HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1421 Felhasználó inaktív   Ptibo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 07. 14:14

Sziasztok!

Kedden kötötték be a 30/20-at(Pécs,Littke József utca),a le és feltöltés azóta is tökéletes,viszont sajnos elég gyakran szakad a net,amit a sz.gép restarttal tudok csak megoldani.Valakinek van erre valami tippje?

#1422 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 07. 14:51

Idézet: Ptibo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 14:14

Sziasztok!

Kedden kötötték be a 30/20-at(Pécs,Littke József utca),a le és feltöltés azóta is tökéletes,viszont sajnos elég gyakran szakad a net,amit a sz.gép restarttal tudok csak megoldani.Valakinek van erre valami tippje?

pl használj routert

#1423 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 17:19

Idézet: Pók32 - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 10:37

........

De az itt lakókat se értem, a szórólap nagyrésze a kukában landolt, a kiragasztott szórólapot meg 1 nap alatt letépték. Pedig a kábel tv-jük is olcsó, én már 2700-ért kötöttem a 69 csatornát és a minőségével nincs gond.

Nincs 3 az 1-ben csomag? :think:  (Olcsóbban jönnél ki. 5.850 Ft)

#1424 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 17:58

Idézet: luckystar - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 17:19

Nincs 3 az 1-ben csomag? :think:  (Olcsóbban jönnél ki. 5.850 Ft)

de van: 69 csati, 20M-s net és telefon 5200 HUF  :respect:

#1425 Felhasználó inaktív   Mrt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 20:19

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 16:58

de van: 69 csati, 20M-s net és telefon 5200 HUF  :respect:

ingyenkészülékkel és havi sok-sok ingyen perccel helyi hívás irányban :)

#1426 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:59

Idézet: unknownuser - Dátum: 2008. dec. 6., szombat - 14:42

Digi csődjéről meg csak annyit, hogy januártól a nemzetközi percdíjak is jelentősen csökkennek.

Az új telefon ÁSZF szerint 40/15 ft-os árakon lehet szinte a világ bármely mobil ill vezetékes hálózatába telefonálni.Majd a felére csökkentették az eddigi csúcsidős díjakat. :respect:

#1427 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:10

Felkerült a Hunyadi HBO dekóder magyar nyelvű használati utasítása a Digikábel honlapjára!

#1428 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 12:06

Annyira nem mélyedtem bele, de nekem úgy rémlik az EU elhatározása hogy felére csökkenti a nemzetközi hívások díjait 2009-től..szóval nem biztos, hogy ez Digi találmány lesz..

#1429 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 12:10

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 10:10

Felkerült a Hunyadi HBO dekóder magyar nyelvű használati utasítása a Digikábel honlapjára!

Úgy érted Hyundai :)
Kispesten van egy Hunyadi lakásszövetkezet..csodálkoznék ha dekódere is lenne :D

#1430 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 12:20

Idézet: Ptibo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 15:14

Sziasztok!

Szólj az ügyfélszolgálatnak és írd meg a tapasztalataidat ide. :)

#1431 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 18:57

Újpest Ugró gyula sor: 3 hét mulva indul a szolgáltatás, már lehet szerzödni !
Én már megtettem, jut mindenkinek sáv  ;)

#1432 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 19:11

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 12:06

Annyira nem mélyedtem bele, de nekem úgy rémlik az EU elhatározása hogy felére csökkenti a nemzetközi hívások díjait 2009-től..szóval nem biztos, hogy ez Digi találmány lesz..

A legfrissebb 2009 janártól érvényes Digi;T-Home;UPC ÁSZF-ből bogarásztam elő ezeket.
Pl:
Digi Ausztria vezetékes:                           15ft/perc egységesen
T-Home Ausztria vezetékes:                     45ft/perc egységesen
UPC Ausztria vezetékes:                           43 ill 30ft/perc

Digi Ausztria mobil (összes szolg):              40ft/perc egységesen
T-Home Ausztria mobil: (összes szolg):min.102ft/perc
UPC Ausztria mobil (összes szolg):             96ft/perc egységesen

Digi Svédország vezetékes:                      15ft/perc egységesen
T-Home Svédország vezetékes:          min.54ft/perc
UPC Svédország vezetékes:                      46 ill 30ft/perc

Digi Afganisztán vezetékes:                      140ft/perc egységesen
T-Home Afganisztán vezetékes:           min.780ft/perc!!!!!
UPC Afganisztán vezetékes:                      144ft/perc egységesen

T-Home esetében a Bázis díjcsomagot vettem alapul.UPC-nél minden csomagban ennyi a díj.
Első a Digi,aztán UPC végül T-Home.

Ez azért nem rossz.

Szerkesztette: Tom-y 2008. 12. 08. 19:16 -kor

#1433 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 19:22

Hehh, most láttam digis reklámot tévébe :D

Nem gyenge :D
Keeping the funk alive

#1434 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 20:57

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 19:11

T-Home esetében a Bázis díjcsomagot vettem alapul.UPC-nél minden csomagban ennyi a díj.
Első a Digi,aztán UPC végül T-Home.

Ez azért nem rossz.

Nem azért de egy IP telefon szolgáltatást egy PSTN-nel összevetni nem túl fair. Miért nem inkább a Tíhóm IP telefon szolgáltatásával vetetted össze?

http://www.t-home.hu/static/sw/file/Dsl-te...n_dijszabas.pdf

Ott auszria vezetékes egységesen 15Ft, ausztria mobil egységesen 45Ft. Svéd vezetékes egységesen 20, afganisztán vezetékes egységesen 345.

#1435 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 21:10

Idézet: shabba - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 20:57

Nem azért de egy IP telefon szolgáltatást egy PSTN-nel összevetni nem túl fair. Miért nem inkább a Tíhóm IP telefon szolgáltatásával vetetted össze?

http://www.t-home.hu/static/sw/file/Dsl-te...n_dijszabas.pdf

Ott auszria vezetékes egységesen 15Ft, ausztria mobil egységesen 45Ft. Svéd vezetékes egységesen 20, afganisztán vezetékes egységesen 345.

Jogos az észrevétel. :respect:
De még így is a Digi áll az élen.Viszont akkor a UPC dolgozik drágán.

#1436 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 21:15

a rezes telefonnal pedig ezek szerintmeg jól lahuzzák a népet

#1437 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 21:29

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 20:22

Hehh, most láttam digis reklámot tévébe :D

Nem gyenge :D

Kemény, nagyon ott van!

Csak jönnéek már Pécsen a József Attila útra is.

#1438 Felhasználó inaktív   Sentinel2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 22:04

Hmm.. Hellosztok!
Részemről a következőt tapasztaltam Digi Tv-től. Kissé kiakadtam a dolgon.
A honlapon leírtak alapján benne vagyok a szolgáltatási zónába,ezért gondoltam megrendelem a szolgáltatást. ...
Kissé berágtam mert előzőleg azt közölték ott van Digi Tv,noh oké leviszem a szerződést. Nagy nehezen összehozom ,hogy leérjek időben az ügyfélszolgálatra,erre egy h.... p.... kioszt ,mintha ő sz.rta volna a spanyol viaszt,hogy az nem úgy van.  ( a lakás nem a saját nevemen van (édesanyám nevén,de meghatalmazást csináltunk),de a szolgáltatást a saját nevemre kérném, erre tulajdoni lapot kér,azért ez szerintem eléggé túlkapás és úgy érzem semmi köze hozzá,adás-vételi szerződést kér??? :D (közöd??) hát ez komoly,majd személyit. :D ) Ekkor elgurult a tabletta,azóta szarok rájuk ,ugyanis kissé nevetségesnek tartom ,hogy ilyen egyszerű szerződéshez. Megjegyzem ha kell szívesen adok le neki, munkahelyi jövedelem igazolást,ami igazol hogy nem vagyok notorius nem fizető vagy 2 évnyi mobil számlát,de asszem ilyen ingatlan papírokhoz semmi köze.
   Egyébként mint kiderült ott még mindig nincs Digi tv, technikai okok miatt nem tudják behúzni,csak a tudnám hogy a másik szintén pofátlan cég a UPC akkor hogy hozta be a kábelt... Bár nem baj a hölgyike játszotta az agyát,remek Nr. 1 új ügyfél kezelés (Xi ker. ügyfélszolgálat rulez). Csak így tovább! Bár egyébként megjegyzem a lakás az utcafrontra néz és kb. kemény 2m-ert kell áthidalni,de gondolom az DigiTv-nek nagy szellemi megeröltetést jelent. Meg úgy egyébként ,a házban több embert is érdekelt volna dolog. :D  Igazából az egészben nem az bossztantott ,hogy ezt a technikai problémát már x éve nem oldják meg,hanam az ahogy az emberekkel bánnak és megjegyzem olyan papírokat kér el,amihez kurvára semmi köze és szarra se megy vele,de azért osztja az észt és közben eléggé személyiség jogi dolgokat feszeget....  De látom ennek a cégnek is ott fontos az ügyfél,ahol 10-esvél tudja gyüjteni őket,a többi meg bek.phatja...

Szerkesztette: Sentinel2 2008. 12. 08. 22:05 -kor

#1439 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 22:07

Idézet: Sentinel2 - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 22:04

Hmm.. Hellosztok!
A honlapon leírtak alapján benne vagyok a szolgáltatási zónába,ezért gondoltam megrendelem a szolgáltatást. ...
Kissé berágtam mert előzőleg azt közölték ott van Digi Tv,noh oké leviszem a szerződést. Nagy nehezen összehozom ,hogy leérjek időben az ügyfélszolgálatra,erre egy h.... p.... kioszt ,mintha ő sz.rta volna a spanyol viaszt,hogy az nem úgy van.  ( a lakás nem a saját nevemen van (édesanyám nevén,de meghatalmazást csináltunk),de a szolgáltatást a saját nevemre kérném, erre tulajdoni lapot kér,azért ez szerintem eléggé túlkapás és úgy érzem semmi köze hozzá,adás-vételi szerződést kér??? :D (közöd??) hát ez komoly,majd személyit. :D ) Ekkor elgurult a tabletta,azóta szarok rájuk ,ugyanis kissé nevetségesnek tartom ,hogy ilyen egyszerű szerződéshez. Megjegyzem ha kell szívesen adok le neki, munkahelyi jövedelem igazolást,ami igazol hogy nem vagyok notorius nem fizető vagy 2 évnyi mobil számlát,de asszem ilyen ingatlan papírokhoz semmi köze.
   Egyébként mint kiderült ott még mindig nincs Digi tv, technikai okok miatt nem tudják behúzni,csak a tudnám hogy a másik szintén pofátlan cég a UPC akkor hogy hozta be a kábelt... Bár nem baj a hölgyike játszotta az agyát,remek Nr. 1 új ügyfél kezelés (Xi ker. ügyfélszolgálat rulez). Csak így tovább! Bár egyébként megjegyzem a lakás az utcafrontra néz és kb. kemény 2m-ert kell áthidalni,de gondolom az DigiTv-nek nagy szellemi megeröltetést jelent. Meg úgy egyébként ,a házban több embert is érdekelt volna dolog. :D  Igazából az egészben nem az bossztantott ,hogy ezt a technikai problémát már x éve nem oldják meg,hanam az ahogy az emberekkel bánnak és megjegyzem olyan papírokat kér el,amihez kurvára semmi köze és szarra se megy vele,de azért osztja az észt és közben eléggé személyiség jogi dolgokat feszeget....  De látom ennek a cégnek is ott fontos az ügyfél,ahol 10-esvél tudja gyüjteni őket,a többi meg bek.phatja...

a technikai okok gondolom vmiféle engedélyt nem kapnak meg. Másik meg persze hogy elsősorban olyan helyre huzzák be ahol kis helyen sok embert tud lefedni...  most 2-3 emberért nem huznak be kábelt neked. majd később ha már minden zsufoltabb lakotelepet stb lefednek....

Szerkesztette: Eisenhower 2008. 12. 08. 22:10 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1440 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 22:13

Idézet: Sentinel2 - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 22:04

Hmm.. Hellosztok!

Tény,hogy előfizetést csak a lakás tulajdonosa köthet.Anno még saját névre tudtam netet rendelni.Aztán mikor telefont is kértünk mellé,új szerződést irattak alá,immáron a fater nevére.Ezt azzal magyarázták,hogy sok albis fizetett elő a lakástulajdonos tudta nélkül.Aztán mikor elköltöztek,elfelejtettek lejelenkezni,fizetni.A bekötéssel kapcsolatosan:Lehet,hogy csak 2 méterről van szó,de sok engedély miegymás kell bármilyen földmunkához,bekötéshez.A házban végzett munkáról nem is beszélve.Nyilván a szolgáltatónak is érdeke a sok ügyfél.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.