HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#2461 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 15. 14:15

A DIGI csuklott meg, vagy megint valami országos zavar van, hogy a BIX forgalma így leesett?
(Nem mellesleg az otthoni rendszeremet nem tudom elérni, csak azért néztem meg a BIX-et is.)
VODKA
-Connecting People-

#2462 Felhasználó inaktív   Jetpilot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:40

Idézet: PeterX - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 14:15

a BIX forgalma így leesett?

Ezek szerint vége van az ncore, bH free leechnek ?!  :cool:

#2463 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:46

Idézet: PeterX - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 15:15

A DIGI csuklott meg, vagy megint valami országos zavar van, hogy a BIX forgalma így leesett?
(Nem mellesleg az otthoni rendszeremet nem tudom elérni, csak azért néztem meg a BIX-et is.)

Nem a digi-vel van a gond, hanem razzia volt.
Bulváron lehet olvasni eleget róla.
Keeping the funk alive

#2464 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 19:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 17:51

Többan szívtak vele, végy TPLinket.

Ezt hol olvastad? mert én nem találtam semmit a még az SMC forumonse

#2465 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 20:25

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 21:47

NINCS forgalmi korlátozás, sem extrém használat és semmi ilyen apróbetűs huncutság. ( https://forum.hwsw.h...-1228140153.jpg )

Jól látom hogy ez egy DU meter?  :)

#2466 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 22:34

Jól.
0dB.

#2467 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 10:31

Ma hivtam fel az ÜFSZ-t és a csajszi azt mondta Juliusban érdeklödjek,ennyit az 1-2 honapos idöröl a 17 kerben.  :omg:
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#2468 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 11:27

Csepel Kossuth Lajos utca páros oldalán a Pláza magasságában még mindig nem lesz, csak leghamarabb június körül. Legalábbis most ezt mondják. Végtelenségnek tűnik a várás.....

Állítólag most a Kossuth Lajos páratlan oldala környékét kötik, Petz Ferenc utcát.

Szerkesztette: batagy 2009. 04. 16. 11:33 -kor

Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#2469 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 12:10

Idézet: batagy - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 12:27

Csepel Kossuth Lajos utca páros oldalán a Pláza magasságában még mindig nem lesz, csak leghamarabb június körül. Legalábbis most ezt mondják. Végtelenségnek tűnik a várás.....

Állítólag most a Kossuth Lajos páratlan oldala környékét kötik, Petz Ferenc utcát.

De azt is nagyon lassan, mert még mindig nem értek is, pedig páratlan oldal.

#2470 Felhasználó inaktív   gabo74 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 16. 13:21

Szerintem akkor 2020-ra csak ide érnek a szabadság.u-ba.Borzalmas hogy ennyire nem kell nekik az ügyfél.
Most mehetek a UPC-hoz,jó árasítani a semmit.

#2471 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 14:04

Nah, délelőtt jött a telefon, hogy holnap délelőtt jönnek bekötni a netet, alig várom  :D

Amúgy a digis speedtest csak a digi hálózatából érhető el? Mert nekem nem jön be semmi...

#2472 Felhasználó inaktív   pritjplat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:32

ÜDV!

Ma megnéztem, hogy mi a helyzet a XXI. kerületben azon belül a Kossuth Lajos utcában van-e ócsó gyórs remek net. Az online megrendelésen ki tudtam választani az utcát de az oldalon külön megnézhető a kerületre vonatkozó elérhetőségeknél nem szerepel az utcám. Van valakinek valami ötlete erre?
A másik, hogy van e és ha igen mennyi idő a hűség a digihez?

:respect:

#2473 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:34

Idézet: pritjplat - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 16:32

ÜDV!

Ma megnéztem, hogy mi a helyzet a XXI. kerületben azon belül a Kossuth Lajos utcában van-e ócsó gyórs remek net. Az online megrendelésen ki tudtam választani az utcát de az oldalon külön megnézhető a kerületre vonatkozó elérhetőségeknél nem szerepel az utcám. Van valakinek valami ötlete erre?

Nincs hűség, és ami szerepel a listában az nem mérvadó, mert mi sem szerepelünk, és mégis van ;)
Keeping the funk alive

#2474 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:43

Idézet: pritjplat - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 16:32

ÜDV!

Lazsa jól mondta...benne van a Kossuth Lajos, viszont még csak 1-2 házban lehet kötni, én is megrendeltem, s 1 héten belül jött a telefon, hogy elnézésemet kérik, de még nem lehet kötni a netet. Megerősítette azon (többek által már korábban elmondott) felvetést, hogy ott lehet kötni, ahol már szórólapoznak az üzletkötő elérhetőségével.

#2475 Felhasználó inaktív   pritjplat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 18:34

Huu köszönöm az információkat!

Megpróbálom hátha van a 130-ban  :D .

A tv és a telefon minősége jó? Érdemes UPC-ről váltani?

#2476 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 18:50

Idézet: pritjplat - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 18:34

Huu köszönöm az információkat!

Megpróbálom hátha van a 130-ban  :D .

Egyértelműen.

#2477 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 18:56

Idézet: pritjplat - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 18:34

Én mindhárom szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve! A TV és a telefon is kifogástalanul működik, több mint 3 hónapja. Mellesleg előtte upc volt, ott a tv adók fele függőlegesen csíkos volt (nem a tévémmel van baj :D). Érdekes módon a diginél minden adó kristálytisztán jön.

Mondjuk én fehérváron élek, de gondolom bp-en is tudják ugyanezt a minőséget biztosítani.

Megjegyzem, hogy terjesztenek olyan híreket, hogy a digi telefonja szar, szakadozik, nem lehet benne hallani stb., de megnyugtathatok mindenkit, hogy ezek csak rosszindulatú/irigységből fakadó híresztelések. Ugyanez vonatkozik a tévére is, olyanokat is hallottam, hogy napokig nincsenek adók, meg hogy tök szar a kép minősége - nos természetesen ez sem igaz.

A napokban volt ugyan kb. 4 órás kimaradás, ha jól tudom elvágtak valami kábelt, nem volt se net, se telefon, meg pár adó is eltűnt, de ez először fordult elő, gondolom, ha az upc kábeleit vágnák el, ők sem tudnának gyorsabban dolgozni.

Szóval szerintem nem csak hogy érdemes, hanem pénztárcakímélő is a váltás. A telefon pl. tök ingyen van, nincs előfizetés és nettel együtt használva több mint 4 óra ingyen beszélgetést ad a digi helyi hívásnál. Bp.-en gondolom ez különösen jó ajánlat, de anélkül is verhetetlenek az árai: 3ft/p a helyi hívás, mobil 30ft/p, olcsóbb mint saját hálózatot hívnom mobilról, így az asszony is erről szokott hívni inkább.

#2478 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 21:10

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 19:56

Én mindhárom szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve! A TV és a telefon is kifogástalanul működik, több mint 3 hónapja. Mellesleg előtte upc volt, ott a tv adók fele függőlegesen csíkos volt (nem a tévémmel van baj :D). Érdekes módon a diginél minden adó kristálytisztán jön.

Mondjuk én fehérváron élek, de gondolom bp-en is tudják ugyanezt a minőséget biztosítani.

Megjegyzem, hogy terjesztenek olyan híreket, hogy a digi telefonja szar, szakadozik, nem lehet benne hallani stb., de megnyugtathatok mindenkit, hogy ezek csak rosszindulatú/irigységből fakadó híresztelések. Ugyanez vonatkozik a tévére is, olyanokat is hallottam, hogy napokig nincsenek adók, meg hogy tök szar a kép minősége - nos természetesen ez sem igaz.

A napokban volt ugyan kb. 4 órás kimaradás, ha jól tudom elvágtak valami kábelt, nem volt se net, se telefon, meg pár adó is eltűnt, de ez először fordult elő, gondolom, ha az upc kábeleit vágnák el, ők sem tudnának gyorsabban dolgozni.

Szóval szerintem nem csak hogy érdemes, hanem pénztárcakímélő is a váltás. A telefon pl. tök ingyen van, nincs előfizetés és nettel együtt használva több mint 4 óra ingyen beszélgetést ad a digi helyi hívásnál. Bp.-en gondolom ez különösen jó ajánlat, de anélkül is verhetetlenek az árai: 3ft/p a helyi hívás, mobil 30ft/p, olcsóbb mint saját hálózatot hívnom mobilról, így az asszony is erről szokott hívni inkább.

Megerősítem a dolgokat. Több mint 1 éve használjuk megelégedéssel Miskolcon.

Mondjuk ezt a telefon dolgot nem figyeltem, pont a mai napig, amikor 3 óra helyi beszélgetést jól kiszámláztak 0ft-ra. :D

#2479 Felhasználó inaktív   pritjplat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 21:10

:up:  Jó a marketing! Engem meggyőztetek :) .  Köszönöm a segítséget!

#2480 Felhasználó inaktív   pritjplat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 22:21

Hát megrendeltem online-n meglátjuk mit mondanak. Csepelen esetleg van már valakinek digije?? :p

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.