Idézet: Pille - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 22:36
Az aláírt időszak első felében az előfizetési díj valóban 3.000 Ft/hó, a második felében a hűség nélküli díj 5.400 Ft/hó, ugyanannyi, mint a hűség nélküli díj. Ha felmondod, akkor szvsz 20.000 Ft díjat worxland szerint 25.000 Ft-ot kell lerónod. Na így gondold végig!
Így már nagyobb a különbség az UPC-vel szemben, de a társasházi csomaggal szemben tényleg nincs veszett különbség.
Én amikor az UPC-ot felmondtam, nekem is felajánlották ezt a lehetőséget és két dolog miatt döntöttem a digi mellett:
- Ezt a lehetőséget az UPC miért nem ajánlotta fel nekem korábban? Ha a társasházi csomag díjáért kifizetődő nekik a szolgáltatás, akkor eddig miért volt túlárazva a szolgáltatásuk? Vagy csak lehúztak? Mert ekkor ez már úgy tűnik!
- Az UPC-s net torrentezésre használhatatlan.
Szerk.: Emlékezetem szerint a társasházi csomag két évről szól. Ahogy az árak az utóbbi időben változnak, (konkrétan csökkennek,) másfél, közel két év múlva már drága lesz.
Én is aláírtam a 2 évet. Máshogy számoltam: 3000-nél olcsóbban tv+net nem nagyon lesz 1 éven belül, upc-n kívül itt más nincs. ha 1 évig 3000-ért használom és valamiért le kell mondanom és fizetek 20000-et, akkor is jobb helyen vagyok mint ha nem írom alá.

Súgó
A téma zárva.