HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1001 Felhasználó inaktív   Malachi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 07. 13:53

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 12:44

én a mester-angyal sarkán lakom, tavasszal sétáltam el a tompa-liliom sarkára a DIGI irodába és azt mondták hamarosan minden részen átállnak DIGILAN-ra de mikor kérdeztem hogy a mi épületünkben is lesz-e azt mondta a csávó hogy ott UPC van kábelezve vélhetően jóideig ők nem mennek még oda...
de a többi részen biztos lesz szerintem
érdemes elmenni az irodába hátha tudnak többet mondani
örülnék ha hozzánk is jönnének mert 8emeletes társasház szintenként 4lakás szóval lenne előfizető ilyen gyors és olcsó netre  :respect:

Köszi, most írtam nekik, egyelőre nem válaszoltak, de hátha. Mindenesetre akkor el kell mennem a kerületi irodájukba, csak az a legbiztosabb.
Ja, mellesleg a vicc, hogy ezen a címen UPC sincs, legalábbis sem az ügyfélszolgálatos figura nem találta a 26-28-at, sem én nem tudom kiválasztani a lefedettségi listájukból, mondom sem DIGI, sem UPC.
Rejtély... :think:

#1002 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 08. 19:37

XX. ker-ben a Janos es Baross utca sarkanal mar assak a godroket es fektetik a kabelt. DIGI HIRKOZLES van irva a madzagra.

#1003 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 07:40

Idézet: Malachi - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 13:53

Köszi, most írtam nekik, egyelőre nem válaszoltak, de hátha. Mindenesetre akkor el kell mennem a kerületi irodájukba, csak az a legbiztosabb.
Ja, mellesleg a vicc, hogy ezen a címen UPC sincs, legalábbis sem az ügyfélszolgálatos figura nem találta a 26-28-at, sem én nem tudom kiválasztani a lefedettségi listájukból, mondom sem DIGI, sem UPC.

Ez a forum teljesen elment abba az irányba hol-mikor lessz vagy nem Digi szolgáltatás. Ez megy lassan 1 éve kezd nagyon unalmas lenni. Jöhetnének már témák is. Remélem ahogy más városokba is indul a Digi ti is rájöttök. Hali.

#1004 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 07:54

csak úgy érdekességként:
tegnap haza vittem a céges laptopomat, hogy lecsekkoljam van e wifis rúúúter a házunkba. találtam néhányat és az egyik nincs levédve jelszóval (alattam lakó). simán be lehetet csatlakozni és az egész lakásban 75-80%-os a jelerőssége. így ha nem lenne a 30/20-as netem simán tudnék netezni ingyé a 20/10-es előfizetésükkel  :D

#1005 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 08:18

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 7:40

Ez a forum teljesen elment abba az irányba hol-mikor lessz vagy nem Digi szolgáltatás. Ez megy lassan 1 éve kezd nagyon unalmas lenni. Jöhetnének már témák is. Remélem ahogy más városokba is indul a Digi ti is rájöttök. Hali.

Más téma?
Például?
A topic címe szerintem egyértelmű, és aki valamit megtud, vagy mér, vagy tapasztal, az postol.
Én még csak várom a gyors és olcsó internetet, és bízom benne, hogy gyorsan dolgoznak, és hamar ideérnek! Más szolgáltatókhoz viszonyítva a sebesség és az árak is túlmutatnak az átlagos lehetőségeken. Nem véletlenül szeretne sok ember ilyenhozzáférést.

(kulcsszavak: digi, olcsó, internet, tapasztalatok, elérhetőség)

Szerkesztette: maxt 2008. 10. 09. 08:19 -kor

#1006 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 12:56

Érdeklődnék, hogy valaki használ-e N-es wifi routert 30/20-as neten. Ha igen, mik a tapasztalatai, mert nekem nem igazán akar összejönni!

#1007 Felhasználó inaktív   Malachi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 13:32

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 7:40

Mivel ez egy egyszerű és gyors módja az információszerzésnek, egyértelműnek tűnt, hogy itt is felteszem a kérdést, és átfutván a témát arra jutottam, hogy mivel ezt előttem mások már sokan megtették és választ is kaptak, talán nem okozok senkinek problémát.
Mindegy, az ügyfélszolgálat mail-ben válaszolt, azt írták ha elérhető lesz a DIGI dobnak szórólapot, egyébként menjek a kerületi irodába.

#1008 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 14:15

Ma találkoztam szolnokon a digis muksóval marha rendes volt én áramszolgáltatónál melozom aztán volt egy kis bajuk pár lakoval mind1 kimentünk megoldottuk, kicsit faggatóztam:) széchenyi lakótelepen decemberben már lesz net mindenhol. most kábeleznek, nyomják mint az állat. ugyhogy ha minden jól megy adsl le lesz mondva és akkor nem chello-t kötök hanem digi-t :p
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1009 Felhasználó inaktív   Kaszu2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 15:05

Hi Mindenki!
Multhéten szerdán volt nálunk egy kedves, aranyos 50es néni és kötöttünk egy szerződést a 20/10M-es LAN netre, várom, hogy mikor csörögnek.

#1010 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 06:38

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 12:07

Reklamáld meg hogy kéred a másik IP. tartományt a nagy letöltési sebességgel. :think:

Te roppant vicces ember vagy..

#1011 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 06:46

Az szinte biztos már hogy a digi külföld felé a feltöltést lekorlátozta, mert bármelyiket nézem europában Berlin, Nürnberg stb. még csak nem is távol keleti szerver nem megy 3-4mega fölé.
Ez azért régebben nem így volt még amikor csak 10gigás port volt a bixre és a napi görbén nem érte el a 6gigát..
ha pedig nem így van akkor nálam a bibi.

#1012 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 11:08

Nem lehet, hogy egyszerűen csak nőtt az előfiezetők száma, és "elfogyott" a külföldi sávszél? Bár ha a letöltés megy fullon akkor lehet tényleg valami korlátozás-féle.

#1013 Felhasználó inaktív   __Psion__ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 12:48

Az alábbi listából elég szépen végig tudod tesztelni az európai városokat:
Ubuntu full download mirror list.
Persze vedd figyelembe, hogy nem minden szerver képes a sávszélességedet kiszolgálni.

Ha valamelyik ország lassú, akkor írd be az adott url-t. Aztán megnézzük nálunk mit mutat.
Megnéztem pár szervert én is (30/20-as internet-hozzáféréssel próbálkoztam Veszprémből, mindenféle letöltésvezérlő nélkül):A Digi-Lan bekötése óta (több mint egy éve) lassabban töltötök a külföldi oldalakról. Szerintem nem történt változás.

unknownuser: köszönöm a (jogos) korrektúrát! Bár a tartalom volt a lényeg. S képzeld el mi történne, ha minden indulatos post után jönne egy önjelölt korrektor, és javítani azt egy újabb hozzászólásban.
Azonban most, hogy látom megy a helyesírás. Jöhetnek az egysorosnál hosszabb hozzászólások. ;)

Intel 486 DX4 100Mhz CPU, 2.1 GB Winchester, 32 MB EDO Ram, CD Drive, S3 Trio VGA,  Sound Blaster 32

#1014 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 14:17

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. okt. 10., péntek - 11:08

Nem lehet, hogy egyszerűen csak nőtt az előfiezetők száma, és "elfogyott" a külföldi sávszél? Bár ha a letöltés megy fullon akkor lehet tényleg valami korlátozás-féle.

A letöltés az jön fullon külföldről azzal nincs gond.
De a feltöltésnél bármelyiket nézem 3-4 max. 5 mega és a napszak bármely szakaszában nézem akkor is.
Persze tudom ez magasabb még igy is mint a garantált min. sebesség. Csak fura ami korábban 20/20-nál ment fel 20-al az most csak 4-5-el max.

#1015 Felhasználó inaktív   zozoka71 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 19:58

Üdv

Nekem is 30/20 csomagom van, de a külföldi feltöltéssel nincs gondom. Most, hogy olvastam nem megy a feltöltés Flashget-nek, visszaosztottam SuFu-ról letöltött torrenteket, és maximum tempóval, 2,4MB/s, illetve néha még 2,7MB/s is megy a feltöltés... svéd, angol, amerikai, norvég, kanadai IP címekről töltenek...

:up:
...ami elromolhat, az el is romlik...

A masinám

Phenom II - tuning

#1016 Felhasználó inaktív   Kaszu2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 08:05

Hétfőn jönnek fúrni, lehet délután már linkelek nektek egy speedtestet, végre valahára visszamondhatom a tetű 3g-s yodafone netemet :)

Yodafone, elvileg 7.2Mbit szerintetek?
Kép
VIVA DIGINET!

#1017 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 10:22

Idézet: Kaszu2000 - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 9:05

Hétfőn jönnek fúrni, lehet délután már linkelek nektek egy speedtestet, végre valahára visszamondhatom a tetű 3g-s yodafone netemet :)

Yodafone, elvileg 7.2Mbit szerintetek?
Kép
VIVA DIGINET!

A 7.2 csak elmélet, gyakorlatban soha nem lesz annyi a neted mert a vezetéknélküli kapcsolatbak a sebessége nagyon ingadozik.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1018 Felhasználó inaktív   Kaszu2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 12:00

Nah oké, de akkor miért nem lehet egyenesen beszélni??
Akkor mondják azt, hogy 1M/512k és akkor tiszta a szitu és közelebb állnak a valósághoz...szemét voda!
:)

#1019 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 12:08

Idézet: Kaszu2000 - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 13:00

Nah oké, de akkor miért nem lehet egyenesen beszélni??
Akkor mondják azt, hogy 1M/512k és akkor tiszta a szitu és közelebb állnak a valósághoz...szemét voda!
:)

Egy törvényi változás miatt mostantól közölni kell a garantált fel és letöltési sebességet is.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1020 Felhasználó inaktív   Kaszu2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 12:32

Mindegy.
Azt szeretném megkérdezni, hogy (panelház, Ujpest) a folyosón levő "Digiládából" nekem közvetlen UTP fog kijönni, vagy még lesz valamilyen beltéri egység.
A másik pedig, ha ez egy LAN-alapú internet, akkor nem lehet, hogy a hálózat más résztvevői láthatják az adatforgalmamat?
elöre is thx

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.