Idézet: Bobber76 - Dátum: 2009. szept. 15., kedd - 8:59
Nem tudom, van-e erre valaki Salgótarján környékéről, de ha igen és még nem kötöttek neki Digit, ne is hagyja. Amit itt csinálnak, az nem szolgáltatás... Telefon szinte minden használat alkalmával megszakad. Az internet lényegében használhatatlan, naponta 100 alkalommal is megszakad, tegnap pedig szinte percenként. Az üfsz lerendezte annyival, hogy vírus/rossz router... persze UPC nettel nem volt semmi baj... és router nélkül is ugyanaz a helyzet. Sajnos akinek errefelé Digi nete van, mind így jártak. Nem is háborognánk, ha nem ez lenne a helyzet a bekötés óta (~3 hét). Az üfsz lekezelő, segítségtől elzárkózó hozzáállása be is tette a kaput. Digi lemond... Majd később, egyszer, talán, ha stabil szolgáltatást tudnak nyújtani, az üfsz pedig nem nézi hülyének az ügyfelet.
A lényeg: bekötés előtt kérdezzétek meg a környéken lakókat, hogy náluk jól működik-e, nehogy Ti is így járjatok...
Próbáld ki másik routerrel!
Két routerem van: Planet wrt-414 és TP-LINK WR543G
Az adsl-emen a Planet az ssh kapcsolatokat nagyon lassan építette fel (10-15 másodperc is volt), a TP-LINK pedig gyorsan.
ADSL-t cseréltem Digi kábelnetre (koax-os) és ennél a TP-LINK szakadozott, nem volt stabil. Visszaraktam a Planet-et és ez meg jó, nem szakad, stabil, gyors.

Súgó
A téma zárva.