Idézet: Klara40 - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 10:26
Digim van, semmi gondom nem volt vele eddig, valószínű nem is digis probléma, de talán ti tudtok tanácsot adni, hogy hova forduljak. Érdekes dolgokat produkál a gépem.
MSN partnerem panaszkodott, hogy mindig akkor éri támadás a gépét, amikor velem beszél kamerán. Ha a myspace oldalát látogatom, a visitor mapje UK-ből mutat engem, nem Magyarországról. A gépemen 2 IP számot találtam, az igazit, és egy 169-est, amire ha rákerestem ip keresővel, hol USA-ként, hol Afrikaként mutatta a kereső. Kétszer lepucoltam a gépet, recovery CD meg ami kell, de még mindig ott van ez a furcsa IP szám, igaz, most kicsit más változatban, de még mindig 169-essel indul. A Rhine Ethernethez kapcsolódik és ha azt letiltom, nem enged fel MSN-re. A Digisek azt mondták, csak 1 IP számnak kell lennie, de nagyon csodálkoztak, mert 200 GB forgalmam van a gépen, ami képtelenség, mert nem töltögetek le-fel ekkora mennyiséget. Tudja valaki, hogy mi történhetett a gépemmel és hogy szabaduljak meg ettől az IP számtól? Mi lehet ez, trójai vagy hacker? Segítsetek kérlek!
a 169.254. kezdetű ip címek APIPA címek. Valószínüleg azért van ilyen címed, mivel a sima lan kapcsolaton engedélyezve van a TCP/IP. Ha csak ez az egy géped lóg a neten, akkor annál vedd ki a minden elől a pipát (ne távolítsd el!).

Súgó
A téma zárva.