HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3101 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 09. 14:03

Idézet: erdeklodo - Dátum: 2009. júl. 8., szerda - 9:27

Egyébként egy éve már teleplakátolták a liftet, hogy ne kössek hűséget, mert jönnek, de eddig nem történt semmi. Mennyire lehet ezt komolyan venni, mert a T kedvezőbb árat ad, ha aláírok egy év hűséget, de nem írnék alá, ha biztosan jönne a digi?

1 év garantáltan aláírható hűségre, bár a liftes plakáttól számítva 2 és fél év is lehet. Nálunk nagyjából ennyi ideje van lebegtetve a dolog. Múlt tavasszal örültünk, hogy bekábelezték a házat. Fúrtak, faragtak, elosztószekrény, drótok az ajtóig, majd eltűntek, és egészen 1 hónappal ezelőttig semmi hír, minden érdeklődés elhárítva egy ígért 1-2 hónapos (kamu) határidővel. Most ástak, állítólag kábeleztek, de szolgáltatás még mindig sehol. Kiváncsian várom, hogy sikerül -e kihúzni 3 évre a reklámtól a szolgáltatás indulást. Már csak alig fél év hiányzik...

#3102 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 15:12

Idézet: maxt - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 14:03

1 év garantáltan aláírható hűségre, bár a liftes plakáttól számítva 2 és fél év is lehet. Nálunk nagyjából ennyi ideje van lebegtetve a dolog. Múlt tavasszal örültünk, hogy bekábelezték a házat. Fúrtak, faragtak, elosztószekrény, drótok az ajtóig, majd eltűntek, és egészen 1 hónappal ezelőttig semmi hír, minden érdeklődés elhárítva egy ígért 1-2 hónapos (kamu) határidővel. Most ástak, állítólag kábeleztek, de szolgáltatás még mindig sehol. Kiváncsian várom, hogy sikerül -e kihúzni 3 évre a reklámtól a szolgáltatás indulást. Már csak alig fél év hiányzik...

Nem tudom honnan írsz, de itt Győrben a mi városrészünkben már tél végén, tavasz elején bekábeleztek mindent, a szekrény is bekerült a lépcsőházakba.Állítólag nyáron indulnak, de az optikai kábel még sehol.Szerintem ebből már ősz lesz, ha lesz.A város egy kisebb részén már szolgáltatnak és állítólag nincsen gond vele.Amúgy nem tudom miért ilyen lassú ez az egész.Ha a T az optikát behúzza, pár hét múlva megy is rajta minden.

#3103 Felhasználó inaktív   Juzam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 09. 15:34

Idézet: szemil - Dátum: 2009. júl. 8., szerda - 20:29

Az indulásról nem mondtak semmit? A 16:9 tényleg jól hangzik.
Legkésőbb augusztus vége szeptember eleje, a Bundesliga, az Európa-liga és a Bajnokok Ligája kezdésekor.  ;)
Reméljük valami tökös közvetítőket fognak találni, pl. Hajdú B.
Szerencsére az NB1 közvetítésre nem költenek 2 milliárdot (marad a Sport1-nél), lehet más értelmesre költeni.  :Đ

:think:
Mondjuk megy a szar keverés:

Nem született döntés az NB I-es futballközvetítésekről

2009.07.09

A tervekkel ellentétben mégsem született végleges döntés az NB I-es közvetítéseket illetően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki, rendkívüli elnökségi ülésén, így továbbra sem dőlt el, hogy a következő három idényben a Digi TV vagy a Sport TV csatornáján szerepelnek a Soproni Liga mérkőzései. Kisteleki István elnök szerint ugyanakkor hétfőre mindenképpen eldől a kérdés, kedden pedig a szerződés aláírására is sor kerülhet. Az MLSZ június 25-én elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, a Sport TV azonban múlt szombaton jelezte: él opciós jogával, és vállalja ugyanazokat a feltételeket.

A problémát az okozza, hogy a Digi TV ajánlatában, amelyet elfogadott az MLSZ, Digi előfizetési csomag is szerepelt, s az MTI információi szerint ezt UPC-s csomagra cserélte ajánlatában a Sport TV. (MTI)

Szerkesztette: Juzam 2009. 07. 09. 15:44 -kor

#3104 Felhasználó inaktív   konrada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 16:48

Idézet: ale - Dátum: 2009. júl. 8., szerda - 17:21

A Digikábel ügyfélszolgálata szerint a Digisport 16:9-es lesz! De jó lenne a BL-t így nézni. Ha így lesz akkor örülök az új csatornának!

Mondjuk ha nem SD-ben, hanem 1080-asban adnák, úgy volna az igazi. :shoot:

#3105 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 19:34

Idézet: Juzam - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 15:34

Legkésőbb augusztus vége szeptember eleje, a Bundesliga, az Európa-liga és a Bajnokok Ligája kezdésekor.  ;)
Reméljük valami tökös közvetítőket fognak találni, pl. Hajdú B.
Szerencsére az NB1 közvetítésre nem költenek 2 milliárdot (marad a Sport1-nél), lehet más értelmesre költeni.  :Đ

:think:
Mondjuk megy a szar keverés:

Nem született döntés az NB I-es futballközvetítésekről

2009.07.09

A tervekkel ellentétben mégsem született végleges döntés az NB I-es közvetítéseket illetően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki, rendkívüli elnökségi ülésén, így továbbra sem dőlt el, hogy a következő három idényben a Digi TV vagy a Sport TV csatornáján szerepelnek a Soproni Liga mérkőzései. Kisteleki István elnök szerint ugyanakkor hétfőre mindenképpen eldől a kérdés, kedden pedig a szerződés aláírására is sor kerülhet. Az MLSZ június 25-én elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, a Sport TV azonban múlt szombaton jelezte: él opciós jogával, és vállalja ugyanazokat a feltételeket.

A problémát az okozza, hogy a Digi TV ajánlatában, amelyet elfogadott az MLSZ, Digi előfizetési csomag is szerepelt, s az MTI információi szerint ezt UPC-s csomagra cserélte ajánlatában a Sport TV.   (MTI)

Köszi az infót!

#3106 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 23:19

Idézet: trec - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 15:12

Nem tudom honnan írsz, de itt Győrben a mi városrészünkben már tél végén, tavasz elején bekábeleztek mindent, a szekrény is bekerült a lépcsőházakba.Állítólag nyáron indulnak, de az optikai kábel még sehol.Szerintem ebből már ősz lesz, ha lesz.A város egy kisebb részén már szolgáltatnak és állítólag nincsen gond vele.Amúgy nem tudom miért ilyen lassú ez az egész.Ha a T az optikát behúzza, pár hét múlva megy is rajta minden.

Bp XX. ker.
Én is lelkes voltam múlt nyáron, amikor kábeleztek, és a csapból is az folyt, hogy őszre már lesz...
Az őszből lett késő ősz, abból év vége, majd bármilyen időpontban keresve őket "1 hónapon belül", ami kb fél éve tart.
Most ástak, betonoztak, de szolgáltatás még sehol. Hozzátenném utca másik végén jóideje üzemel a dolog, valamint a Havannán is már indítottak házakat, pedig azokat hónapokkal később kábelezték, mint  miénket.
Lehetett volna korrekt tájékoztatást adni, vagy legalább kísérletet tenni rá, de így a cég akarva akaratlan elég sok pénzt húzott ki a rá várakozók zsebéből, ami nem biztos, hogy ügyfélbarát megoldás.

#3107 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 11:39

Azért ez is érdekes alternativa.

* UPC Fiber power
    * Mit tud a fiberpower?
    * Hol érhető el?

UPC Fiber Power

A Fiber Power Magyarországon egyedülálló, új generációs, ultragyors internet-szolgáltatás, amellyel minden eddigit jelentősen meghaladó, 60 vagy akár 120 megabit/másodperc sebességű adatátvitel érhető el. Ez ötször gyorsabb az ADSL technológiával elérhető legmagasabb sebességnél, és még a jelenlegi üvegszálas hálózatokon nyújtott szolgáltatások átviteli sebességét is lényegesen túllépi. A Fiber Power szolgáltatásokról részletesebb információt itt találhat.
Fiber Power 60

Maximális le- és feltöltési sebesség: 60 / 6 Mbit/s

Garantált le- és feltöltési sebesség: 20 / 3 Mbit/s
Fiber Power 120

Maximális le- és feltöltési sebesség: 120 / 10 Mbit/s

Garantált le- és feltöltési sebesség: 30 / 4 Mbit/s

#3108 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 11:55

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 11:39

* UPC Fiber power
    * Mit tud a fiberpower?
    * Hol érhető el?

UPC Fiber Power

A Fiber Power Magyarországon egyedülálló, új generációs, ultragyors internet-szolgáltatás, amellyel minden eddigit jelentősen meghaladó, 60 vagy akár 120 megabit/másodperc sebességű adatátvitel érhető el. Ez ötször gyorsabb az ADSL technológiával elérhető legmagasabb sebességnél, és még a jelenlegi üvegszálas hálózatokon nyújtott szolgáltatások átviteli sebességét is lényegesen túllépi. A Fiber Power szolgáltatásokról részletesebb információt itt találhat.
Fiber Power 60

Fiber Power 120

Szépen hangzik és a P2P ?

#3109 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 12:15

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 11:55

Én a diginél betennék egy 100/20 csomagot 5000Ft. 
Csak hogy az UPC rajongok lelkesedése elmenjen.
A felhasználok adatforgalma úgy se nőne, mert nagyon sok a letöltés kevesebb a fel.
De jó reklám lenne hogy nekik is van 100 netük.
P2P nem csak az a világ.

Szerkesztette: solyomferi 2009. 07. 10. 12:16 -kor

#3110 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 12:29

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 11:55

P2P garantáltan max le 0,1 max fel 0,01 mbit /s :D

#3111 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 12:37

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 12:29

P2P garantáltan max le 0,1 max fel 0,01 mbit /s :D

Szerintem reklám ereje van. És persze a reklámnak nem kell a fekete részt tartalmazni. Max olvashatatlan kisbetüvel. Kölönben nem mindenhol korlátoz p2p, szerintem ez is éredekes.

Szerkesztette: solyomferi 2009. 07. 10. 12:38 -kor

#3112 Felhasználó inaktív   unknownuser 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 13:23

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 11:39

* UPC Fiber power
    * Mit tud a fiberpower?
    * Hol érhető el?

UPC Fiber Power

Fiber Power 60

Fiber Power 120

HWSW cikk amiből kiderül, hogy mennyi is az annyi. Persze a részleteket (pl. ár) UPC-nél én csak az ÁSZF-ben találtam meg.

#3113 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 13:31

Nálam jövő héten szerdán fogják bekötni a FP 120-at és majd írok, hogy milyen is a letöltési helyzet valami "népszerű" torrenttel.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3114 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 15:45

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 13:31

Nálam jövő héten szerdán fogják bekötni a FP 120-at és majd írok, hogy milyen is a letöltési helyzet valami "népszerű" torrenttel.

ok várjuk.

#3115 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 22:54

Üdv skacok!

Ma bekötötték a digit, úgyhogy búcsút mondok a 9 éve használt chellonak. Bár technikailag meg voltam vele elégedve, árban nem tunak versenyezni a digivel. Remélem a digi is hozza majd azt a színvonalat, amit a chello hozott.
Mondjuk azt nem értem, hogy a top netre miért nem lehet olyan hűségakciót csinálni, mint a base netre csinálnak. Így aztán az akciós base netet rendeltem tv-vel és telefonnal, pedig eredetileg top netet akartam. Noh mindegy, egyelőre jobban megy, mint a chello gold. :)

#3116 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 11. 18:15

Idézet: ufonauta - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 22:54

Üdv skacok!

Ma bekötötték a digit, úgyhogy búcsút mondok a 9 éve használt chellonak. Bár technikailag meg voltam vele elégedve, árban nem tunak versenyezni a digivel. Remélem a digi is hozza majd azt a színvonalat, amit a chello hozott.
Mondjuk azt nem értem, hogy a top netre miért nem lehet olyan hűségakciót csinálni, mint a base netre csinálnak. Így aztán az akciós base netet rendeltem tv-vel és telefonnal, pedig eredetileg top netet akartam. Noh mindegy, egyelőre jobban megy, mint a chello gold. :)

gond is lenne a digivel ha csak a chelló szinvonalát hozná. Ez komolyabb.

#3117 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 08:09

Érdekes mióta lecseréltem a SMC7004VBR egy D-LINK 825 routerre még a startnet is megtáltosodott.

#3118 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 11:48

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 14:31

hát, itt a gáz az upc-vel:

"Általános Szerződési Feltételekben, habár növelt értékkel, de továbbra is szerepel, hogy aki három egymást követő hónapban átlagosan 300 gigabájt feletti adatforgalmat generál, annak a szolgáltató korlátozhatja a sávszélességét"

árat én sem találtam !

#3119 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 14:45

Idézet: FNZ - Dátum: 2009. júl. 12., vasárnap - 11:48

hát, itt a gáz az upc-vel:

"Általános Szerződési Feltételekben, habár növelt értékkel, de továbbra is szerepel, hogy aki három egymást követő hónapban átlagosan 300 gigabájt feletti adatforgalmat generál, annak a szolgáltató korlátozhatja a sávszélességét"

árat én sem találtam !

Ugy látszik hiába cseréltek az UPCnél vezetöt nem veszik észre hogy a DIGInek nem kell ügyfelet keresni az UPC elüldözi magátol.

#3120 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 16:06

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. júl. 12., vasárnap - 14:45

Ugy látszik hiába cseréltek az UPCnél vezetöt nem veszik észre hogy a DIGInek nem kell ügyfelet keresni az UPC elüldözi magátol.

3*300 Gb.Mit kell csinálni ehhez ?

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.