Idézet: Pille - Dátum: 2011. 03. 12. 17:20
Hopp, ez az előbb lemaradt.
Én sem értem, hogy minek járnak ide-oda okoskodni, meg köcsögölni. Van olyan, akinek egyetlen értelmes hsz-a sincs. Van olyan, akinek rengeteg hsz-a van, ebből egy témakörben tényleg hasznos amit oda leír, a többiben meg csak nehezen értelmezhető mondatokat helyez el, meg beszól. Az idióta...
De nem kell ezekre reagálni.

Ebben igazad lehet.......
Egyébként mint írtam,minden szolgáltatónál lehetnek problémák.
De az biztos,hogy a Digi a legolcsóbb Magyarországon!
És nekik köszönhető az árak csökkenése.
De attól még nem kell fikázni a többi szolgáltatót,főleg,hogy nem azoknál előfizető az ember.
Idézet: Lipy - Dátum: 2011. 03. 12. 17:56
Igen, HDD-s DVD író ami csak akkor fogyaszt áramot amikor használnom kell.
Rohanok vásárolni..... És HD felbontású csatikat is tudja rögzíteni?
Avval nem csak analógról tudsz rögzíteni?
Idézet: zka67 - Dátum: 2011. 03. 12. 22:54
Minek? Minden valamire való műsor és film elérhető torrenten. Én pl. a híradón és a barátok köztön kívül szinte semmit nem nézek meg a tévében. Ha netán mégis olyasvalami film kerül műsorra ami érdeklődésemre tarthat számot, azt is inkább letöltöm HD-ben és úgy nézem meg karika, matrica, mikorkezdődik és reklámok nélkül. 16:9-ben. Ja és megállítható és visszatekerhető...
Majd' el felejtettem: 5.1-es hanggal...
Ez ám a hozzáállás. Letöltöm torrenten....
Picit se támogassuk a film gyártókat...
Hogyan is várjuk el,hogy jó filmek,műsorok készüljenek.
Engem személy szerint a Barátok közt és hasonlók,nem érdekelnek.
Továbbiakban ez a Vita nem érdekel.
Nekem is többször megfordult a fejem,hogy Digire váltsak,lehet, hogy egyszer meg is teszem.
De a forum arról szól,hogy segítsünk egymásnak,illetve a problémákat megbeszéljük.
Nem arról,hogy folytonosan fikázunk.
Ha már hosszabb ideje elhagytál egy szolgáltatót,nem tudhatod nem e történt valami változás jó irányban.
Nem lehet még mindig 2 évvel ezelőtti problémákkal pocskondiázni egy szolgáltatót.
Szerkesztette: Modika 2011. 03. 14. 15:26 -kor