve analog fos boxon adta (adja) a csatornáit...
amit az amcsik már rég kidobtak még anno is
a mostani az náluk is új technológia.

#1366 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 08:37

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 8:06

nagy tévedésben vagy, a upc 10 éve analog fos boxon adta (adja) a csatornáit...
amit az amcsik már rég kidobtak még anno is
a mostani az náluk is új technológia.

Erre gondoltam én is,csak rosszul fogalmaztam. ;)

#1367 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 09:52

Idézet: dnyl - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 18:43

Adok neked egy millió forintot. Ha ezt mondom neked, akkor otthagyod az állásod-e miatt?

Gondolom nem kell emlekeztetnem, hogy összeseny hány 100 millióra büntettek már meg korábban multikat (Óceán, Tacskó és társai), amiért meghírdettek valamit, s az nem volt kapható. Amit a digi művel az hitegetés. Szedjék le a kibaszott hirdetéseiket, hogy "hamarosan jövünk, ne kötelezze el magát". Nálunk 1 éve kint vannak a szaros hirdetéseik, februárban szetfurtak a házakat, s azóta is egyfolytában csak hitegetik az embereket. Minden egyes alkalommal mit mondanak...1, 1.5 honap mulva mar lesznek. Az anyjukat hazudjanak. :reklamacio:

#1368 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 09:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 19:00

Én sem értem ez miért a digi problémája. Adott egy szolgáltató, akitől szabadulna. A rohadék digi meg nem tudja addigra kötni, mire a tisztelt upc ügyfél akarná? :) Emiatt pedig a GVH megbüntetné a DIGI-t?  :omg:  :Đ

Először is...nem vagyok UPC ügyfél :p  :D  És hogy miért probléma? Azért, mert amikor az embernek lejár a hűsége egy adott szolgáltatónál, akkor ugye váltani akar, mert hűséggel olcsóbb a net. Igen ám, de mivel ott az a kurva digis hirdetés, és az embert még hitegetik is, hogy 1-2 honapon belul lesz már nala is digi, ezért nem köti le magat egy masik szolgaltatonal ujabb 1 evre, csak hogy picit olcsobb legyen, hanem marad az adott szolgaltatonal listaaron. Ezert egy rohadek a digi. :reklamacio:

#1369 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:21

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 10:55

Először is...nem vagyok UPC ügyfél :p  :D  És hogy miért probléma? Azért, mert amikor az embernek lejár a hűsége egy adott szolgáltatónál, akkor ugye váltani akar, mert hűséggel olcsóbb a net. Igen ám, de mivel ott az a kurva digis hirdetés, és az embert még hitegetik is, hogy 1-2 honapon belul lesz már nala is digi, ezért nem köti le magat egy masik szolgaltatonal ujabb 1 evre, csak hogy picit olcsobb legyen, hanem marad az adott szolgaltatonal listaaron. Ezert egy rohadek a digi. :reklamacio:

Figy, nálunk kint van kb 3 éve egy területen hogy Baumax hamarosan megnyílik. Szted akkor a vásárlásomat elhalasztottam 3 éve, "hitegetés" miatt? Egyáltalán miről beszélsz? Ez valami jogi tétel? Ne beszéljünk már hülyeségeket....
Egy multi reklámújságját meg ne keverjük már ide. Pl oda van írva, hogy ettől az időponttól ettől az időpontig kapható. Ha EGYÁLTALÁN nem kapható és ez sok terméknél így van, akkor lép a GVH. Ebből szerinted melyik igaz a DIGI-re? De tudod mi? Jelentsd fel őket, én meg majd jót röhögök rajtad. BTW Azt hiszed ha megvágják pl 10 millióra, akkor nálad elöbb lesz net? Azt a pénzt valahonnan ki is kell fizetni, lehet hogy emiatt kapod meg még késöbb a netedet....  :rolleyes:

Anyám.....

ps: Ha rohadték a digi, szúrj ki velük és ne köss velük szerződést... Azt meg áruld már el nekem, hogy mi a f*sz köze van a DIGI-nek ahhoz, hogy te milyen konstruciókkal kötsz szerződést egy másik szolgáltatóval?  :omg:

Szerkesztette: Diablovazze 2008. 12. 02. 10:23 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1370 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:52

...mert amikor az embernek lejár a hűsége egy adott szolgáltatónál, akkor ugye váltani akar, mert hűséggel olcsóbb a net...

De már máshol sincs hűség, akkor hagyod ott őket amikor akarod  :rolleyes:

Szerkesztette: Lazsa 2008. 12. 02. 10:52 -kor

Keeping the funk alive

#1371 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 12:47

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 9:52

Gondolom nem kell emlekeztetnem, hogy összeseny hány 100 millióra büntettek már meg korábban multikat (Óceán, Tacskó és társai), amiért meghírdettek valamit, s az nem volt kapható. Amit a digi művel az hitegetés. Szedjék le a kibaszott hirdetéseiket, hogy "hamarosan jövünk, ne kötelezze el magát". Nálunk 1 éve kint vannak a szaros hirdetéseik, februárban szetfurtak a házakat, s azóta is egyfolytában csak hitegetik az embereket. Minden egyes alkalommal mit mondanak...1, 1.5 honap mulva mar lesznek. Az anyjukat hazudjanak. :reklamacio:

Van egy fajta gondolatmeneted...
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1372 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 13:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 11:21

Figy, nálunk kint van kb 3 éve egy területen hogy Baumax hamarosan megnyílik. Szted akkor a vásárlásomat elhalasztottam 3 éve, "hitegetés" miatt? Egyáltalán miről beszélsz? Ez valami jogi tétel?

Igen, az.

Utaló magatartás, más néven biztatási kár.

Ptk 6. § A bíróság a kárnak egészben vagy részben való megtérítésére kötelezheti azt, akinek szándékos magatartása más jóhiszemű személyt alapos okkal olyan magatartásra indított, amelyből őt önhibáján kívül károsodás érte.

#1373 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 15:25

Azért, mert amikor az embernek lejár a hűsége egy adott szolgáltatónál, akkor ugye váltani akar, mert hűséggel olcsóbb a net.

ha lájár a hűséged nem kötelező váltani kérsz árajánlatot a szolgáltatódtol én így csináltam 2 évig, mekkora baromság hogy váltani AKAR... Másik meg hogy hiteget a digi, nálam a szórólapon az van hogy HAMAROSAN az on otthonaban is.... nem az van odaírva hogy december 1-től lehet kötni.... Nálunk 2 hete csinálták meg a kábelezést és várom a jelzést mikor lehet kötni ennyi. De ha akarsz menj ahova akarsz feljelenteni meg púposkodni max jól kiröhögnek.  :omg:
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1374 Felhasználó inaktív   Pók32 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 15:30

Idézet: Pók32 - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 14:49

Megkötöttem a szerződést. És 2 héten belül jönnek bekötni. :) Remélem nem lesz az 2 hét. :D

Pénteken jönnek bekötni. :D  Már holnap jöttek volna, de nem vagyok itthon. Ki bírom már azt a két napot.

#1375 Felhasználó inaktív   hypno skate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 15:41

Idézet: markastor - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 14:02

Igen, az.

Utaló magatartás, más néven biztatási kár.

Ptk 6. § A bíróság a kárnak egészben vagy részben való megtérítésére kötelezheti azt, akinek szándékos magatartása más jóhiszemű személyt alapos okkal olyan magatartásra indított, amelyből őt önhibáján kívül károsodás érte.

Ez a jogtétel teljesen másról szól. Ráadásul milyen kár éri azt, aki saját elhatározásából igénybe vesz valamilyen szolgáltatást, amelynek előre ismeri a feltételeit.

#1376 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 17:57

Mértem egy sebességtesztet megint, a down rendben van, de az up elég siralmas, gyanítom az Edimax routerem lehet a ludas....  :think:

Kép
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1377 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 18:26

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 17:57

Mértem egy sebességtesztet megint, a down rendben van, de az up elég siralmas, gyanítom az Edimax routerem lehet a ludas....  :think:

Kép

siralmas?  :D
sokan szeretnék ha ilyen siralmas lenne  :p

#1378 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 18:32

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 12:47

Van egy fajta gondolatmeneted...

Pedig rohadtul igaza van.
Most csak a digiről beszélünk, de kicsit tovább kellene gondolkodni... azért nem ott tart a világ, hogy fűt-fát lehet ígérni meg plakátolni büntetlenül.

#1379 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 18:35

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 18:57

Kép

Mondjatok már légyszi' egy normális szervert, amivel érdemes tesztelni a speedtest-en! Nekem a Budapesti szerver katasztrófális... 1-2MBit fel/le. Melyik szerver gyors?

Bár én jobban szeretem a DIGI saját tesztszerverét, az mindig gyors, és valós értéket ad, fel/le!

#1380 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 19:21

Sziasztok

A lepcsohazunkban kikerult egy plakat, miszerint a DigiMAX-os tv lista 3990-as aron megszunik, es a kozepso 2700ft-os csomagba belteszik az osszes csatornat.

Digi oldalan errol nem talaltam semmit.

Valakinek esetleg van errol infoja, hogy mikortol lesz 69 csatornam ? :D

koszi

laca

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70