HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#5141 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 15. 19:38

Én bérelem a HD-4CX-et a digitől havi ezresért, a VB alatt nagy szolgálatot tett, meg szeretem a MotoGP-t is HD-ben visszanézni, ha nem látom élőben.

#5142 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 19:54

Mindenféle pletyka kering...romániában az UPC kivonul cserébe más országból ezt teszi a digi is (na persze, hogy Magyarországot mondják)
na most akkor a digi biztosan nem vonul ki innen, mert éppen a Győri női kézilabda csapatnak adott több tízmilla+áfa szponzori pénzt :)

#5143 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 16. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 03. 15. 12:01

Vannak dokumentumfilmek,sportműsorok amik sokkal szebbek,élethűek HD-ban!!!!!
Azt,hogy te nem,de más használhatja ezt a szolgáltatást.
Én sem a közszolgálati adókra gonoltam.
Spektrum HD, National Geographic HD, Discovery HD stb....
...

Úgy látom, elég türelmes vagy. :bologat: :up:
A HD-vel kapcsolatban teljesen egyet értek Veled. Valóban élvezetesebb. Ellenben veled én az m1-en is találtam olyan műsort, amit rögzítésre érdemesnek tartottam. Annyi volt vele a bibi, hogy amikor az a történelmi sorozat ment, akkor még UPC-s voltam, így csak a box-ra rögzítettem. A Digi-t meg felindultságból olyan hirtelen rendeltem meg, hogy nem másoltam át a DVD íróval. Sajnos annak a sorozatnak a 46 részéből eddig csak a legelső részt tudtam eddig letölteni. :( Nincs fent sehol. :-(

#5144 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 16. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2011. 03. 15. 19:54

Mindenféle pletyka kering...romániában az UPC kivonul cserébe más országból ezt teszi a digi is (na persze, hogy Magyarországot mondják)
na most akkor a digi biztosan nem vonul ki innen, mert éppen a Győri női kézilabda csapatnak adott több tízmilla+áfa szponzori pénzt :)

Én nem tudom, - ugyanúgy mint Te, - hogy valóban eladó-e a Digi, vagy sem. De a szponzori pénzzel kapcsolatban néhány dolgot érdemes figyelembe venni:
1. A Digi nem csak Magyarországon van jelen, külföldön is fogják adni a kézilabda mérkőzéseket.
2. A cég értékébe beépül egy ilyen szerződés, lehet, hogy könnyebben, vagy magasabb értéken el lehet így adni.
3. Általánosságban és nem konkrétan cégről írom azt, hogy a "sportvállalkozások" elég sok pénzt el tudnak erre-arra költségelni. Vannak olyan szituációk, amikor egy ilyen szerződés sokmindenre alkalmas lehet. Értsél belőle. ;)
4. Szerinted több tíz millió Ft egy ilyen cégnél sokat jelent akkor, ha egy 33 éves (show) műsorvezető meg tud venni több, mint 20 gurigáért egy Q7-est, meg ezzel kb. egy időben egy korábban 150 milláért hirdetett kérót?
5. Csak az arányok miatt még egy szám. Ha egy alkalmazott évi 10 millióba került még tavaly egy cégnek, akkor annak mennyi lehet a havi nettó bére? Kb. 400 ezer forint. És ilyenekből sok van...
Ezek után sok az a néhány tíz millió? :laugh: Milliárdokért lesz eladó, nem ötven, vagy száz millióért. Mondom ezt úgy, hogy Digi-s vagyok és nem szeretnék megint az UPC-nek, vagy akárkinek kifizetni megint úgy egy csomó pénzt, hogy az én igényeimet jóval szerényebb összegért is ki lehet elégíteni.

#5145 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 01:50

Hello,

Próbált valaki kábelmodemes digi netről pptp vpn kapcsolatot létrehozni? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit szűrnek.

#5146 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 02:49

becsületükre legyen mondva, üfsz-nek bejelentettem, felvették a kérést, 5 perc múlva visszahívott egy technikus, és onnantól kezdve működik a pptp.

#5147 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 03. 15. 09:38

Igen, a UPC-nél fájó pont a feltöltés.
Nem tudom,hogy ezen miért nem javítanak.
Örülök,hogy meg vagy elégedve velük. :)

Ez a rögzítő milyen rögzítő?
Mert az az igazság,hogy sokat használjuk a rögzítést,mert olyan helyen dolgozunk,ahol mindennap munkanap,2 műszakban,így csak felvételről szoktuk megnézni a dolgokat.
Ez billenti a dolgokat a UPC felé.
Viszont Archiválni nem szoktam,mert már nem látom értelmét a gyűjtögetésnek.
Maximum a gyereknek a meséket.

A rögzítő egy Panasonic DMR EH50, amivel meg vagyok elégedve, igaz mostanában nagyon-nagyon ritkán használom, tv-t se nézek :D

#5148 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 21. 01:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2011. 03. 18. 02:49

becsületükre legyen mondva, üfsz-nek bejelentettem, felvették a kérést, 5 perc múlva visszahívott egy technikus, és onnantól kezdve működik a pptp.

Így most, késő délután megoldották?
Make love not Wor.

#5149 Felhasználó inaktív   Ifa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 21. 14:45

Hello.

Adot lenne egy muholdas digi elofiyetés. olyan gond lenne hogy M1,M2 meg még pár csatorna ugy jon be hogy kilog a kep fele, nemlátni a tv-n. Mit kéne beállitani hogy jó legyen?

#5150 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Ifa - Dátum: 2011. 03. 21. 14:45

Hello.

Adot lenne egy muholdas digi elofiyetés. olyan gond lenne hogy M1,M2 meg még pár csatorna ugy jon be hogy kilog a kep fele, nemlátni a tv-n. Mit kéne beállitani hogy jó legyen?

A box mivel van összekötve a TV-vel? Scart, Hdmi?
A TV 16:9-es, vagy 4:3-as?

#5151 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 23:12

Sziasztok olyan gáz lenne hogy 5,4 megát tud a netem "digi" de valamiért pár napja stabil egy megát tud csak produkálni fizetési elmaradás nincs lehet egy vmi szoftveres probléma? speedtesttel is próbáltam ugyanez a probléma!
A segítséget előre is köszönöm!

Szerkesztette: Ironjesus 2011. 03. 21. 23:41 -kor

#5152 Felhasználó inaktív   Ifa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 21. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2011. 03. 21. 19:02

A box mivel van összekötve a TV-vel? Scart, Hdmi?
A TV 16:9-es, vagy 4:3-as?

Hello.

A tv 16:9es es scartal van osszekotve.

#5153 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 24. 02:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ifa - Dátum: 2011. 03. 21. 14:45

Hello.

Hogy lóg ki a kép? Egy képet nem tudsz felrakni?

#5154 Felhasználó inaktív   Tök Ödön 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2011. 03. 26. 10:33

egy kis segitség kellene. diginetem van, meg zone alarm pro 9.3. na ezek valamiért nem szeretik egymást. vagy valami mást. kb 10 percenként behal az adatfolyam ugy fél-egy percre. ennek az az eredménye hogy az összes letöltés megszakad. ha flasgettelt töltök olyan helyröl ahonnan tudja folytatni akkor a szünet után elindul, de ott marad a luk. a feltöltés detto. ha kilövöm a tüzfalat akkor megy a letöltés, de a tüzfalnak az a dolga hogy bekapcsolva legyen. a diginet szaggatja a jelet? vagy valami skripttel fagyasztják egy idöre a tüzfalat? mert régebben nem volt ilyen probléma.

#5155 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Tök Ödön - Dátum: 2011. 03. 26. 10:33

egy kis segitség kellene. diginetem van, meg zone alarm pro 9.3. na ezek valamiért nem szeretik egymást. vagy valami mást. kb 10 percenként behal az adatfolyam ugy fél-egy percre. ennek az az eredménye hogy az összes letöltés megszakad. ha flasgettelt töltök olyan helyröl ahonnan tudja folytatni akkor a szünet után elindul, de ott marad a luk. a feltöltés detto. ha kilövöm a tüzfalat akkor megy a letöltés, de a tüzfalnak az a dolga hogy bekapcsolva legyen. a diginet szaggatja a jelet? vagy valami skripttel fagyasztják egy idöre a tüzfalat? mert régebben nem volt ilyen probléma.

Máshol már irtam erről.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#5156 Felhasználó inaktív   Tök Ödön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 17:12

itt nem egészen erröl lehet szo. a proci nem pörög ész nélkül. ha a tüzfalat vissza veszem high rol midle re akkor is jo. de ha high on van pontosan 10 percenként megbotlik a letöltés. ez nem lehet véletlen. mi a lofaszt küldözget a digi amitöl idönként elhányja magát a tüzfal.

#5157 Felhasználó inaktív   Tök Ödön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 17:13

ja. és hogy védhetem ki.

Szerkesztette: Tök Ödön 2011. 03. 26. 17:15 -kor

#5158 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 26. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Tök Ödön - Dátum: 2011. 03. 26. 17:12

itt nem egészen erröl lehet szo. a proci nem pörög ész nélkül. ha a tüzfalat vissza veszem high rol midle re akkor is jo. de ha high on van pontosan 10 percenként megbotlik a letöltés. ez nem lehet véletlen. mi a lofaszt küldözget a digi amitöl idönként elhányja magát a tüzfal.

Hjahh, mi a fenét nem tud a tűzfal, amit kellene, vagy mi a bug benne?
Make love not Wor.

#5159 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:45

"Április 24-től a Sport Klub kikerül az analóg és digitális csatornakiosztásainkból"

#5160 Felhasználó inaktív   Krajczi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2011. 03. 26. 20:45

"Április 24-től a Sport Klub kikerül az analóg és digitális csatornakiosztásainkból"

Kár.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.