elso hozzaszolasom itt, uj diginet felhasznalo vagyok. nemileg azert visszaolvasgattam.
mult hetfon kotottek be az 50/25-os csomagot nalam (Gyor, nadorvaros).
megmondom oszinten valami nincs teljesen rendben vele.
speedtest.net (ami persze nem mindig mervado) kezdetek ota kb ennyit mer: 30/0,5 (!)
hdsnet le es feltoltos tesztje altalaban ezt adja: 30-40/15
(de ez utobbinal nagyon hullamzo volt, volt amikor a feltoltes jobb volt volt amikor kevesebb)
mindezen tesztek futtatasakor csak a rendszer mukodesehez elengedhetetlen programok voltak aktivak (nem futott torrent stb. stb meg a virusirtot (nod32) is leszedtem (!) kinomban mar).
kiprobaltam masik geppel is (laptop), szinten ugyanez az eredmeny.
viszont, a torrentjeim kepesek lefele a maximalis sebessegel jonni. felfele viszont eleg ritkan kapcsolodnak be a gyors seedeleskbe.
ha ennek meg akar orulhetnek is, a masik negativ tapasztalatom, hogy ugy egy ora elteltevel az osszes torrent-em szetkapcsol idotullepessel (utorrent 1.8.1-et hasznalok. vilagit az egesz pirosan a szep zold nyilak helyett)
ilyenkor mar uj torrent inditasa is sokszor gond, neha jobb ujrainditani magat a programot hogy osszekapja magat.
a kliens sebessege a net-hez megfeleloen be van allitva. igaz, hogy most pontosan 716 torrent fut benne, de az elozo netkapcsolatommal soha nem tapasztaltam ilyen tomeges idotullepeses szetkapcsolast.
szoval nemtudom mitevo legyek, kellene e amiatt szolnom, hogy tesztoldalak sebessegmutatoi nem mutatjak azt amit szeretnem?
tudom az ilyen reklamaciokat konnyu lerazni, de ahogy latom itt szinte mindenkinek tokeletesen mukodnek. nalam meg nem. szoval valami csak van.
barmi otlet?
Szerkesztette: agentwayne 2009. 10. 04. 12:14 -kor