HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3211 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 27. 15:38

Idézet: ady19 - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 15:10

Köszi szépen a gyors választ! Ezek szerint csak ide nem jutott el a hír, legalábbis a lépcsőházban sincs kinnt semmi ilyen információ, bár az igazság az hogy múlt hónapban le lettek tépkedve a Digis plakátok s azóta minden tele van UPC plakáttal, lehet hogy nem véletlen???....
Mindenesetre köszi az információt, megpróbálok valahogy bejutni más lépcsőházakba hogy megnézem az üzletkötő elérhetőségét..

Csak egy tipp: ha nem akarsz egy hónapot várni a bekötéssel, menj be az ügyfélszolgálatra személyesen, és kérdezd meg, hogy mi van a rendeléseddel amit telefonon leadtál már több mint egy hónapja.

Másnap bekötik...

#3212 Felhasználó inaktív   ady19 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 27. 15:43

hmmm, ez tetszik! :D :D Köszi a tippet, még a végén meg is csinálom.. :D

#3213 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 15:52

Hmm. Egy ideig nem voltam itthon, de most újból nekiültem kicsit a torrentnek. 2 napja azt veszem észre, mintha hullámzana a letöltés. Ezt úgy értem, hogy elindul fullon, 3,4 MB/s-el, aztán pár perc múlva elindul lefelé 200-ig. Onnan újból fel, de nem is megy fullon, hanem ingadozik. Utána megint le, majd 1-2 percig fel. Eddig sohasem volt ilyen. ( minden torrenttel ezt csinálja) Más nem tapasztalt ilyet? Kezdek aggódni hogy valami elb@szódott az eddig hibátlanul teljesítő digimnél.  :(

------------
Közben figyelgettem, és olyan, mintha akkor lassulna le nagyon amikor az utorrentben a lemez cache megtelik, mind az írás mind az olvasás. (eddig nem volt ilyen gondom semmilyen lemezzel  :think:  )
Mit és hogyan érdemes állítani az utorrent lemezcache menüjében? nincs valahol erről egy jó leírás?

Szerkesztette: mexel 2009. 07. 28. 16:00 -kor

#3214 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 16:41

Idézet: mexel - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 15:52

Hmm. Egy ideig nem voltam itthon, de most újból nekiültem kicsit a torrentnek. 2 napja azt veszem észre, mintha hullámzana a letöltés. Ezt úgy értem, hogy elindul fullon, 3,4 MB/s-el, aztán pár perc múlva elindul lefelé 200-ig. Onnan újból fel, de nem is megy fullon, hanem ingadozik. Utána megint le, majd 1-2 percig fel. Eddig sohasem volt ilyen. ( minden torrenttel ezt csinálja) Más nem tapasztalt ilyet? Kezdek aggódni hogy valami elb@szódott az eddig hibátlanul teljesítő digimnél.  :(

------------
Közben figyelgettem, és olyan, mintha akkor lassulna le nagyon amikor az utorrentben a lemez cache megtelik, mind az írás mind az olvasás. (eddig nem volt ilyen gondom semmilyen lemezzel  :think:  )
Mit és hogyan érdemes állítani az utorrent lemezcache menüjében? nincs valahol erről egy jó leírás?

Szia! Ezt akkor csinálja, amikor lefoglalja a fájlt a lemezen. Ha túl nagy a fájl, pl. 4-8GB, akkor nálam percekig 0 körül van a letöltés, közben nyomorult vinyó meg teker rendesen. Mondjuk nálam be van kapcsolva a minden fájl előre lefoglalása (Általános beállításokban), és utána simán tölt lefelé. Szerintem próbáld meg te is bekapcsolni, a másik amiért én bekapcsoltam, hogy kevésbé legyen töredezett a vinyóm.

Az egyéb beállításokról meg itt találsz leírást: Advaced Bittorrent

#3215 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 17:27

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 17:41

Szia! Ezt akkor csinálja, amikor lefoglalja a fájlt a lemezen. Ha túl nagy a fájl, pl. 4-8GB, akkor nálam percekig 0 körül van a letöltés, közben nyomorult vinyó meg teker rendesen. Mondjuk nálam be van kapcsolva a minden fájl előre lefoglalása (Általános beállításokban), és utána simán tölt lefelé. Szerintem próbáld meg te is bekapcsolni, a másik amiért én bekapcsoltam, hogy kevésbé legyen töredezett a vinyóm.

Ez be van állítva nekem is, és most próbáltam, ha pár 10gb-ot adok neki tölteni, akkor áll le valóban. Eddig ezt nem vettem észre, valahogy bírta a másik vinyóm rendesen. :)

#3216 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 17:34

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 17:41

Köszi! Sajnos az a leírás nem tisztázza a kételyeimet :)

#3217 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 17:42

Idézet: mexel - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 17:27

Ez be van állítva nekem is, és most próbáltam, ha pár 10gb-ot adok neki tölteni, akkor áll le valóban. Eddig ezt nem vettem észre, valahogy bírta a másik vinyóm rendesen. :)

Esetleg próbáld meg, hogy kikapcsolod az előre lefoglalást és a bt.compact_allocation true-ra állítod. Csak akkor ne legyen skipped fájl a torrentben.

#3218 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 20:56

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 18:42

Esetleg próbáld meg, hogy kikapcsolod az előre lefoglalást és a bt.compact_allocation true-ra állítod. Csak akkor ne legyen skipped fájl a torrentben.

Köszi, megpróbálom. Most úgy látom valóban csak akkor akad ha új torrenteket teszek hozzá.

#3219 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 22:02

Digisport csatornának nagyon halk a hangja a többi adóhoz képest. Nálatok is? Jó lenne ha ezen javítanának.

#3220 Felhasználó inaktív   kg4u 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 04:27

Idézet: mexel - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 15:52

Véletlenül nem utorrent 1.8.3-at használsz? Nálam az csinálta ezt a hullámzást a letöltésben, visszatettem az 1.8.2-t és megszűnt a probléma.

#3221 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 16:25

Csepelen van vkinek 30/20-as netje? Velemeny?
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#3222 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 20:12

Idézet: sonykor - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 22:02

Digisport csatornának nagyon halk a hangja a többi adóhoz képest. Nálatok is? Jó lenne ha ezen javítanának.

halk volt nálunk is,de most már jó. A kép minőség viszont pocsék.A debrecen meccs meg elúszott az éterben,de legalább győztek idegenben.

#3223 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 20:31

Idézet: szemil - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 20:12

halk volt nálunk is,de most már jó. A kép minőség viszont pocsék.A debrecen meccs meg elúszott az éterben,de legalább győztek idegenben.

nem tudom minek erőlködnek...főleg Csisztuval akit az Athéni Olimpia megnyitó után amit művelt soha többé nem engedném sportműsorba!
inkább a Filmmúzeumot rakják vissza és az ótvaros szar Movies24 vegyék le a csába...  :reklamacio:

#3224 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 21:45

Idézet: Flashget - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 20:31

nem tudom minek erőlködnek...főleg Csisztuval akit az Athéni Olimpia megnyitó után amit művelt soha többé nem engedném sportműsorba!
inkább a Filmmúzeumot rakják vissza és az ótvaros szar Movies24 vegyék le a csába...  :reklamacio:

Ő volt a legolcsóbb a diginek.

#3225 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 12:36

Üdv!

A digis Teleton model 6019-es készülékhez magyar nyevű leírást hol találok?

Köszi!

#3226 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 12:36

Bocsi, dupla!

Szerkesztette: webmester 2009. 07. 31. 12:37 -kor

#3227 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 12:49

Idézet: webmester - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 12:36

Üdv!

A digis Teleton model 6019-es készülékhez magyar nyevű leírást hol találok?

Köszi!

én a román nyelvűt fordittatam le a google fordítóval. ;)

#3228 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:03

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 13:49

Üdv!

Elküldenéd? Nekem az értelmezhetettlen!

BorsodiBarna@gmail.com

Szerkesztette: webmester 2009. 07. 31. 13:08 -kor

#3229 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 14:13

Idézet: webmester - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 13:03

Üdv!

Elküldenéd? Nekem az értelmezhetettlen!

BorsodiBarna@gmail.com

megnézem megvan e

#3230 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:42

Idézet: solyomferi - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 13:49

És mi lett a végeredmény?
"Te kapcsol be telefon ha akar hogy az működő és csinálni a hívás másik számokra"? :D

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.