HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#2671 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 12:14

A haver ezért mondta le a tányéros digit,sajnos ez tényleg monó! Azt viszont nem értem hogy lehet hogy az lcd-m sztereónak irja ki?

#2672 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 13:22

Idézet: szemil - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 13:14

A haver ezért mondta le a tányéros digit,sajnos ez tényleg monó! Azt viszont nem értem hogy lehet hogy az lcd-m sztereónak irja ki?

Valszeg a digi sztereó hangsávot biztosít alapból is,csak a forrás mono.Felhívtam az ügyfélszolgálatot.Jeleztem a hibát.Rákérdeztem a VH1/CC-ra is:ők nem tehetnek róla,hogy csak a CC nézhető.Akkor minek van ÁSZF?
Animax is véletlenül maradt bent pár hálózatban,hivatalosan már nincs ott.Ennyi.

#2673 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 13:47

Kommunikáció terén van mit fejlődnie a diginek az biztos,nálunk az RTR PLANETA van csak úgy,semmi róla az ászf-ben.

#2674 Felhasználó inaktív   ale 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:47

Ingyen lehet nézni a digitális SD és HD adásokat az HBO-kon kívül?! Nem semmi...

#2675 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 19:43

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 12:49

A kérdésem az volna, hogy a masszív töltések közbeni csomagvesztések is megszűntek vagy csak kevésbé lett hajlamos eldobálni a kapcsolatot a rendszer?

Mit hivunk massziv toltesnek? A sebesseged 75%-a felett mar elofordulhat csomagvesztes. Ez teljesen normalis, hiszen adott savszelessegbe nem ferhet bele a csillagos eg. A javitas elott a kapcsolatom konkretan megszakadt torrent es jatek kozben. Most minimalis a csomagvesztesem, gyakorlatilag eszre se lehet venni. Nekem 30/20 van, es egy 20/10-es limit mellett vigan jatszom online jatekkal, ahol igencsak kell a vesztesegmentes net. :)

#2676 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 19:57

Idézet: ale - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 16:47

Ingyen lehet nézni a digitális SD és HD adásokat az HBO-kon kívül?! Nem semmi...

HBO-n kivul? ;)

#2677 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 22:07

Idézet: Laca - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 20:43

Mit hivunk massziv toltesnek? A sebesseged 75%-a felett mar elofordulhat csomagvesztes. Ez teljesen normalis, hiszen adott savszelessegbe nem ferhet bele a csillagos eg. A javitas elott a kapcsolatom konkretan megszakadt torrent es jatek kozben. Most minimalis a csomagvesztesem, gyakorlatilag eszre se lehet venni. Nekem 30/20 van, es egy 20/10-es limit mellett vigan jatszom online jatekkal, ahol igencsak kell a vesztesegmentes net. :)

Ez van ha elszabadul nálam az utorrent: egy másodperc alatt jön 0,2 megabyte utána meg mondjuk 8. Ugrál össze vissza, 30-40% közötti a packet loss. Ha nincs agyonterhelve a vonal és csak a feltöltés megy mondjuk maxszal, akkor remekség van még, hibátlanul jönnek a weblapok, 2ms-ek a pingek az online játékokban, stb mindezek mellett akár 1 napos uptimemal. (Más netnél - na persze az közel sem volt ilyen gyors.. - ha elértem a sávszélem maximumát, akkor szépen besimult oda és nem ugrabugrált, nem dobált, hanem stabilan csordogált mindenféle csomagvesztések nélkül, akár ADSLről vagy kábelnetről volt szó. Itt meg ha megpróbálom kimaxolni egyszerre mindkét irányt, akkor általában azonnal elhasalás van. Akár órákon át minden 2 percben.
Ahol hirtelen bezuhan a grafikon ott disconnect van.
http://goa-trance.fw.hu/digi.jpg

Megjegyzem múlt héten hétfőn voltam bent ügyfélszolgálaton, ahol elpanaszoltam a bajomat. Aztán olvastam a hozzászólásodat, amiben említetted a wiresharkos dolgokat. Azt megvizsgáltam én is és küldtem emailt is nekik, amiben mindent a lehető legrészletesebben leírtam. Válaszban megköszönték és továbbították... ennek ellenére a net minőségében tartós és érdemleges változást azóta sem tapasztaltam.

(Igen, vérpisti vagyok, 50/25-tel)

---
Más: az utóbbi napokban a panel bejáratánál megjelent egy szőke, szemrevaló néni egy hatalmas T-onlineos rózsaszín-lila reklámtáblával, ami az új optikai netjüket reklámozza. Ő egész nap ezt támasztja és ha valaki érdeklődik, akkor beszélget vele meg mittudomén. Minden nap egy lépcsőházzal odébb vándorol. Ilyet se láttam még... :)

Szerkesztette: asdasd23 2009. 05. 12. 22:23 -kor

0dB.

#2678 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 06:30

Ez aztán a direkt marketing  :)
Nálunk csak egy plakátot raktak ki, hogy ekkor meg ekkor kábelezni fognak. Meg is tették, de ez az ablakon kidobott pénz volt. Nem hiszem hogy túl sokan váltanának, hogy dupla-tripla árat fizessenek.
VODKA
-Connecting People-

#2679 Felhasználó inaktív   ale 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 06:34

Idézet: Laca - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 19:57

HBO-n kivul? ;)

Igen! Az ÁSZF szerint csak az HBO-k és a Cinemax kódolt. Az M1 és M2 HD szabadon fogható és a többi SD csatorna is a digitális csomagból... Nincsen Digim csak érdekelt, megnéztem. Mi volt ebben nevetséges?

#2680 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:04

Itt van 2 fehér Digis furgon és a lépcsöházban vmit kötnek azt mondták 1-2 hét és indul a szolgáltatás. :respect: 17 ker ferihegyi ut.Picit örülök...

Szerkesztette: DjPremier 2009. 05. 13. 11:07 -kor

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#2681 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:23

Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy olyan házakban, ahol mondjuk 5-6 lakásban is használják a diginetet, ott is elégedettek a sebességekkel ?
Nálunk ősszel felhozták a kábeleket az emeletekig, azóta néma csend. :)

Lugi

#2682 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 14:16

Idézet: Tom-y - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 5:25

Biztos vagy benne?Fehérváron monó,habár a TV sztereót ír ki.Fülhallgatóval a legegyszerűbb kideríteni,de ha közel ülsz és váltogatod a st/m üzemmódok között rögtön kiderül az igazság.

Ezek után nem vagyok biztos benne, a tv sztereót ír. De majd megnézem már, h mi a valóság. :)

#2683 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 15:29

Idézet: ale - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 6:34

Igen! Az ÁSZF szerint csak az HBO-k és a Cinemax kódolt. Az M1 és M2 HD szabadon fogható és a többi SD csatorna is a digitális csomagból... Nincsen Digim csak érdekelt, megnéztem. Mi volt ebben nevetséges?

Jól olvastad.
Az analóg ktv-d mellé nem kell más hozzá,csak egy DVB-C tuneres lcd tv,vagy egy box ás már nézheted is felár nélkül.

#2684 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 15:48

Idézet: ale - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 6:34

Az m1HD csak fogható volt. A guta megüt, mert ugyan betették a DunaHD-t is, de baromi kevés a HD tartalom azon is, miközben a meccseket néztem volna az 1-en. (Teszem hozzá, a többi digitális SD-k is azért elég jók az analóghoz képest.)

#2685 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 15:50

Idézet: szemil - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 15:29

Jól olvastad.
Az analóg ktv-d mellé nem kell más hozzá,csak egy DVB-C tuneres lcd tv,vagy egy box ás már nézheted is felár nélkül.

Nem ennyire egyszerű. A HD-khez kell az mpeg4 is.

#2686 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 16:43

Idézet: konrada - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 15:50

Nem ennyire egyszerű. A HD-khez kell az mpeg4 is.

Ezt tudom én is,de mivel nincs rajta tartalom nem tudom hogy megéri e beruházni egy mpeg 4 boxra.Ahogy elnézem ezt a" rohamos"fejlődést -háát?

#2687 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 18:27

Idézet: szemil - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 16:43

Ezt tudom én is,de mivel nincs rajta tartalom nem tudom hogy megéri e beruházni egy mpeg 4 boxra.Ahogy elnézem ezt a" rohamos"fejlődést -háát?

Most még semmiképpen nem. De hátha olyan is olvassa aki tv-vásárlás előtt áll, ami már elég nagy beruházás és ezért érdemes tudnia, nem árt, ha benne van az mpeg4, ha nem akar külön dobozt venni, meg használni. (Merthogy a HD-hez eleve nem árt egy HD-s tv, abból meg az mpeg4-es változat nem drágább egy HD-képes STB külön megvásárlásánál. S azt talán nem kell mondani, hogy a tv használata mennyivel kényelmesebb. :respect:

(Egyébként meg: 2000-ért adnak 4 HBO-s csatornát, ahhoz meg settopot. Abból már kijön a digitális jel a monitor felé. Az már áthidaló lehet annak, aki digitális minőségben (persze csak SD) akarja nézni a tv-t.) :think:

#2688 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 19:24

Idézet: konrada - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 18:27

Most még semmiképpen nem. De hátha olyan is olvassa aki tv-vásárlás előtt áll, ami már elég nagy beruházás és ezért érdemes tudnia, nem árt, ha benne van az mpeg4, ha nem akar külön dobozt venni, meg használni. (Merthogy a HD-hez eleve nem árt egy HD-s tv, abból meg az mpeg4-es változat nem drágább egy HD-képes STB külön megvásárlásánál. S azt talán nem kell mondani, hogy a tv használata mennyivel kényelmesebb. :respect:

(Egyébként meg: 2000-ért adnak 4 HBO-s csatornát, ahhoz meg settopot. Abból már kijön a digitális jel a monitor felé. Az már áthidaló lehet annak, aki digitális minőségben (persze csak SD) akarja nézni a tv-t.) :think:

Na ezt jól kidumáltuk. Köszi!  :up:  :)

#2689 Felhasználó inaktív   Battlebat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 22:00

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 11:04

Itt van 2 fehér Digis furgon és a lépcsöházban vmit kötnek azt mondták 1-2 hét és indul a szolgáltatás. :respect: 17 ker ferihegyi ut.Picit örülök...

ha holnap is találkozol velük kérdezd meg pesti 164be mikor érnek pls

#2690 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 04:33

Sziasztok.
A sztereó hangot én is fejhallgatón vettem észre, hogy monó.
Szóltam neki, ők azt mnodták, hogy náluk bent sztereó. Megjegyzem a jel valóban sztereót mutatott.
Nos aztán tegnapra tökéletes lett. És mintha a kép is tisztább lenne. Érdekes.
Üdv mindenkinek

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.