HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3701 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 29. 14:16

Idézet: maxt - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 13:14

És még a "bizalomgerjesztő" enyhén illuminált hangról nem is beszéltem.
Mindenesetre vártam, jött, fúrt, szerelt, korrekt módon mindent megoldott.
Újabban koaxot nem húznak be a lakásba, hanem rányomják az ajtón kívül a meglévő drótra.
Mivel nekem ez így megfelelt nem szórakoztam vele.
(Kb 1 éve ismerősnél mindenhova tettek kábelt ahova csak kérte... úgy látszik a válság erre is kihat.)

Nekem is pár hete kötötték be, kértem, hogy 2 helyre is húzzák be a kábelt (2 szobába) és szó nélkül megtették. A TV-t pedig maguk ajánlották fel, hogy 2 helyre vezetik be, de csak 1 TV-nk van :D A bekötés kb. 10 percig tartott, mondtam nekik, hogy a kábelt majd én eligazgatom, ők csak összekötötték a folyosón lévő kábellel a utp-t + megcsinálták az elosztót (telefon + net), a TV-t a már meglévő UPC-s kábelen vezették be.

2 éves hűséget kötöttem, így 1 éven keresztül 3 ezret fizetek (net + TV + telefon), aztán meg majd annyit, mint amennyit ezelőtt fizettem UPC-nél CSAK magára az internetre. :D

Szerkesztette: P100 2009. 09. 29. 14:18 -kor

#3702 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 29. 17:34

Azért ez elég hülyeség hogy csak a legnagyobb csomagnak emelik a sebességét...

#3703 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 17:36

Idézet: P100 - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 14:16

Nekem is pár hete kötötték be, kértem, hogy 2 helyre is húzzák be a kábelt (2 szobába) és szó nélkül megtették. A TV-t pedig maguk ajánlották fel, hogy 2 helyre vezetik be, de csak 1 TV-nk van :D A bekötés kb. 10 percig tartott, mondtam nekik, hogy a kábelt majd én eligazgatom, ők csak összekötötték a folyosón lévő kábellel a utp-t + megcsinálták az elosztót (telefon + net), a TV-t a már meglévő UPC-s kábelen vezették be.

2 éves hűséget kötöttem, így 1 éven keresztül 3 ezret fizetek (net + TV + telefon), aztán meg majd annyit, mint amennyit ezelőtt fizettem UPC-nél CSAK magára az internetre. :D

Csak működjön  :D

#3704 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 18:31

Idézet: Sparks - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 8:13

Ma reggel kiplakátolta a Digi a házunkon, hogy 1 éves hűséggel 3000 Ft fél éven keresztül a havidíj bármely netcsomag+digi kábeltv+tel vagy 2 év hűség és akkor 1 évig 3000 Ft. Nem rossz. Persze hűség nélkül is lehet a szokásos árakon. Most már tényleg kíváncsi leszek, hogy mennyi idő lesz a tényleges bekötésig, mert eddig nagyon szép tempóban nyomják (nyár elején földmunkák, 2 hete doboz a lépcsőházban, most pedig lehet hívni az üzletkötőt). Mindez 13. kerület Esztergomi út.

Nálunk Újpesten már bő 1 hónapja felajánlották ezt a hűség cuccot.
Mutter-t meg is találta a Digi üzletkötö aki nagyon rámenős és Bunkó Volt!

Mutter elhajtotta!!!

Honnan tudhatja az ember,hogy mire le jár az 1 év nem e emeli duplájára,triplájára az árakat a Digi.
Tudjátok válság van!
És lehetet róla olvassni,hogy a Digi anyagilag nem áll valami fényesen.
És persze ott vagy meglőve,hogy aláírtál 2 évet és nem mondhatod vissza. Hoppá !

A Upc legalább azt mondja,írj alá 1 vagy 2 év hűséget ,de addig amíg tart a hűség ennyi az ár és kész!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3705 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 19:29

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 19:31

Mutter elhajtotta!!!

Honnan tudhatja az ember,hogy mire le jár az 1 év nem e emeli duplájára,triplájára az árakat a Digi.
Tudjátok válság van!
És persze ott vagy meglőve,hogy aláírtál 2 évet és nem mondhatod vissza. Hoppá !

A Upc legalább azt mondja,írj alá 1 vagy 2 év hűséget ,de addig amíg tart a hűség ennyi az ár és kész!

A Diginek nem szokása duplájára, triplájára emelni az árakat. Amúgy meg aláír egy szerződést mind a két fél, amelyet nem lehet egyik oldalról sem felrúgni. Azt csak a bankok tehetik meg manapság, mert az ő (bankárok) királyságuk alatt élünk, de ez egy másik történet.
Szóval, ha hűség alatt emelni akar, akkor annak benne kell lenni a szerződésben, hogy tehet-e ilyet. Ha jön az üzletkötő majd megnézem, hogy tehetik-e. A tippem: nem. Ha mégis, akkor is lehet hűség nélkül olcsóbban netet kérni, mint a konkurenciánál.
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#3706 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 19:45

Idézet: Sparks - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 19:29

A Diginek nem szokása duplájára, triplájára emelni az árakat. Amúgy meg aláír egy szerződést mind a két fél, amelyet nem lehet egyik oldalról sem felrúgni. Azt csak a bankok tehetik meg manapság, mert az ő (bankárok) királyságuk alatt élünk, de ez egy másik történet.
Szóval, ha hűség alatt emelni akar, akkor annak benne kell lenni a szerződésben, hogy tehet-e ilyet. Ha jön az üzletkötő majd megnézem, hogy tehetik-e. A tippem: nem. Ha mégis, akkor is lehet hűség nélkül olcsóbban netet kérni, mint a konkurenciánál.

Nem érted.

Úgy szól a dolog,hogy írj alá 2 évet a Diginél,és akkor 1 évig a 3 szolgáltatást megkapod havi 3 ezerért(teszem hozzá,nagyon jó ár)
De ott van a 2. év amikor bármilyen árat feldobhat a Digi,és neked ott az aláírt 2 év hűségből még egy!

Egyébként UPC társasházi kedvezménnyel nem sokkal drágább.

Szerkesztette: Modika 2009. 09. 29. 19:46 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3707 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 20:01

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 20:45

Nem érted.

Úgy szól a dolog,hogy írj alá 2 évet a Diginél,és akkor 1 évig a 3 szolgáltatást megkapod havi 3 ezerért(teszem hozzá,nagyon jó ár)
De ott van a 2. év amikor bármilyen árat feldobhat a Digi,és neked ott az aláírt 2 év hűségből még egy!

Ez konkrétan baromság. Most írtam alá, felmondhatod, asszem 25 ezer a kötbér, az egy évre elosztva havi kétezer. Ha az egekbe emelné a Digi az árakat (ööööööööö, mikor is volt utoljára áremelés a vezetékes net piacán?), akkor felmondod, kifizeted a kötbért és úgy veszed, nem 3 ezerért volt egy évig a tv+net+telefon, hanem 5 ezerért.

Szerkesztette: worxland 2009. 09. 29. 20:02 -kor

aláírás
Spoiler

#3708 Felhasználó inaktív   zozoka71 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 20:26

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 19:45

Nem érted.

Régen jártam ebben a fórumban, de látom ugyanaz megy tovább, mint lassan 2 éve...
Digis vagyok, és maradok is ameddig tudok. Árat nem emeltek 2 év alatt! Hűség ide, hűség oda, korrekt áraik vannak. UPC azóta próbál dömpingelni, amióta nem tudta a Digit kifúrni a piacról, és az a piaci részesedéséből nagyot hasított. Régen UPC voltam, és örülök, hogy eljöttem, mert mint meglévő előfizető semmi akció nem vonatkozott rám, alig netért, vacak csatornákért, csúcsidőben használhatatlan telefonért havonta 12-14 ezret fizettem... most mindenért 7 alatt... hűséggel 3... azért számolni kellene kicsit, ilyen konkurencia mellett mekkorát emelne a Digi, hogy az emberek visszamenjenek a UPC-hez?
Semekkorát!
Ja igen, a netem is a max csomag volt Diginél, aztán sebességet növeltek és 1 ezrest levettek árából...
...ami elromolhat, az el is romlik...

A masinám

Phenom II - tuning

#3709 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 21:36

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 19:45

Nem érted.

TE nem érted!

Az aláírt időszak első felében az előfizetési díj valóban 3.000 Ft/hó, a második felében a hűség nélküli díj 5.400 Ft/hó, ugyanannyi, mint a hűség nélküli díj. Ha felmondod, akkor szvsz 20.000 Ft díjat worxland szerint 25.000 Ft-ot kell lerónod. Na így gondold végig!
Így már nagyobb a különbség az UPC-vel szemben, de a társasházi csomaggal szemben tényleg nincs veszett különbség.
Én amikor az UPC-ot felmondtam, nekem is felajánlották ezt a lehetőséget és két dolog miatt döntöttem a digi mellett:
- Ezt a lehetőséget az UPC miért nem ajánlotta fel nekem korábban? Ha a társasházi csomag díjáért kifizetődő nekik a szolgáltatás, akkor eddig miért volt túlárazva a szolgáltatásuk? Vagy csak lehúztak? Mert ekkor ez már úgy tűnik!
- Az UPC-s net torrentezésre használhatatlan.

Szerk.: Emlékezetem szerint a társasházi csomag két évről szól. Ahogy az árak az utóbbi időben változnak, (konkrétan csökkennek,) másfél, közel két év múlva már drága lesz.

Szerkesztette: Pille 2009. 09. 29. 21:50 -kor

#3710 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 08:34

Beszéltem az üzletkötővel: holnap, azaz csütörtökön délután jön és megrendeljük a szolgáltatást. Azt mondta, hogy ezután 2 héten belül bekötik a cumót. Legalábbis a főnökei azt mondták neki, hogy ezt bátran mondhatja... :) Ha így lesz, akkor itt pár hónap alatt lezajlik az egész a földmunkák kezdetétől a szolgáltatásig. Reménykedem benne, mert jól esne már az az 50/25-ös net (pláne ha 80/25 lesz belőle)
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#3711 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 08:42

Idézet: Pille - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 22:36

TE nem érted!

Az aláírt időszak első felében az előfizetési díj valóban 3.000 Ft/hó, a második felében a hűség nélküli díj 5.400 Ft/hó, ugyanannyi, mint a hűség nélküli díj. Ha felmondod, akkor szvsz 20.000 Ft díjat worxland szerint 25.000 Ft-ot kell lerónod. Na így gondold végig!
Így már nagyobb a különbség az UPC-vel szemben, de a társasházi csomaggal szemben tényleg nincs veszett különbség.
Én amikor az UPC-ot felmondtam, nekem is felajánlották ezt a lehetőséget és két dolog miatt döntöttem a digi mellett:
- Ezt a lehetőséget az UPC miért nem ajánlotta fel nekem korábban? Ha a társasházi csomag díjáért kifizetődő nekik a szolgáltatás, akkor eddig miért volt túlárazva a szolgáltatásuk? Vagy csak lehúztak? Mert ekkor ez már úgy tűnik!
- Az UPC-s net torrentezésre használhatatlan.

Szerk.: Emlékezetem szerint a társasházi csomag két évről szól. Ahogy az árak az utóbbi időben változnak, (konkrétan csökkennek,) másfél, közel két év múlva már drága lesz.

Én is aláírtam a 2 évet. Máshogy számoltam: 3000-nél olcsóbban tv+net nem nagyon lesz 1 éven belül, upc-n kívül itt más nincs. ha 1 évig 3000-ért használom és valamiért le kell mondanom és fizetek 20000-et, akkor is jobb helyen vagyok mint ha nem írom alá. :)

#3712 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 09:26

Idézet: mexel - Dátum: 2009. Sep. 30., Wednesday - 9:42

Én is aláírtam a 2 évet. Máshogy számoltam: 3000-nél olcsóbban tv+net nem nagyon lesz 1 éven belül, upc-n kívül itt más nincs. ha 1 évig 3000-ért használom és valamiért le kell mondanom és fizetek 20000-et, akkor is jobb helyen vagyok mint ha nem írom alá. :)

En pedig ugy szamoltam hogy mivel a net miatt van a telefon + tv, ezert 2 evig fizetek 4700/ho-t a 30/20-ert (es akkor ingyen teflon+tv). Ez ahhoz kepest hogy UPC-nek ~7000-et fizettem majd 2 evig 5mbit-ert illetve a vege fele 15-ert, meg mindig nevetsegesen alacsony.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#3713 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 09:43

Udv all!

Mint jovobeni DIGI-s, igy tapasztalatlan eteren, lenne egy kerdesem.

Startnet lett rendelve, amit 2 gepen szeretnek majd hasznalni, panelhaz, sima utp kabel lesz behuzva, modem es egyebek nelkul.

Velemenyetek szerint a megosztashoz elegendo egy >>d-link dir 120 as router<<? Avagy ki mit ajanlana, wifi stb nem kell, ketto gepen menjen gyonyoruen a net, es egy kis torrentezestol se fekudjon meg.

Elore is koszi
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3714 Felhasználó inaktív   Chester85 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 10:56

Sziasztok. Aki esetleg nézi a Digitális adásokat,megtudná mondani a mhz-eket, hol vannak a digitális csatornák? Köszönöm.
Budapest XVIII. Havanna ltp.

Internet: DigiLan StartNet 20/10 || Tv: DigiKábel Digi+

#3715 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 13:14

Idézet: Attees - Dátum: 2009. szept. 30., szerda - 10:43

Udv all!

Startnet lett rendelve, amit 2 gepen szeretnek majd hasznalni, panelhaz, sima utp kabel lesz behuzva, modem es egyebek nelkul.

Velemenyetek szerint a megosztashoz elegendo egy >>d-link dir 120 as router<<? Avagy ki mit ajanlana, wifi stb nem kell, ketto gepen menjen gyonyoruen a net, es egy kis torrentezestol se fekudjon meg.

Elore is koszi

Ha nem lesz őrült nagy torrent forgalom (sok szálon, sokfelé), akkor bírni fogja.

#3716 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 13:17

Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 18:31

Mutter elhajtotta!!!

Tudjátok válság van!

Mi a f*sz van akkor, ha 1 év után emeli az árakat? Persze, nem örülünk neki, hiszen nem arra számítottunk, de még akkor is DIGI a legolcsóbb, ha a net árát duplájára emeli! (Ilyen az életben nem lesz egyébként.)

#3717 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 13:18

Idézet: Attees - Dátum: 2009. szept. 30., szerda - 9:43

Udv all!

Elore is koszi

Hogy ne bírná? Nekem DIR-100-as routerem van, és folyamatosan megy a torrent max-al mindkét gépen.

#3718 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 13:43

Joci, P100 Koszonom!  :up:

Orult nagy torrent forgalom nem lesz, neha egy linux cd, semmi tobb  :)

Akkor valoszinuleg beruhazok egy ilyenre. Ha meglesz, lehet jovok meg kerdezoskodni :)
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3719 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 14:14

hi
vki tud dobni pm-ben egy jó utorrent beállítást digihez, még nem tapasztaltam ki
thx

#3720 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 15:25

uTorrentben van olyan, hogy sebességkalauz. Ott manuálisan válaszd ki, hogy milyen a feltöltési sebességed és az uTorrent automat beállítja magát.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.