Idézet: Laca - Dátum: 2009. máj. 12., kedd - 20:43
Mit hivunk massziv toltesnek? A sebesseged 75%-a felett mar elofordulhat csomagvesztes. Ez teljesen normalis, hiszen adott savszelessegbe nem ferhet bele a csillagos eg. A javitas elott a kapcsolatom konkretan megszakadt torrent es jatek kozben. Most minimalis a csomagvesztesem, gyakorlatilag eszre se lehet venni. Nekem 30/20 van, es egy 20/10-es limit mellett vigan jatszom online jatekkal, ahol igencsak kell a vesztesegmentes net.

Ez van ha elszabadul nálam az utorrent: egy másodperc alatt jön 0,2 megabyte utána meg mondjuk 8. Ugrál össze vissza, 30-40% közötti a packet loss. Ha nincs agyonterhelve a vonal és csak a feltöltés megy mondjuk maxszal, akkor remekség van még, hibátlanul jönnek a weblapok, 2ms-ek a pingek az online játékokban, stb mindezek mellett akár 1 napos uptimemal. (Más netnél - na persze az közel sem volt ilyen gyors.. - ha elértem a sávszélem maximumát, akkor szépen besimult oda és nem ugrabugrált, nem dobált, hanem stabilan csordogált mindenféle csomagvesztések nélkül, akár ADSLről vagy kábelnetről volt szó. Itt meg ha megpróbálom kimaxolni egyszerre mindkét irányt, akkor általában azonnal elhasalás van. Akár órákon át minden 2 percben.
Ahol hirtelen bezuhan a grafikon ott disconnect van.
http://goa-trance.fw.hu/digi.jpg
Megjegyzem múlt héten hétfőn voltam bent ügyfélszolgálaton, ahol elpanaszoltam a bajomat. Aztán olvastam a hozzászólásodat, amiben említetted a wiresharkos dolgokat. Azt megvizsgáltam én is és küldtem emailt is nekik, amiben mindent a lehető legrészletesebben leírtam. Válaszban megköszönték és továbbították... ennek ellenére a net minőségében tartós és érdemleges változást azóta sem tapasztaltam.
(Igen, vérpisti vagyok, 50/25-tel)
---
Más: az utóbbi napokban a panel bejáratánál megjelent egy szőke, szemrevaló néni egy hatalmas T-onlineos rózsaszín-lila reklámtáblával, ami az új optikai netjüket reklámozza. Ő egész nap ezt támasztja és ha valaki érdeklődik, akkor beszélget vele meg mittudomén. Minden nap egy lépcsőházzal odébb vándorol. Ilyet se láttam még...
Szerkesztette: asdasd23 2009. 05. 12. 22:23 -kor
0dB.