HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#821 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 21:51

Kíváncsi vagyok mikor jönnek az üzletkötők....elvileg már majdnem az egész város (illetve ahol lesz digi) be van kábelezve. I'm waiting :D

#822 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 20:36

A M1 másnál is okádék minőségű kábelen?(Szfvár)Pár napja jön igen zajosan.Esetleg az AH munkálatai miatt élvezhetjük ezt a minőséget?

#823 Felhasználó inaktív   encrypt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:35

Debrecenben 1/0.5mbit kabelnet csomagbol 4/1mbit lett, a 2/1mbit kabelnet csomagbol 8/2mbit lett, arak nem valtoztak.

Szerkesztette: encrypt 2008. 09. 16. 09:38 -kor

#824 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:38

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 20:29

nyomtam most még egy tesztletöltést és stabil 28-al jön

még mindig hiányzik 2 MBit :reklamacio:

a 30/30 es a tobbi nem garantalt annal joval kisebb lasd szerzodest ergo ha neked per pillanat csak 28-cal jon akkor is teljesitve ha 8-cal akkor is, persze akkor is teljesitik ha ez a szint tartos.

de ha neked nagyon muszaly a 30/30 as napi garantalt 7*24 oraban tudok ajanlatot adni ra ugy kb 300e-tol felfele per ho aron es ez igen ilyen aron vesztegetik es ezt mar berelt vonalnak hivjak.
Az informatika atok de jo hogy van.

#825 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:51

Idézet: szaki - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:38

a 30/30 es a tobbi nem garantalt annal joval kisebb lasd szerzodest ergo ha neked per pillanat csak 28-cal jon akkor is teljesitve ha 8-cal akkor is, persze akkor is teljesitik ha ez a szint tartos.

de ha neked nagyon muszaly a 30/30 as napi garantalt 7*24 oraban tudok ajanlatot adni ra ugy kb 300e-tol felfele per ho aron es ez igen ilyen aron vesztegetik es ezt mar berelt vonalnak hivjak.

jó ez nekem ennyi pízmagért  ;)
főleg ha meg is van, akkor 3,5 perc egy cd-nyi adat. azért az nem rossz.

Szerkesztette: FNZ 2008. 09. 16. 09:53 -kor

#826 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:57

No offense

Főleg hogy a sok DSL-es csak álmodozik az ilyen netről.Neked hiányzik 2 van akinek meg annyi vagy még annyi sincs és úgyanúgy megvan vele mint te a 28-al...(Árba természetesen több mint a digi)
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#827 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 21:34

Noh holnap kezdi el húzni a kanócait a Digi a lépcsőházunkban. Azt mondta a csóka, hogy hétvégére végeznek. Lehet, hogy 8 év után búcsút intek a Chellonak? Reszkess UPC! :D

#828 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 09. 16. 22:14

Idézet: ufonauta - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 22:34

Noh holnap kezdi el húzni a kanócait a Digi a lépcsőházunkban. Azt mondta a csóka, hogy hétvégére végeznek. Lehet, hogy 8 év után búcsút intek a Chellonak? Reszkess UPC! :D

Ha tyúkbél van, akkor nagyjából 1 évbe is telhet, mire bit is jön rajt.
Make love not Wor.

#829 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 22:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 0:14

nálunk már február óta van tyúkbél de csak nem jön még a digicsirke :(

#830 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 06:33

Idézet: ufonauta - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 22:34

nálunk áprilisban kábeleztek és 1 hete kötötték be, úgyhogy valszeg még egy kicsit a upc hálózatát fogod terhelni és nem a digiét

Szerkesztette: FNZ 2008. 09. 17. 06:33 -kor

#831 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 06:36

Végre bekötötték a digi netet. Eddig jó, szakadás nincsen, pingek 3-4 ms, csak az a problémám, mintha a feltöltésem nem lenne az igazi. Ftp-re 1500 körül másol fel, torrent 1-1.1Mb/s. Lehet hogy esetleg a gépen még meglévő cfosspeed kavar be, de ha uninstallálom akkor is ugyanez a helyzet. Speedtest-el nem mérek, az nem mérvadó.

#832 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 07:57

Idézet: murex - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 7:36

Végre bekötötték a digi netet. Eddig jó, szakadás nincsen, pingek 3-4 ms, csak az a problémám, mintha a feltöltésem nem lenne az igazi. Ftp-re 1500 körül másol fel, torrent 1-1.1Mb/s. Lehet hogy esetleg a gépen még meglévő cfosspeed kavar be, de ha uninstallálom akkor is ugyanez a helyzet. Speedtest-el nem mérek, az nem mérvadó.

nálam is cfos kavart be elöszőr, mert 1 mbitre volt optimalizálva a feltöltés és 2-re a letöltés. nyomta egy újrakalibrálás és rögtön felment legalább 10-re. de ilyen sávszélnél nem igazán szükséges. én is legyalultam.

#833 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:13

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 7:57

nálam is cfos kavart be elöszőr, mert 1 mbitre volt optimalizálva a feltöltés és 2-re a letöltés. nyomta egy újrakalibrálás és rögtön felment legalább 10-re. de ilyen sávszélnél nem igazán szükséges. én is legyalultam.

Kalibráltam már én is, de nem segitet rajta, ugyan olyan!

#834 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:45

Idézet: murex - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 10:13

Kalibráltam már én is, de nem segitet rajta, ugyan olyan!

Meg van egy lehetoseg
- fogod es a halozatoknal a tulajdonsagoknal torlod a cfos bejegyzest
- es csak a TCP/IP IP4-es protokolt hagyod fenn
- ujra indit
- teszteled ha marad a regi akkor teljesen leszeded a lan kartyat a hardver kezelo segitsegevel
- majd ujra indit
- a win elkezdi telepiteni a drivert es a tobbi cafrangot
- ellenoriz es remelhetoleg mukszeni fog rendessen ha nem akkor ott komolyabban kell vizsgalodni mert lehet lan kartya hiba is.
Az informatika atok de jo hogy van.

#835 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 11:19

A cFosSpeed NEM 30 megabitekre lett kitalálva...nem hiszem h ilyen net mellé szükséges lenne ilyen progi, de ha mégis akkor meg ott a cFos Broadband Connect.

Szerkesztette: Moonline 2008. 09. 17. 11:21 -kor

#836 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 11:36

Anno /96k-128k-as adsl-nél még csak-csak hasznos volt nálam a cFos. /768k-as Chellonál már nem volt rá szükség egyáltalán, max ha nagyon ment a töltés, akkor levettem 80%-ra őket és akkor az online játékoknál jó volt a ping. Most /20M-nél ha a legőrültebb módon széttépem a netet, akkor a szokásos 1 helyett csak 3 ms a bix.hu ping.

Szerintem is tök felesleges bármiféle ilyen segédprogram-driver-akármi.

Szerkesztette: asdasd23 2008. 09. 17. 11:37 -kor

0dB.

#837 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 11:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 23:14

Ehe... no nem baj. Addig legalább lejár a UPC hűségem. :D

#838 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 14:48

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 7:02

Már megbocsáss, de hol is szapultam én a DIGI-t? Hol is írtam, hogy szar? Jó lenne ha az üzleti/műszaki dolgokat nem kevernéd össze a (általam dedós hozzáállásnak titulált) szolgáltató szapulásával.
A DIGI árképzésének, műszaki fejlesztési lehetőségek boncolgatása nem jelent szapulást. Vagy a Te elmédben ez már szapulás?

Üzlet. Hallottál már erről? Tudod a kivásárláshoz (ahogy a szexhez is) két fél kell. Kell egy eladó és kell egy vevő. A UPC hiába akarta volna megvenni ha a hálózat tulajdonosai nem adták volna el. Biztos vagyok benne, hogy az akiktől megvették a lakótelepi kábelTV hálózatot jó pénzt kaptak érte (különben nem adták volna el). Az, hogy ezzel Te nem értettél egyet azt akkor ott helyben (ha Te is tulajdonosi részaránnyal bírtál) kellett volna jelezned, és több más tulajdonossal összefogva meghiusítani a kivásárlást.
Áremelkedés? Mihez képest? Az akkori közös költségbe épített kábelTV fenntartási költséghez képest biztos, de egy komolyabb szolgáltatás indításához már nem biztos.
Tudod, nálunk is volt a lakók tulajdonában lévő (közösen finanszírozott beruházás) közösségi műholdas rendszer (miénk volt a második Budapesten a 80-as években) de amikor a Satimex megjelent és kivásárolta, majd elkezdte az átkábelezést soros rendszerről csillagpontosra, behúzta az új kábeleket, lefektette az optikát én személy szerint nem bántam, mert a minőség is javult. Nem igazán foglalkoztatott, hogy drágább lett mint az eddigi mivel a szar után végre volt jobb kép, sztereó hang, és a mi a legfontosabb a csillagpontos rendszernek köszönhetően végre a szomszéd kábelbuherálása sem szívatott meg többé.

Mutass nekem egy olyan szolgáltatót aki egy telefonos bemondás után anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy nem az ügyfél gépe a hibás azonnal azt mondja, hogy igen, ez a hiba a mi részünkről van és máris megyünk kijavítani. Én rendszergazdaként szintén azzal kezdem, hogy kikérdezem a kollégát a gépe felől, mert két emelettel arrébb én sem tudhatom, hogy esetleg nem nála van a gond és pld. egy újraindítás megoldaná a problémát ami miatt felesleges lenne odamenni.

Látom nagyon szerelmes vagy a saját hangodba.  :)
Nem fogok veled tovább vitatkozni, mert úgyis csak a magadét fújnád. Az , hogy a többség nem úgy gondolja ahogy te az már nem is számít.
Annyit tudok ajánlani, hogy menj a UPC-hez és továbbra is nyalogasd a sebeidet.

Ui.: Félreértések elkerülése végett, jelenleg is vannak UPC és DIGI előfizetéseim, tehát mind a két szolgáltatás árnyoldalait tapasztalom a saját bőrömön(eddig a 3 betűssel több a szívás...)

#839 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 14:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 22:14

neeeee.....
Remélem nem így van.....
Nem akarok jövő nyárig várni!

#840 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 17. 19:34

Idézet: maxt - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 15:58

Nem akarok jövő nyárig várni!

:offtopic:
Nézd ki a digi honlapján, hogy hol érhető el és költözz oda.

0dB.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.