HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 894
  • 895
  • 896
  • 897
  • 898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#17901 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 04. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 04. 13:02

Ami azért érthető is, hiszen már egy egygyermekes család is háromtagú, míg a kabrió az a legkevésbé családi autó.
Az, hogy a szöszi nyavalyog a jobb egyben, pincsikutyával az ölében, sehol nincs ahhoz, amit egy átlagos, viszonylag jólnevelt gyermek képes művelni a fölösleges ácsorgás közepette.

Az szöszitől és gyerektől függ, meg a neveléstől, erősen :D
Egyébként az hogy jön ide, hogy családi autó vagy sem?
Meg különben is, akinek nincs gyereke, az miért legyen hátrányban??? Persze tudom, sosincs egyenlőség sehol.

Ui: erről jutott eszembe.
Rokonnak volt egy kisgyereke, nagyon elkényeztette. De irtózatosan.
Egyik alkalommal a nagypapához átmentek, aki éppen végzett az udvaron lévő fák tányérjainak felgereblyézésével.
A kisgyerek meg oda akart menni, hogy jól összetapicskolja, összejárkálja a szép, gondozott földdarabot, de a nagypapa nem engedte oda.
Erre elkezdett hisztizni:
- AKAROOOOM!!! AKAROOOOM!!!
Nagypapa lazán:
- Akarjad.
Ezen meglepődött, nem ehhez volt szokva, egy darabig bámult csodálkozó szemekkel, majd kis iső múlva elkezdett bőgni, ekkor már az apja is szól a nagypapának:
- Papika, sír a gyerek!
Mire a nagypapa:
- Inkább ő sírjon százszor, mint én egyszer!
:D

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 18:03 -kor

#17902 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 04. 11:31

Ebben ugye az a gáz, hogy egy kisfurgon kétszemélyes. A szerelőpáros, akinek merő véletlenségből dolga van, az ott szophat a tömegben, az üffél meg a szarban.
Da a csak sofőrös, hűtős kocsi is.

De legalabb azok, akik mehetnek a buszsavban nem novelik a dugot. Igy az is nyer ezzel, aki nem hasznalhatja a buszsavot...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#17903 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 06. 04. 19:01

De legalabb azok, akik mehetnek a buszsavban nem novelik a dugot. Igy az is nyer ezzel, aki nem hasznalhatja a buszsavot...

Samott

Azoknak minimális a nyereség, nézd meg egyszer, hogy hány autóban látsz 3 vagy több embert reggel.

#17904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 04. 13:02

sehol nincs ahhoz, amit egy átlagos, viszonylag jólnevelt gyermek képes művelni a fölösleges ácsorgás közepette.

Adjál a kezébe kifestőt. Vagy ami éppen opciós.
Make love not Wor.

#17905 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 19:04

Azoknak minimális a nyereség, nézd meg egyszer, hogy hány autóban látsz 3 vagy több embert reggel.

Pont az lenne az intézkedés célja, hogy ez megváltozzon. Aki legalább két embert visz még magával, az használhatja a buszsávot. Aki egyedül üldögél az autójában, az meg gondolkodjon el rajta, hogy hogyan tudna ezen változtatni...

Azon meg lehetne röhögni, hogy kijött a közigbírság, mert nem ültek elegen az autóban, de a harmadik 30e forintos tételnél már nem lenne őszinte a mosoly...

Nem tudom, hogy az amerikai rendszer miért ne működne nálunk. Hiszen mi sokkal okosabbak vagyunk, mint ők, nem?

#17906 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2011. 06. 04. 19:42

Aki egyedül üldögél az autójában, az meg gondolkodjon el rajta, hogy hogyan tudna ezen változtatni...

Mondjuk kellene egy ház, ahol 3an elférnénk kollégákkal, és mindig egy helyre mennénk dolgozóba, amiért innentől 4szer annyi pénzt kellene kérni. Vagy csak simán hagyom a picsába az egészet, cégem úgyis sok veszteséget termelt, megyek kocsmába oszt drogozok, mert ha abba belerkokkanok, akkor támogat az állam, míg a jómunkás le van szarva :-)

Biztos lennének ötleteitek, de sok nem jut eszembe, ami nekem használható lenne.
Make love not Wor.

#17907 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:54

Nem tudom, hogy az amerikai rendszer miért ne működne nálunk. Hiszen mi sokkal okosabbak vagyunk, mint ők, nem?

Ott mondjuk óra-perckor le is lépnek a munkából.
Make love not Wor.

#17908 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:57

Pont az lenne az intézkedés célja, hogy ez megváltozzon. Aki legalább két embert visz még magával, az használhatja a buszsávot. Aki egyedül üldögél az autójában, az meg gondolkodjon el rajta, hogy hogyan tudna ezen változtatni...

Értem én.
Kérdezem, hogy hogyan változtass, ha épp nem akar arra menni egy ismerősöd sem amerre (és amikor) te mész???

Megint egy kifordított gondolkodás, hogy kisebb legyen a forgalom. A következő lépés, hogy menjünk biciklivel, mint Kínában?
Mondom: legyen rendezetteb a tömegközlekedés (megfelelő csatlakozások: nekem pl. a melóig autóval 1 óra, busz-vonat-BKV-val 2 óra; és ez egy nap kétszer) és legyen olcsóbb. Rögtön többen fogják használni.

Itt pl. este 8-kor (sőt a legújjabb menetrend szerint 1/2 8-kor) elmegy az utolsó busz, és helló.
Hétvégén meg nem tudsz buszra ülni, mert van egy reggel 7-kor, valamikor délelőtt 10-kor, meg még délután néhányszor. Aztán helló. Így nem kell csodálkozni, hogy sokan járnak autóval, mert másik lehetőség csak a bicikli meg a gyaloglás.

#17909 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 04. 19:54

Mondjuk kellene egy ház, ahol 3an elférnénk kollégákkal, és mindig egy helyre mennénk dolgozóba, amiért innentől 4szer annyi pénzt kellene kérni.

:up: :D
Igen, így valóban könnyen kivitelezhető volna az egy autóban 3 emberes téma.

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 04. 19:54

Vagy csak simán hagyom a picsába az egészet, cégem úgyis sok veszteséget termelt, megyek kocsmába oszt drogozok, mert ha abba belerkokkanok, akkor támogat az állam, míg a jómunkás le van szarva :-)

Biztos lennének ötleteitek, de sok nem jut eszembe, ami nekem használható lenne.

Vagy kormozd be a képedet, és legyél rászoruló, hátrányos helyzetű.
Múltkor láttam egy bevágást a híradóba', ilyen segítsünk a lemaradtaknak meg a rászorulóknak. Elment a sok hülye, akinek sok ideje volt, és nem tudta mással kitölteni, dolgozni lepukkant helyekre. Azt' mutattak egy jelenetet, hogy egy 50 kg-os, magas, vékony, szálkás srác húzza a kaszát a térdig-derékig érő gazban, meg dolgozik még egy csomó hülye mellette ingyen, mögöttük meg egy székre ott volt leültetve egy c. oszt nézte ahogy dolgoznak. De ha 200 kg nem volt, akkor egy se, a szék minden oldalán folyott le.
Nem hittem el, hogy van olyan hülye, aki odamegy dolgozni neki ingyen, és még örül is, azért mert ő egy lusta szar???
Nekem meg neked miért nem dolgozik senki?

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 19:08 -kor

#17910 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 19:57

Kérdezem, hogy hogyan változtass, ha épp nem akar arra menni egy ismerősöd sem amerre (és amikor) te mész???

Meg nem onnan. Mi Csepelről többen is egy melóhelyen dolgozunk, de mellette mindenkinek van tennivalója, rádásul a "munka vége" akár 5-6 órás szórással is lehet. Innentől kezdve mindig csak a tologatás menne, eszünkbe nem jutna közösen szervezni. Aztán kolléga most 1 hétig céges úton, utána én leszek összevissza, aztán szabadság, és el is telt 5 év úgy, hogy alig pár alkalmat tudtunk összeszervezni.

Aztán a másik opció, mikor reggel 5-6 felé írok SMS-t, hogy most fekszem le, így később megyek. Ő meg lehet már bent van, vagy még, vagy sem.

Falun egyszerűbb volt ez élet, pár kilométer a gyár, jó nagy biciklitároló, aztán meg is volt oldva.
Make love not Wor.

#17911 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:17

Lehetünk akármilyen okosak, ha nem egy kolléga 50-100 km-ről jár be, kit hozzon magával onnét, ahonnét senki se oda jön, ahová ő???
Lehet tépelődni, hogy amerika így, meg amerika úgy, ha egyszer nem úgy van.

Idézet

Disz íz not amerika

Keton, te pl. hány kollégáddal, ismerősöddel jársz ugyanzon úton, ugyanazon időben naponta?
Szerintem egy kerek szám lesz a válaszod :)
Na, ezért nem ül mások autójában sem még plusz 2 ember.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 19:27 -kor

#17912 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 20:17

Lehet tépelődni, hogy amerika így, meg amerika úgy, ha egyszer nem úgy van.

Ráadásul én ott nem láttam ilyesmiket, csak viszonylag nyugis autópályát, nagy bezinzabáló gépeket ingyenes céges parkolóval. Ja, meg rendőrt, amint éppen fektették a jóembert, meg kocsiját szedték darabokra. Gondolom ez utóbbi az ittenieknek már nagyon nem tetszene, mert általában addig szokott menni ez a bezzegkülföldiábanozás, míg a megszorítások szóba nem jönnek.
Make love not Wor.

#17913 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 20:17

Keton, te pl. hány kollégáddal, ismerősöddel jársz ugyanzon úton, ugyanazon időben naponta?
Szerintem egy kerek szám lesz a válaszod :)
Na, ezért nem ül más autójában sem még plusz 2 ember.

Igen, valóban 0. Viszont én HÉV-vel és villamossal járok, szarok a dugóra meg a buszsávra. :) Eddig még nem haltam bele... Ne az extrémebbnél extrémebb példákat hozzátok, mert olyan megoldás nincs, ami mindenkinek tökéletes (ha feltalálják a transzportert, akkor majd jön a Greenpeace, hogy túl sokat fogyaszt :D ).
Az emberek nagy része fel tudna szállni a vonatra, HÉV-re, villamosra, de inkább mondvacsinált okokra hivatkozva ül a dugóban, és károg, hogy miért van dugó. Igen, rengeteget lehetne fejleszteni a tömegközlekedésen, és kéne is. Ahol én lakom, ott elég jó a lefedettség, a HÉV bent van a városban 14 perc alatt (a reggeli dugóban is...), mégis ha időnként autóba kell ülnöm, akkor azt látom, hogy már a helyi kis útra sem tudok kifordulni, annyi autó jön. Nekem ne magyarázza senki, hogy ezeknek az embereknek mind olyan munkája van, amit nem lehet autó nélkül végezni. Talán ha a 10%-ukra igaz ez. Nyugodtan mehetnének HÉV-vel, metróval, nem lenne tőle semmi bajuk, van hely, sűrűn jár, gyorsan beér a városba, nem zavarja semmilyen torlódás. De inkább csak a kifogások keresése megy, az viszont nagyon. :)

#17914 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2011. 06. 04. 20:33

Igen, valóban 0. Viszont én HÉV-vel és villamossal járok, szarok a dugóra meg a buszsávra. :) Eddig még nem haltam bele... Ne az extrémebbnél extrémebb példákat hozzátok, mert olyan megoldás nincs, ami mindenkinek tökéletes (ha feltalálják a transzportert, akkor majd jön a Greenpeace, hogy túl sokat fogyaszt :D ).
Az emberek nagy része fel tudna szállni a vonatra, HÉV-re, villamosra, de inkább mondvacsinált okokra hivatkozva ül a dugóban, és károg, hogy miért van dugó. Igen, rengeteget lehetne fejleszteni a tömegközlekedésen, és kéne is. Ahol én lakom, ott elég jó a lefedettség, a HÉV bent van a városban 14 perc alatt (a reggeli dugóban is...), mégis ha időnként autóba kell ülnöm, akkor azt látom, hogy már a helyi kis útra sem tudok kifordulni, annyi autó jön. Nekem ne magyarázza senki, hogy ezeknek az embereknek mind olyan munkája van, amit nem lehet autó nélkül végezni. Talán ha a 10%-ukra igaz ez. Nyugodtan mehetnének HÉV-vel, metróval, nem lenne tőle semmi bajuk, van hely, sűrűn jár, gyorsan beér a városba, nem zavarja semmilyen torlódás. De inkább csak a kifogások keresése megy, az viszont nagyon. :)

Mi extrém ezen, hogy éppen senki se arra jön, mint én???
Szerinted az kifogás, hogy autóval napi 2 óra az út, autó nélkül meg 4? Ha véletlenül csúszik a meló, akkor óránként jár a vonat, az már egy óra csúszás, plusz épp nincs buszcsatlakozás az adott vontra, így már két óra.

És mennyi ideig utazol a HÉV-vel meg a villamossal? 15 percet + 2 megálló villamossal? Mert akkor mákod van, közel a melód.
Vagy pl. mivel jönnék haza, ha ese 8 után szállok le a buszról? Mer' itt utána nincs. Gyalogolok még egy órát?
Közelről, a városból járva nem éri meg autózni, de messzebbról, vidékről, +50, +100 km-ről már bőven van előnye, hidd el.

Ja, és a lényeg:

Idézet

Ahol én lakom, ott elég jó a lefedettség ...
... sűrűn jár, gyorsan beér a városba, nem zavarja semmilyen torlódás ...

Ahol én lakom, ott meg elég szar a lefedettség, és ritkán jár és nem ér be gyorsan.
40 meg 50 perc egy 35 km-es út vonaton. Számold már ki az átlagsebességet. Összesen kb. 40-45 km-t kell utaznom, de legyen 50 km, és az 2 órát visz el tömegközlekedéssel. És ez naponta kétszer.
Teccikérteni?

Ééés bérletárban nem több, vagy nem sokkal több, mint benzinárban.
Most mondj csak egy indokot, ami miatt jobb nekem a tömegközlekedés.
Én elhiszem, hogy neked nem rosszabb (vagy jobb is), mint autóval, de nekem meg éppen nem.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 19:54 -kor

#17915 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 20:45

Teccikérteni?

Arra próbáltam utalni az előző hozzászólásomban, hogy még itt is, ahol egész jó a tömegközlekedés, állandóak a dugók. Tudom, hogy vannak olyan részei a városnak/agglónak, ahol a tömegközlekedés jelenleg nem alternatíva, se időben, se pénzben. Viszont egy csomó részén igen, és valamiért ott is a dugóban rohadnak az emberek. Amikor meg időnként tényleg indokolt lenne, hogy autóba üljek, akkor a sok túlérzékeny, lusta disznó miatt állhatok én is a dugóban (ismét leszögezném, hogy itt megint csak azokra gondolok, akik onnan is autóval jönnek, ahonnan egyáltalán nem lenne indokolt, hiszen sűrű és megbízható a tömegközlekedés).

#17916 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2011. 06. 04. 21:00

Arra próbáltam utalni az előző hozzászólásomban, hogy még itt is, ahol egész jó a tömegközlekedés, állandóak a dugók. Tudom, hogy vannak olyan részei a városnak/agglónak, ahol a tömegközlekedés jelenleg nem alternatíva, se időben, se pénzben. Viszont egy csomó részén igen, és valamiért ott is a dugóban rohadnak az emberek. Amikor meg időnként tényleg indokolt lenne, hogy autóba üljek, akkor a sok túlérzékeny, lusta disznó miatt állhatok én is a dugóban (ismét leszögezném, hogy itt megint csak azokra gondolok, akik onnan is autóval jönnek, ahonnan egyáltalán nem lenne indokolt, hiszen sűrű és megbízható a tömegközlekedés).

És azt te honnét tudod, hogy másnak mikor szükséges autóval mennie?
Lehet reggel éppen egyedül utazik, de pl. meló után elugrik a gyerekért, vagy nagybevásárolni, vagy a szerszámait viszi a melóba. Vagy akármi dolga van még aznap, ahová kocsival érdemes mennie.
Vagy esetleg éppen a kollégáját megy felvenni valahonnét, hogy ketten/hárman utazzanak egy autóban :)

Csak az lehet indokolt, amikor te mész autóval, és az összes többi autós meg mind túlérzékeny lusta disznó, akiknél sűrű és megbízható a tömegközlekedés, és állhatsz miattuk a dugóban?
Hiszen nálad is sűrű és megbízható a tömegközlekedés, nem csak a túlérzékeny lusta disznóknál. Akkor mi a különbség közted és köztük?

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 20:20 -kor

#17917 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 21:12

És azt te honnét tudod, hogy másnak mikor szükséges autóval mennie?
Lehet reggel éppen egyedül utazik, de pl. meló után elugrik a gyerekért, vagy nagybevásárolni, vagy a szerszámait viszi a melóba. Vagy akármi dolga van még aznap, ahová kocsival érdemes mennie.
Vagy esetleg éppen a kollégáját megy felvenni valahonnét, hogy ketten/hárman utazzanak egy autóban :)

Erről beszéltem. Mindenre van egy jó kifogás. Lehet, hogy a terhes asszonyt viszi a kórházba. De sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egyszerűen derogál neki felszállnia a HÉV-re, aztán csodálkozik, hogy az irányonként 3 sávos úton a hozzá hasonló sok hülye miatt áll a dugó. Ami miatt azok se tudnak haladni, akiknek TÉNYLEG kell az autó.
Szerinted akkor mi lenne a megoldás? Város ledózerolása, 2x20 sávos utak építése?

#17918 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2011. 06. 04. 21:20

Erről beszéltem. Mindenre van egy jó kifogás. Lehet, hogy a terhes asszonyt viszi a kórházba. De sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egyszerűen derogál neki felszállnia a HÉV-re, aztán csodálkozik, hogy az irányonként 3 sávos úton a hozzá hasonló sok hülye miatt áll a dugó. Ami miatt azok se tudnak haladni, akiknek TÉNYLEG kell az autó.
Szerinted akkor mi lenne a megoldás? Város ledózerolása, 2x20 sávos utak építése?

Biztos van sok ilyen is, elhiszem.

A kérdésem az, hogy ha Neked is van olyan, amikor autóval szükséges menned (azt írtad), pedig a környékeden jó a tömegközlekedés, akkor honnét gondolod, hogy a többi autósnak éppen szükségtelen autóval mennie (és csak az utat foglalják előled), csak mert az ő környékükön is jó a tömegközlekedés?

#17919 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 21:12

Csak az lehet indokolt, amikor te mész autóval, és az összes többi autós meg mind túlérzékeny lusta disznó, akiknél sűrű és megbízható a tömegközlekedés, és állhatsz miattuk a dugóban?
Hiszen nálad is sűrű és megbízható a tömegközlekedés, nem csak a túlérzékeny lusta disznóknál. Akkor mi a különbség közted és köztük?

Ha kényelemből ülök autóba, akkor nem picsogok a dugó miatt. :) A munkám miatt elég sokat járok vidékre is, akkor néha muszáj vagyok keresztül hajtani a városon, nagyjából annyi idő alatt érek ki az M1-esig, mint amennyi idő alatt Budaörsről Győrig érek a pályán. Ilyen távolságon gondolom ugye sejted, hogy a BKV nem alternatíva... :) És nem, nem hiszem, hogy az összes többi autós is mind vidékre tart, csak azért, mert nekem néha ott van dolgom.

#17920 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2011. 06. 04. 21:25

Ha kényelemből ülök autóba, akkor nem picsogok a dugó miatt. :) A munkám miatt elég sokat járok vidékre is, akkor néha muszáj vagyok keresztül hajtani a városon, nagyjából annyi idő alatt érek ki az M1-esig, mint amennyi idő alatt Budaörsről Győrig érek a pályán. Ilyen távolságon gondolom ugye sejted, hogy a BKV nem alternatíva... :) És nem, nem hiszem, hogy az összes többi autós is mind vidékre tart, csak azért, mert nekem néha ott van dolgom.

Miért ne tarthatna más is vidékre?
Valami előnyük csak van az autóból (még ha az a te szemedben nem is előny: pl. a kényelem), különben nem azzal mennének.

Egyébként meg ha nem kell a kényelem, simán mehetnél vonattal: Déli pu.-Győr: 131 km az Elvira szerint, 1:20 és 2:00 közötti menetidők vannak (persze ez nem kaputól-kapuig, mint kocsival).
Van kolléga, aki Esztergomból jár be vonattal naponta, igaz az csak 50-60 km, de az is 1:30 perc a Nyugatiból, időben nem több, mintha Győrbe mennél 1:20 perc alatt.
Szóval mégis csak a kényelem miatt autózol Győrbe és csak nagyobb tőled a forgalmi dugó a városban.
Ezt mondom én.
Te meg azt mondod, hogy menjek a picsába, a f*szod se fog vonatozni Győrig, mert én azt mondom, hogy csak a kényelem miatt autózol :) Ugyanígy más se akar buszozni/vonatozni ameddig megy, még ha nem is Győrbe megy.

És mindenki azt gondolja, hogy a többiek miért autóznak, ők mehetnének busszal csak lusták, és csak az utat foglalják és a dugót csinálják.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 20:42 -kor

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 894
  • 895
  • 896
  • 897
  • 898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.