Ez nagyon vicces. Írtam a technikus bácsinak megint egy emilt, h noszogassam, hátha aktivizálja magát, s ígéret helyett előveszi az ódszpájszt.
Idézet
Szia Zoli!
Tudsz valamit mondani, hogy hol tartanak a kábelekkel az Üllői út, Pöttyös utca felé?
Azt mondtad, h ott van a sarkon a kábel, és az engedély is megvan az önkormányzattól, h csinálhassátok.
Ha ásatni kell, tudok hívni gépet, meg teherautót, sőt munkásokat is.
Vagy ha erre nincs szükség, akkor írd meg légyszíves, kit kell keresni, vagy mit kell tenni, hogy végre történjen valami?
Csak mert a januári papírozás óta a konkurenciátok már a házakat be is kábelezte...

(((
Küldhetsz egy papírt is, amit a lakókkal aláíratva, ha beviszem a IX. kerületi üfsz.-re, akkor már kezdtek is kábelezni, ásni, fúrni, faragni!
Csak ne szóban történjen már minden, mert akkor soha nem fog semmi történni.
Válaszod várom!
Kovács T. Péter
Ez volt a mélben. 2 napja ment el. De se válasz, se semmi, h figyuzzámá, majd 2020rea elintézem, mer' nem tudom hamarabb, azt haggyá, vagy vmi, de semmi. Még csak 1 K. választ sem ír. Januárban meg hogy előadta magát a társasház vezetőségének, h ha aláírták a papírokat, akkor 2-3 hónap, és jönnek kábelezni. Ehelyett, még arra sem vette a fáradtságot, hogy a papírokkal visszamenjen, h a közös képviselő aláírja, lepecsételje, s vihesse ez önkormányzat orra alá dörgölni, h "nesztek, akarnak netet, engedjetek ásni".
'Nyám tyúkja 'szott tojni. eljöttem hát beetetni...