HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3011 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 19:23

Idézet: szemil - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 16:26

Szia!
DVB-T-s kártyával max a földi digitális adásokat tudod fogni, már ha mpeg 4 a kártyád. A kábelhez DVB-C kártya kell,vagy egy olyan lcd tv amiben van DVB-C mpeg4 tuner. Ekkor csak antenna kábel bedug a tv-be egy csat keresés és már nézheted is.Másik verzió hogyha előfizetsz az hbo-ra ahhoz kapsz valamilyen boxot de ez csak mpeg2 tud tehát a hd adásokat m1,m2 duna hd nem tudod venni vele.Esetleg veszel egy mpeg4 boxot magadnak amiben van merevlemez arra tudsz rögzíteni is bár annak horror az ára.Utolsó lehetőség ha veszel egy mpeg2 dvb c boxot cirka 25 körül és azzal fogod tudni nézni az mpeg2-ben sugárzott adókat.
Az számomra érthetetlen hogy miért nem ad a digi beltérit a digitális adásokhoz!

Azért nem, amiért a többiek igen. Míg azok külön csomagban, komoly pénzért mérik, ők ingyen adják. Innentől kezdve a más cégek egyévi digitális áráért lehet venni egy STB-t is. (S remélem ez így marad, nem pedig olyan horror fizetős lesz, mint a UPC 36 csatornás digitálisa.)

#3012 Felhasználó inaktív   flyer12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:00

Idézet: szemil - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 16:26

Szia!
DVB-T-s kártyával max a földi digitális adásokat tudod fogni, már ha mpeg 4 a kártyád. A kábelhez DVB-C kártya kell,vagy egy olyan lcd tv amiben van DVB-C mpeg4 tuner. Ekkor csak antenna kábel bedug a tv-be egy csat keresés és már nézheted is.Másik verzió hogyha előfizetsz az hbo-ra ahhoz kapsz valamilyen boxot de ez csak mpeg2 tud tehát a hd adásokat m1,m2 duna hd nem tudod venni vele.Esetleg veszel egy mpeg4 boxot magadnak amiben van merevlemez arra tudsz rögzíteni is bár annak horror az ára.Utolsó lehetőség ha veszel egy mpeg2 dvb c boxot cirka 25 körül és azzal fogod tudni nézni az mpeg2-ben sugárzott adókat.
Az számomra érthetetlen hogy miért nem ad a digi beltérit a digitális adásokhoz!

Köszönöm, hogy írtatok e témában. Már csak annyi , lenne a kérdésem, hogy a Digi most DVB-T digitális adásokat tol be a rendszerbe vagy valós DVB-C - ben jön a jel?

#3013 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 23:33

Idézet: konrada - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 19:23

Azért nem, amiért a többiek igen. Míg azok külön csomagban, komoly pénzért mérik, ők ingyen adják. Innentől kezdve a más cégek egyévi digitális áráért lehet venni egy STB-t is. (S remélem ez így marad, nem pedig olyan horror fizetős lesz, mint a UPC 36 csatornás digitálisa.)

Ez teljesen tiszta nekem is.Arra gondoltam ha már ingyen adja-tehát felár nélkül-akkor párezres készlet erejéig sokkal olcsóbban be tudná szerezni mint ahogy te vagy én beszerezzük egy netes áruházban és még fogna is rajta egy keveset.
Köztudott hogy a Digi mind a műholdas mind a kábeles szegmensében a szegényebb rétegeket célozza meg.Ez nem azt jelenti főleg kábel esetében hogy rosszabb lenne az adás minősége,előtte nekem T volt és a Digi semmivel sem rosszabb a képminőséget illetően! Az internet szolgáltatása meg lealázza az összes szolgáltatót.Az árairól nem is beszélve.Sok kicsi sokra megy!

#3014 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 16:20

Idézet: flyer12 - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 20:00

Köszönöm, hogy írtatok e témában. Már csak annyi , lenne a kérdésem, hogy a Digi most DVB-T digitális adásokat tol be a rendszerbe vagy valós DVB-C - ben jön a jel?

Annyit tudok, hogy a tévémen lehet keresni földi sugárzásúra és kábelre külön, és nem lát át a másikra.
Gondolom az előbbi a DVB-T utóbbi a DVB-C.

Ettől még biztos, hogy nem műholdasok a MinDig-en adottak, de az is tény, hogy a kábelmodem fogja.
(Egyébként érdekelne engem is, hogy tud-e valamit kezdeni az mpeg2-es DVB-T-nek árult Samuk vagy Panák, vagy ennyire máson dolgozik a DVB-C?)

#3015 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 16:43

Idézet: szemil - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 23:33

Ez teljesen tiszta nekem is.Arra gondoltam ha már ingyen adja-tehát felár nélkül-akkor párezres készlet erejéig sokkal olcsóbban be tudná szerezni mint ahogy te vagy én beszerezzük egy netes áruházban és még fogna is rajta egy keveset.

Nekem van STB-m, mert sok évvel ezelőtt befizettem HBO-ra és már megszoktam, így hiába az a sok új adó, erre még költök. Viszont amikor láttam, hogy az 1-et adó 2500 ft-os helyett 4-es HBO Maxpak csak 2000 Ft, hát áttértem arra. (Még azzal is olcsóbb, mint az UPC, T :D

Ahhoz meg adtak. (És sajnos kell is, mert kódoltak és nem adnak tv-be rakható kártyát.) A legmeglepőbb az számomra, hogy az utolsó csavarig - legalábbis ahol látszik - megegyezik a tányéros STB-vel. De megvallom, igen ratyi az általa előállított kép a tv által átalakítotthoz képest (HDMI nincs), ráadásul sorba programozni sem lehet. Így azt csak a HBO-hoz használom. :omg:

#3016 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 27. 20:02

Ti nem tapasztaltatok mostanába furcsaságokat a netel kapcsolatba. Lassulások STB.

#3017 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 20:43

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 21:02

Ti nem tapasztaltatok mostanába furcsaságokat a netel kapcsolatba. Lassulások STB.

Nekem inkább több, mint a névleges.
Keeping the funk alive

#3018 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 21:07

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 20:02

Nálam is picit több, 3.8MB/s a le.  :)

#3019 Felhasználó inaktív   festmenyes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 11:47

Jól tudom a digi saját kábelt visz? Tehát meg kell várni míg elhozzák idáig?
Upcröl szeretnék váltani, drága és még gondok is vannak vele mostanában.
Digi-nél mi a tapasztalat, megbízható a szolgáltatásuk?

Köszönöm
Kortárs festmény galéria

#3020 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 12:20

Idézet: festmenyes - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 12:47

Jól tudom a digi saját kábelt visz? Tehát meg kell várni míg elhozzák idáig?
Upcröl szeretnék váltani, drága és még gondok is vannak vele mostanában.

Köszönöm

Saját kábelt visz, tehát meg kell várni (bürokratizmus miatt lehet, sokat is kell várni).
Megbízhatóság? 6 hónap alatt egyszer volt olyan, hogy nem volt net, mert elvágták a gerincüket, de 2 óra alatt kijavították.
Más hibáját egyenlőre nem látom.
Ügyfélszolgálat utóbbi időszakban sokat javult, ha valami kínom volt, mindíg megoldották a lehető legrövidebb időn belül.
Keeping the funk alive

#3021 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 14:07

Idézet: festmenyes - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 11:47

Lazsához tudok csatlakozni, nekem január óta van tv, tel, 30/20-as net, és maximálisan meg vagyok elégedve minden szolgáltatásukkal. A net abszolút megbízható, nálam kb. 3x ment el eddig a net, mindíg éjszaka (2-3 körül) és kb. 1/4-ed órára, gondolom olyankor mókolnak valamit vele. Ezen kívül nem tudok róla, nálam mindig megvan a teljes sávszélesség. A tévéjük jobb minőségű mint az upc-é (az nálam katasztrófális volt, fele adónál függőleges csíkok voltak). A telefonjuk meg telefon, nincs előfizetés, nekem havi 250 perc ingyenes helyi hívásom van, eddig még nem volt gond vele. Mobilt is erről szoktam hívni, olcsóbb a percdíja, mint mobilról és mp alapon számláz.

#3022 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 15:08

Ma volt bedobva Digis szórólap:
55 csatornás tv+30/20-as net+telefon
1év hűséggel 6 hónapig 3000.-/hó ért adják.
Utána lévő 6 hónapra meg gondolom  6400.-/hó, mert az nincsen rajta a papíron.

#3023 Felhasználó inaktív   Bear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 19:10

Sziasztok!

Ma kötöttem szerződést a Digi-vel, de azt állította az üzletkötő, hogy HBO-ra most nem lehet kötni, mert drágulni fog, és boxot sem kapnak. Ti hallottatok erről valamit?
i7 3770/ASROCK Z77 P4/Corsair Vengeance 1600Mhz 12GB/27''+19"TFT/Kingstone 120GB SSD,3TB/Chieftek CTG400 /Logitech MX-5500+ Performance MX egér / X-FI Platinum/Genius HT-5.1,Leadtek TV Exp/Canon MG5250/ APC SU750

#3024 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 19:43

Idézet: tibuu - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 15:08

Ma volt bedobva Digis szórólap:
55 csatornás tv+30/20-as net+telefon
1év hűséggel 6 hónapig 3000.-/hó ért adják.
Utána lévő 6 hónapra meg gondolom  6400.-/hó, mert az nincsen rajta a papíron.

Te tatabányai vagy? Mert tudtommal csak ott van ilyen akció!

#3025 Felhasználó inaktív   Bear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 20:39

Idézet: murex - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 19:43

Te tatabányai vagy? Mert tudtommal csak ott van ilyen akció!

Én budapesti vagyok (XVIII. ker) és itt is van ilyen akció, sőt lehet 2 évre is kötni és akkor 1 évig fizeted a csökkentett díjat.
i7 3770/ASROCK Z77 P4/Corsair Vengeance 1600Mhz 12GB/27''+19"TFT/Kingstone 120GB SSD,3TB/Chieftek CTG400 /Logitech MX-5500+ Performance MX egér / X-FI Platinum/Genius HT-5.1,Leadtek TV Exp/Canon MG5250/ APC SU750

#3026 Felhasználó inaktív   flyer12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 21:37

Idézet: Bear - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 19:10

Sziasztok!

Ma kötöttem szerződést a Digi-vel, de azt állította az üzletkötő, hogy HBO-ra most nem lehet kötni, mert drágulni fog, és boxot sem kapnak. Ti hallottatok erről valamit?

Annyit tudok hogy pl. nálam BP(Zugló) most valóban nem lehet HBO Pakkot rendelni a kábelhez mert nincs box készleten! DE arról nem szólt a fáma hogy azért tartják vissza őket mert áremelés lesz... ez elég rosszul hangzik így..  :think:

#3027 Felhasználó inaktív   Bear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 06:53

Idézet: flyer12 - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 21:37

Annyit tudok hogy pl. nálam BP(Zugló) most valóban nem lehet HBO Pakkot rendelni a kábelhez mert nincs box készleten! DE arról nem szólt a fáma hogy azért tartják vissza őket mert áremelés lesz... ez elég rosszul hangzik így..  :think:

Igen... ez azért is volt érdekes nekem, mert a kezemben lévő szórólapon, a maxpak akciós  (2000Ft-os) ára 2009 július 1-től érvényes (igaz visszavonásig  :) )

#3028 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 07:18

Idézet: flyer12 - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 21:37

Az HBO ára 2460Ft ÁSZF szerint, ha AKCÍÓ-zik az HBO kevesebb....

#3029 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 14:05

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. jún. 27., szombat - 21:07

Nálam is picit több, 3.8MB/s a le.  :)

Igen nekem is a router volt kiakadva. resetelni kellet.

#3030 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 29. 16:25

Aki elolvasta a jelenlegi egész PSZÁF tartalmát, mi okból harmadik félnek titkos adatokat gyűjthet?

Már évek óta gyanúsan gyűjthetnek adatokat tőlem, mik a teendők? Ilyenkor nem tehetek semmit? :think:

Unom  már, hogy mindennap tudósítanak, hogy mik az internetezési szokásaim stb., melyik weboldalakat néztem meg. Ez nem vicc, már megállapítottam hogy tényleg adatokat gyűjt a szolgáltató, de nem tudok bizonyítani, hogy a szolgáltató gyűjt adatokat vagy telepítve van-e a kémprogram(ok) mindkét gépben. Telefonálni sem biztonságos (SMS-eket is olvasnak), ez hihetetlen.  :omg:

Húzzak ki a LAN kábelt, kapcsoljam ki a telefont? Jajj ne már... :rolleyes:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.