HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4621 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 15:00

Én azt tapasztaltam, főleg az újabb uTorrent verziókkal, hogy töltés közben sokszor megszakadt a netkapcsolat (elsősorban nagy sebességeknél), de úgy, hogy utána már nem is tudott újra se csatlakozni. .
Lényeg, hogy nálam az uTP letiltása oldotta meg a gondot.

bt.transp_disposition -t 15-ről 5-re állítottam.

Szia.
Nálam is ugyanez a helyzet, hogy sűrűn szakadozok letöltésnél, csak nálam magától újraindul a router.
Ezeket a beállításokat hol találom? uTP letiltás stb. Ja és win7 van, már csak azért, mert nem emlékszem, hogy régebben csinálta volna.
Üdv Karicsek

Szerkesztette: karicsek 2010. 05. 07. 15:02 -kor

#4622 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: miguel17 - Dátum: 2010. 05. 03. 15:13

Kitudja miért van az, hogy torrentezés közben amikor letöltök valamit és amikor letöltötte megszünik a net!? Áramtalanítom a routert és megy minden újra. Olyan mintha valami bontanáa kapcsolatomat!
Digi 80/25-ös netem van.
Rossz a routerem, vagy behal a hálózat az adatforgalom alatt?
Tapasztalt valaki ilyet?

Routerben vannak ilyen opciók, ott mi van beállítva? Keress egy "always on" opciót.
Make love not Wor.

#4623 Felhasználó inaktív   miguel17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 05. 07. 16:42

Routerben vannak ilyen opciók, ott mi van beállítva? Keress egy "always on" opciót.

Nem találtam olyan opciot!
Ilyen a Routerem: Linkjeim
Itt a setap manual:

Szerkesztette: miguel17 2010. 05. 07. 17:35 -kor

#4624 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: miguel17 - Dátum: 2010. 05. 05. 15:29

bt.transp_disposition -t 15-ről 5-re állítottam.

Nekem ez az érték 31!? levegyem kisebbre?

Szia!

Itt az infó, hogy mit jelent:
http://www.tmsnetwor...alues-explained

A 31 azt jelenti hogy minden engedélyezett.
5-re állítsd , az tiltja le teljesen az uTP-t!
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#4625 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: karicsek - Dátum: 2010. 05. 07. 16:00

Nálam is ugyanez a helyzet, hogy sűrűn szakadozok letöltésnél, csak nálam magától újraindul a router.
Ezeket a beállításokat hol találom? uTP letiltás stb. Ja és win7 van, már csak azért, mert nem emlékszem, hogy régebben csinálta volna.
Üdv Karicsek

Szia!

Az uTorrent-ben az Options>Preferences>Advanced beállítások között van.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#4626 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 18:43

utorrent+ZA+win7 nálam nincs feltöltés..azt irja nem tudnak kapcsolódni hozzám mások mert a port zárva van és különben is portforward blablabla
na most ZA-ban engedve van, routerben engedve van a port, win7 tűzfala kikapcsolva..mégis csak letölteni enged.
XP-ben nem volt semmi ilyen gond.
outpost tűzfalat használva viszont simán jó ez a port...

win7-ben a ZA és az utorrent nem csípik egymást?

#4627 Felhasználó inaktív   miguel17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 05. 07. 18:44

Szia!

Itt az infó, hogy mit jelent:
http://www.tmsnetwor...alues-explained

A 31 azt jelenti hogy minden engedélyezett.
5-re állítsd , az tiltja le teljesen az uTP-t!

Nem akarja az igazságot!
Átállítottam az értéket 5-re, és letöltöttem kb 10GB-ot jott is kb 28Mbps-al, majd amikor vége a letöltésnek, megszakad a netkapcsolat és nem tudja visszatölteni!
Csak a router áramtalanítása segít.

#4628 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:53

Aki fehérváron digitálisan nézi a digikábelt,ellenőrizze le,hogy megszűntek e az akadozásos problémák?Ma reggel megint állítottak valamit a rendszeren.

#4629 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 04:37

Üzenet megtekintéseIdézet: miguel17 - Dátum: 2010. 05. 10. 09:39

Nem akarja az igazságot!
Átállítottam az értéket 5-re, és letöltöttem kb 10GB-ot jott is kb 28Mbps-al, majd amikor vége a letöltésnek, megszakad a netkapcsolat és nem tudja visszatölteni!

Routert kéne cserélni talán? A 28 Mbps az kicsit kevésnek tűnik.
Keeping the funk alive

#4630 Felhasználó inaktív   Disznoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 14. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Tom-y - Dátum: 2010. 05. 10. 16:53

Aki fehérváron digitálisan nézi a digikábelt,ellenőrizze le,hogy megszűntek e az akadozásos problémák?Ma reggel megint állítottak valamit a rendszeren.

Vannak még akadások, de messze a tűréshatáron belül. Egy-két blackaut meg pixelfolyam előfordul, de nagyon ritkán. Nem tudom, más hogy van vele, nálam ennyi belefér. Ha viszont betennének egy természetfilm csatornát HD-ben azt megköszönném! :)

#4631 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 15:25

Nekem most fog megszűnni egy 50/25-ös (3*500MB email+500MB webtárhely) előfizetésem a TvNetWorknél, mert felvásárolta a Digi. Ez a Digi milyen? Milyen tapasztalatok vannak vele? Elég soványnak néznek ki a netcsomagjaik. Főleg a kevés és kicsi mailfiók, és a hangyaf4xnyi webtárhely gázos. Szűrnek p2p-t? Nem vagyok nagy letöltő, általában 100GB/hó alatt hozok össze, talán 1-2x voltam kicsit felette az évek folyamán.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4632 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 16. 15:25

Nekem most fog megszűnni egy 50/25-ös (3*500MB email+500MB webtárhely) előfizetésem a TvNetWorknél, mert felvásárolta a Digi. Ez a Digi milyen? Milyen tapasztalatok vannak vele? Elég soványnak néznek ki a netcsomagjaik. Főleg a kevés és kicsi mailfiók, és a hangyaf4xnyi webtárhely gázos. Szűrnek p2p-t? Nem vagyok nagy letöltő, általában 100GB/hó alatt hozok össze, talán 1-2x voltam kicsit felette az évek folyamán.

a lan gyors és olcsó nincs kötelező hűség sem p2p korlát.
a hagyományos kábelnetjük nem jó..

kevés a mail fiók? annyi gmail címed lehet amennyit fejben tudsz tartani ;)

#4633 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 16. 16:25

Webtárhelynek meg itt van egy ingyenes, reklámmentes, 1500MB, php+mysql : http://www.000webhost.com/

#4634 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 10:09

Kösz a választ mindenkinek. Félig megnyugodtam, hogy normális a LAN szolgáltatásuk és nem korlátoznak. De a többi problémára csak félmegoldások ezek. Gmail szép és jó, de azt bármelyik idióta tud regelni, kb. annyira veszik vele az embert komolyan, mint a freemaillel. Ez a tárhely szolgáltatás is jónak tűnik, de ott nem lehet reklamálni az esetleges rendelkezésre nem állásért (ajándék lónak...).
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4635 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 17. 11:09

Kösz a választ mindenkinek. Félig megnyugodtam, hogy normális a LAN szolgáltatásuk és nem korlátoznak. De a többi problémára csak félmegoldások ezek. Gmail szép és jó, de azt bármelyik idióta tud regelni, kb. annyira veszik vele az embert komolyan, mint a freemaillel. Ez a tárhely szolgáltatás is jónak tűnik, de ott nem lehet reklamálni az esetleges rendelkezésre nem állásért (ajándék lónak...).
Azért nem olyan rossz a rendelkezésre állás :D

Itt tudod megnézni: http://www.000webhost.com/

(A Home oldalon) kattins a Check our uptime stats-ra.

#4636 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2010. 05. 16. 18:40

[...]
a hagyományos kábelnetjük nem jó..
[...]

Veszem észre :( Már megint meghalt, persze akkor, amikor dolgoznék. Grrrr!!!
Hűségidő esetén hogyan lehet felmondani? (tv és kábelnet)
Mert ez nem szolgáltatás... 1 hónappal ezelőtt fel illetve letöltés akadozott (kb. azóta is, de ip újrakéréssel megjavul egy napig), de most meg egyeltalán semmi sincs. Ügyfélszolgálati bejelentésem volt pár, kint is voltak kétszer, de elegem van ebből. Egy 3G-s net is stabilabb ennél...

#4637 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 17. 11:09

Ha az a lényeg, hogy komolyan vegyenek miért gondolkozol szolgáltatói lehetőségekben? Én sokkal viccesebbnek tartom a komoly emberek v. cégek álltal használt szolgáltatós maileket, mint ugyan ezt google megoldással.
Egyébként pedig, aki presztizst csinál ebből, az szépen vásároljon/béreljen saját servert, helyezze el egy server park-ban, és használjon saját domain-t.

#4638 Felhasználó inaktív   rion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2010. 05. 17. 11:11

...
Ügyfélszolgálati bejelentésem volt pár, kint is voltak kétszer, de elegem van ebből. Egy 3G-s net is stabilabb ennél...

Ha tudod több példával bizonyítani a hibát, írj panaszt.
Nálunk a lépcsőházban lévő "router"-ük fagyott le kb 3 hetente. Ha a telefonos ügyfélszolgálaton bejelentettem, mindig "megcsinálták", azaz csak távolról újraindították.
Az 5. alkalom után meguntam, és írtam egy panasz e-mailt, benne dátummokkal, hogy mikor kellett hívnom őket a fagyás miatt, 2 hétre rá kicserélték. Azóta, kb 2 hónapja pöpec.
30/20@Digi-Kábel

#4639 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: miguel17 - Dátum: 2010. 05. 10. 09:39

Nem akarja az igazságot!

Szia!

Csak még egy primitív ötlet ezzel kapcsolatban. Az Advanced beállítások az uTorrentben engem is megsz*vattak először. Amikor az értéket 5-re állítod, utána a mellette lévő "Set" gombot is meg kell nyomni. :omg: Első pillanatra átsiklottam efölött. Te beállítottad (azaz megjegyezte a beállítást)?

#4640 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 16. 16:25

Nekem most fog megszűnni egy 50/25-ös (3*500MB email+500MB webtárhely) előfizetésem a TvNetWorknél, mert felvásárolta a Digi. Ez a Digi milyen? Milyen tapasztalatok vannak vele? .... Szűrnek p2p-t? Nem vagyok nagy letöltő, általában 100GB/hó alatt hozok össze, talán 1-2x voltam kicsit felette az évek folyamán.

A Digi nagyon sirály, csak jót tudok róla mondani! Ami sávszélt hirdetnek, az meg is van. Nincs szűrés. Sőt napi megszakítás sincs. Megbízható. Megy mint a gőzhenger! :cool2:

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.